104

Анонимен

преди 2 години

***, марш в москва

103

Точно !

преди 2 години

Ако дадат оръжие или самолети зад гърба на народа ще са национални предатели !!!!!!!!

102

Анонимен

преди 2 години

Цял свят нас гледа .Даже Путин и Зеленски и те спряли да стрелят с танковете и галабиц ....Няма кой да даде тия С300!Но е добре да се види как задружно се говори за това

101

Анонимен

преди 2 години

Ако дадат оръжие или самолети зад гърба на народа ще са национални предатели и това не може да остане скрито и безнаказано.

100

Д

преди 2 години

Янев е много жалък човек

99

Оставка!

преди 2 години

Долу дктатърата на Радев и неговите пионки Янев, Петков и Василев!Оставка!

98

Що"Да"Вида

преди 2 години

Виновни били Русия и Украйна хаха А господарите му от САЩ божи кравички.Хора мислете ПП и този са проекти на Радев, а Радев е Натовски генерал.

97

Янев, Янев...

преди 2 години

Янев: "Аз не съм путинофил или някакъв друг фил, аз съм българофил." - Янев с мозък на Ему, че и прилича визуално на Ему.

96

Анонимен

преди 2 години

Бих повярвала на Янев, ако не беше проект на човека натрапил ни и Петков за управленец. Помня когато президентът каза, че се гордее с такъва като Петков.

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95Нали знаеш.....с русофили не требва да спориш, щото им се обръщат очните ябълки и почват да ломотят едно и също, без никаква логика естествено :))) Путин тепърва ще разбере какво е да си изолиран от останалия свят, ще разбере предимно руското простолюдие колко са си "самодостатъчни" :)))

94

Haj-Naj

преди 2 години

Как не ви омръзна да се делите на русофили, русофоби, американофили, американофоби. Как досега един не чух, че е българин и милее за България. Аз като офицер в БА, съм убеден че при възникване на какъвто и да е конфликт и между когото и да е с пряко или косвено участие на България, всички вие празнодумковците и разбирачите ще се изпокриете и няма да има къде да ви намерим, за да ви връчим повиквателните. С ген. Янев съм се виждал един - единствен път очи в очи и съм възхитен от интелекта му.Пр

93

Анонимен

преди 2 години

Този Янев само слухти какво казва Костадинов от Възраждане и го повтаря като папагал :)

92

??

преди 2 години

Поредния на хранилката на Кремъл.Сега поне нарича войната война а не цитира руското - социална операция.Намира вина и в Украйна. С такива ще ни изключат и от ЕС и от НАТО.Украйна е виновна понеже поискала сама да си взима решенията. Видиш ли като си съсед с Русия сам не може да взимаш решения..трябва да питаш Русия дали може. Наистина ли говорим за независимост и свобода все едно съседа в блока да ти казва каква музика може да слушаш във вас, или какво да обличаш.

91

Анонимен

преди 2 години

България дава оръжия на Украйна, само че през Полша, осведомете се малко.

90

Ямболски цървул

преди 2 години

Рени..ти като не си комунистка,пак не си по-умна от кравата!

89

Боко търка Нара

преди 2 години

Занесете му суджук да рупа.

88

Анонимен

преди 2 години

Удивителна е наивността на комунистите-русофили ... те продължават да си мислят, че по отношение на Русия е възможен неутралитет ... и ще продължават да смятат така докато руски бомби започнат да падат по къщите им.

87

Хахах

преди 2 години

Вчера по обЕд, гербаджиите обясняваха как Киро е колеблив и не иска да даде оръжие на Украйна, а днес са на мнение че Киро ще дава ракети на Украйна и това е много лошо. Шизофренийка бате.

86

Рени

преди 2 години

Този комунист е малко по-умен от кравата Милка, тя поне просто пасе а този дори и говори...

85

Ямболски цървул

преди 2 години

Сега ще видите ВЪЗРАЖДАНЕ колко осъзнати хора има....пробуждането е на лице.Късно,но е факт.