177

rendeto

преди 2 години

един генерал май беше прав, трябваше да купим грипени от европейски партньори (и вече да сме ги получили за да можем да се защитим от евентуална атака на алкохолиците), но герп предпочете да си даваме парите на скапаните кравари които нарочно бавят ф16ките

176

90% не четат

преди 2 години

"Словакия настоява най-напред за осигуряване на въздушното ѝ пространство от страните от НАТО, а едва след това може да предостави своите МиГ-29 и ПВО системи С-300 на украинците."

175

Анонимен

преди 2 години

Дайте им ги, да ни платят, ние ще им ги пратим през 2028.

174

Анонимен

преди 2 години

Голями хитряги тези словаци, хем да си разкарат старата техника хем и да се натегнат на украинците.

173

Анонимен

преди 2 години

Референдум за предоставяне на зенитните комплекси и самолетите. Никой не е опълномощава copocoидните *** да пишат от името на българския народ.

172

whistleblower

преди 2 години

Путин го е страх от НАТО и за това нападна Украйна понеже не от НАТО няма топки да нападне натовска държава особенно сега като видя с какви оръжия разполагат. Това че ще ни нападнат ако дадем оръжие си е чиста руска малодушна пропаганда от петата колона.

171

Наглите

преди 2 години

Много нагли америкаци. Вместо да ни пратят Ф16 да ни пази, защото заради тях нямаме нови искат да ни вземат и малкото. Това е гавра. Имат достъпно собствено оръжие да дават. Също така да праят на нас, защото сме следващите.

170

Анонимен

преди 2 години

Между другото за слушайте се непрекъснато се чува шума на реактивни свръхзвукови самолети .

169

Хюго Бос

преди 2 години

Отново фалшива новина. Словакия ще даде С- 300, ако Й БЪДE ПРЕДОСТАВЕНА АНАЛОГИЧНА СИСТЕМА В ЗАМЯНА, наред с някои други почти неизпълними условия за доставка на оборудване от НАТО, което да бъде нейна собственост. Днес.бг продължава да тиражира лъжи.

168

Иван

преди 2 години

Това са руснаците, като им дадеш по мордата, тогава разбират. Браво на украинците, горд и достоен народ!

167

Анонимен

преди 2 години

До 157Какво стана с онез танкове дето ги дадохме на македонците. Те дали ще ги дадат на фашистите или ги нарязаха на скраб ...////////Още преди 10тина години ги продадоха в Африка.

166

whistleblower

преди 2 години

Брабо на Словакия. Надявам се и Киро да покаже топки и да постъпи така а пaткaтa Нинова да ходи в Русия ако не иска.

165

Анонимен

преди 2 години

Пълно с *** които лобират за война. Но други да се бият *** само да подскокоросват. Словакия що не си даде самолетите но заедно с пилотите.А?.

164

СЛАВА УКРАИНЕ

преди 2 години

Победата е наша! Сега в леглото съм с една Наташа.

163

До 173

преди 2 години

Това е вярно, но САЩ и НАТО трябва да помогнат. Ние нямаме с какво. Освен Калашници и муниции. Както и някоя и друга Игла.

162

Анонимен

преди 2 години

Петков да го пита кво става със самолетите до кога ще ги чакаме или направо да връщат парите.Или да ги пуска на Интерпол ще обявим Сащ за ало измамници!

161

До Иван

преди 2 години

И навремето ги е имало. Радко Димитриев, който саботира армията по време на Балканските време по заръка на Кремъл, за да ни докарат до първата национална катастрофа. После същия се отказва от българското си поданство и приема руско такова.

160

Браво

преди 2 години

Само словаците имат топки, всички други стоят като нас**ни и гледат. А за нас да не говорим че е пълно с предатели да ни продадат за рубли, нещастници.

159

Оръжие на Украйна

преди 2 години

Само след РЕФЕРЕНДУМ.

158

Георгиев

преди 2 години

То ние имаме 10 установки С300, няма какво да пратим. САЩ има доста по-добри ПВО, да пратят те. Срамно е да искат от нас.