17

Ъъъъъъ

преди 2 години

Русия винаги е била и ще бъде нищо повече от суровинен придатък на Цивилизования Свят.

16

АНОНИМЕН

преди 2 години

Смехотворна статия.

15

Анонимен

преди 2 години

До Примляскващ Сигурно ти е било и интересно как ще поставят Русия на колене, а ето, че вече се моли на Китай за ВОЕННА помощ. Пълно унижение за Джуджака. :)))))

14

до 9

преди 2 години

Аз имам колеги двама китайци. ИТ сектор. Сумарно месечно държавата печели повече от тях, отколкото от 50 бачкатори в склад, например. Взимат по 15к заплати, сериозни програмисти и няма скрито-покрито откъм осигуровки и плоски данъци. Имам и други познати китайци- все заможни. А тия с китайските ресторанти не искам да ги коментирам- те са дъното.

13

Анонимен

преди 2 години

БВП на Китай е 18 трлн. долара, а на Русия е по-малко от 2 трлн. долара (преди санкциите). Тази война е последния пирон в ковчега на Русия като световна сила. Оттук нататък, това което остане от Русия ще има сателитна функция на Китай и ще има в най-добрия случай само регионално влияние.

12

Анонимен

преди 2 години

Най-интересното пред стои. България ще излезе скоро на сц ената. Не с тия умни управленци обаче.

11

Росен Плевнелиев

преди 2 години

Да направим един гей парад с плюшени мечета срещу руския Хитлер!!

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 "Щом свърши войната санкциите ще започнат да падат една по една!! Неизбежно е, бизнеса иска да работи!" Само ако резултата от войната е пълна капитулация на Русия. ВСЯКО друго развитие означава, че мерките срещу Русия само ще се засилват. Всички русфили трябва да са наясно с това. ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА.

9

Анонимен

преди 2 години

Истината е че икономика и държава колкото и голяма да е , отрязана от целия свят и заклеймен агресор не я чакат добри дни . Няма инвеститор който да вложи пари там в следващите десетилетия , особено след заплахите за национализация (комунистически термин). Единствения му полезен ход е да връща войската си и да признае поражение.

8

Анонимен

преди 2 години

Не знам за Русия, но в София китаиците стават все повече ?? Как ги пускат да живеят в България, не вярвам всичките китайци да имат китайски ресторанти?

7

Абе

преди 2 години

Даже руските икономисти предричат спад на БНП на Русия за тази година с повече от 10%, което ще я прати директно при аутсайдерите от 3-я свят.

6

Примляскващ

преди 2 години

Интересно как ще притисне Китаеца да не доставя чипове за Русия

5

до 2

преди 2 години

Притрябвала му на Китай икономика с размерите на тази на България и Румъния взети заедно... Руския беден голтак с БВП на глава от населението колкото на Зимбабве никой го не ще. Китай иска близост с ЕС и САЩ, защото там стокообменът е около 10000 пъти по-голям, отколкото с голташка Русия.

4

Анонимен

преди 2 години

Русия се върна не 200, а 300 години назад. Всеки заможен се чуди как да избяга. 1 милион вече го направиха, а до някоя и друга седмица Русия ще има повеже бежанци от Украйна и изтока, взети заедно.

3

Анонимен

преди 2 години

Щом свърши войната санкциите ще започнат да падат една по една!! Неизбежно е, бизнеса иска да работи!

2

Анонимен

преди 2 години

Да се чете: "могъща" Русия ще бъде купена от Китай. Руснаците да започват да учат китайски.

1

Анонимен

преди 2 години

Да бе, щото тука няма цензура... присмял се хъpбел на щърбeл...