167

Замръзен

преди 2 години

30%... Малку съ!!!! Събудете мъ кът станат 300% ! Шъ прайм Революция!

166

Анонимен

преди 2 години

Това е само началото на промяната, но си ги заслужавата като избирате хора доказани престъпници и схемаджии ето ви ги на сега те ви решават съдбата като сте оввцце.

165

Анонимен

преди 2 години

Русофилите лъжат, че България ще пострада при конфликт между НАТО и Русия. България е добре защитена от НАТО и вместо да слушаме русофилските заплахи можем да нападнем Русия и да спечелим, вместо да се предаваме. Русия е гола вода с бевепето, имат БВП колкото Исландия, лесно ще ги бием руснаците. НАТО да разположат ядрени ракети в България и да ги почваме руснаците с ядрените заряди.

164

Вили

преди 2 години

Ония черен генерал добре обиколи Европа и нарждаше обстановки ама да беше пратил малко фураж и други благинки в ЕС,че добитъка като огладнее няма да има мляко камо ли да се сражава за Америка!

163

Анонимен

преди 2 години

Възраждане!

162

Анонимен

преди 2 години

Брюксел: "Гражданите на ЕС са готови да понесат тежестите от санкции срещу Русия, заставаме изцяло в подкрепа на Украйна" заяви Урсула фон дер Лайен.

161

Анонимен

преди 2 години

Ама то кого да избереме бе? Ето ви ги сега всички възможности са в една коалиция!!!! Единственият друг вариант е ГЕРБ. И огромна част от хората искат тези управляващи, а не ГЕРБ. Т.е Продължаваме промяната...

160

Анонимен

преди 2 години

Единственият вариант за управление на обедняващия и озлобен социум на ЕС е въвеждането на сурова фашистка диктатура.

159

БАНко

преди 2 години

ГЕРБЕРСКИТЕ *** НЕ СА СЕ РАЗВИХРИЛИ , ТОЙ Е САМО ЕДИН , НО ДОБРЕ ПЛАТЕН И БЪРЗО ПИШЕ, КОПИРА !!!

158

Не се лъжете

преди 2 години

31 години имаше инфлация и деноминации фалити на кухи фирми източване на еврофондове спекула . НИКОЙ ОТ ТЕЗИ НЕ ПОМИСЛИ ЗА МИГ ЗА НАРОДА СИ . МИСЛЕшЕ ЗА СЕБЕ СИ. ЕДИНСТВЕНО МАЛКА ИНФЛАЦИЯ ИМАШЕ ПРИ БОРИСОВ НО НИЩО ПОВЕЧЕ. И КИРИЛ СЪС СЪЩИЯ УСПЕХ ПРЕДОТВРАТИ ИЗПРАЩАНЕТО НА Ц300 ВЧЕРА . КВИТ СА

157

Анонимен

преди 2 години

Министър Генчовска каза, че сме гтови да понесем тежестите от санкции срещу Русия, заставаме изцяло в подкрепа на Украйна.

156

Работодател

преди 2 години

Мойте всичките ще ги уволня и ще си назнача по евтини украинци от бежанците. Идват 10 милиона бежанци от Украйна.

155

Анонимен

преди 2 години

да продължава киро да си дава г**за на американците

154

Вьзмутен

преди 2 години

Пред тия баце ми изглежда като професор преподавател вьв оксфорд

153

ЬЬЬ

преди 2 години

Това поскъпване от 30% е само началото,защото инфлацията докато не бъде спрян ***-к-ин ще е многократно по-голяма,но върху това трябва да се замислят русофилите,нинова,костадинов,сидеров и кръговете около тях по какъв начин би могъл да се спре този ***-к-ин без да се нарушава целостта на Украйна.Тези субекти подкрепят войната срещу Украйна и де факто спомагат за сриването на българската и световната икономика.

152

УРА ДРУГАРИ

преди 2 години

30% ИНФЛАЦИЯ ЛИ? МИ НАЛИ ТРИ ПЪТИ ГЛАСУВАХМЕ ЗА НЕЯ? СЛУЖЕБНИФАТМАШКИ ПРАВИТЕЛСТВА, ВИОЛИСТИ, ШНОРХЕЛИ, МАЯМИ, ОКОКОРЕНИ, УСМИХНАТИ, ЧЕРЕПИ, БАБИКЯНЦИ, МИНЕКЯНЦИ, НАЛИ ТОВА СИ ИЗБРАХМЕ ОТ ТРИ ПЪТИ? СЕГА ЩЕ СИ ТРАЕМ ДОВОЛНИ!

151

до Калеко

преди 2 години

Ай,стига!!!! 30 години ние си ги избирахме, от т.пи, по-т.пи, че и крадливи! Никой не ни е виновен! Щото ако се погледнем в огледалото ще се ужасим и като индивиди, и като народ!

150

Анонимен

преди 2 години

" Бедността е най- справедливото наказание за простотията на един народ".Българите се видяха с малко пари,почнаха добре да живеят и после сами си счупиха държавата.

149

Анонимен

преди 2 години

Вчера седнахме 2 суши в кафене със снакс. Поръчахме 2 сока, един сандвич, едни пилешки хапки и едно кафе и платихме 30 лева. И това в провинциален град!

148

Българин

преди 2 години

Много е просто, требе да видиме кой вдига цените и да го накажем и всичко ще се оправи.