211

Анонимен

преди 2 години

До svetlinaТя вече е изтрита - Украйна вече я няма

210

Анонимен

преди 2 години

Той ли е лидера на свободния свят???? Няма ли кой да го сложи на мястото му! На мен не ми се ходи на война а на море и искам децата ми да пораснат! Много кръвожаден и безкрупулен тип!

209

svetlina

преди 2 години

Ако започне 3-та световна война заради теб Зеленски ,бъди сигурен , че първо ще гори твоята страна, а после другите, надявам се ,че още имаш мозък в главата си и не би желал страната ти да бъде изтрита от лицето на земята.

208

ВОйна

преди 2 години

Тоя нацист що не вземе да се прегледа. Ако преговорите се провалят Русия ще ги прегази но ще има много жертви и от двете страни както и глобална (или поне за Европа и Русия) икономическа криза

207

Анонимен

преди 2 години

Не мога да преценя дали Зеленски си дава сметка с какви "хора" ще преговаря? С военни престъпници, терористи, убийци и изнудвачи за които човешкия живот не значи нищо. С такива "хора" не може да се преговаря защото в тях няма нищо човешко, те ще отвлекат *** децата ти ще започнат да ти пращат части от телата им уши и пръсти докато не склониш да им отстъпиш. Това е бъдещето на преговорите Русия Украйна. Само победата на Украйна ще доведе до траен мир всичко друго ще е продължаване на войната

206

Анонимен

преди 2 години

Този човек си живее в някаква изфантазирана парлелна реалност. Най-лошото е че пропагандата около войната в Украйна е абсолютно безсрамна и пошла. Жителите на "Целият Свят", сиреч НАТО, са ударени от вълна групово фанатично миене на мозъци, невиждано от времето на Втората Световна.

205

Анонимен

преди 2 години

Не говори той, а САЩ. Марионетките не изказват собствено мнение.

204

употребен

преди 2 години

ало психопата, накрая и оскар нема да ти дадат

203

анализатор

преди 2 години

"Украинският президент заяви, че вярва, че ако страната му беше член на НАТО, "войната нямаше да започне". Виж, за това Зеленски е абсолютно прав! Обаче, за съжаление, незабавното приемане на Украйна в НАТО няма как да стане. Може би само на хартия - утре казват "Да, Украйна подписва и става член". Но това не значи нищо на практика. Нужна е подготовка. И то не само за закупуване на съвместимо оръжие и техника, а подготовка на куп документи, реорганизация, не виждам как ще стане бързо.

202

анализатор

преди 2 години

Според мен, Путин вече е започнал Третата Световна Война! Това че не е ядрена е само подробност - не виждате ли, че целият свят на практика воюва срещу руската агресия?И честно казано, не виждам смисъл в тези т.нар. "преговори". Единствената полза от тях е, че Русия по този начин получава глътка въздух и опитва да си прегрупира армията, а Украйна получава възможност да евакуира мирното население, при това не съвсем успешно.

201

Joko

преди 2 години

Зеленски и и и, не разбра ли , че си ЗЕЛЕН и не ставаш за миниСтър председател. Не разбра ли , че те ползват като маша с/у Путин. Не разбра ли , че няма да ти помогнат и само ти гледат сеира, а ти се гърчиш....

200

Иван

преди 2 години

Този комик всеки ден ни плаши със 3 Световна Война! Ако е такъв хуманист и борец за МИР какъвто ни го представя запада ще жертва себе си във името на човечеството или по лесното просто ще приеме условията на Русия а те са неутралитет по моделът на Швеция и Австрия ,никакви бази на НАТО на територията на Украйна и признаване ДНР и ЛНР както и Крим за Руска територия което Хрущев им подари без да е имал на това право през 60 години на миналият век!

199

Човека

преди 2 години

Няма ли някой там около него един трезвомислещ с поне един патрон да ни оттърве от мъките и него и нас

198

Анонимен

преди 2 години

Няма изненада в ултиматумите му. Зеленски е мюре и говорител на силите, които предизвикаха тази война. Заплахата идва не от марионетката, а от господарите му. Третата световна е неизбежна.

197

верно

преди 2 години

айде няма нужда да става 3-та световна война. да си се трепате там с рашките е достатъчно, да намалим плиткоумниците пропорционално от двете пропаднали държави еднакво.

196

кажио ко

преди 2 години

прайте в тез био-лаборатории и що ви толко страх някой да не разбере кво се върши там?

195

Анонимен

преди 2 години

Тоя човек,ако въобще може да бъде наречен такъв, защото за мен се държи като самоубиец, налага условия сякаш те са окупирали Русия,а не обратно.....

194

ъъъ

преди 2 години

Я лягай да спиш!

193

Киро

преди 2 години

Няма ли кой да го гръмне този сепаратист и да се приключва , моля!

192

Ротс Шийлд

преди 2 години

Зеленче, така е брат, ако се провалиш ще усетиш 3та световна на собствената си гърбина..... нали знаеш, че за кокошка няма прошка :)))