173

болшевиките не могат

преди 2 години

На руснаците трябва да им е ясно, че въпреки че в Москва се правят на хитри, то рублата се срива. И въпреки официалният курс, то ако се вземе реалният курс, то не се знае колко ще е. Може да и 200-300 рубли за долар. И то това сега е само началото. А в момента масовите пенсии са по 8000 рубли, т. е. ако смятаме долара по 200 рубли,сега пенсията е 40 долара. А доларът продължава да расте.Може и да стигне кота 1000 рубли за долар. И в края на войната пенсионерите да се окажат с по 8 долара пенсия.

172

Анонимен

преди 2 години

Ако не се събудите скоро, ще страдат децата ви, родителите ви ! Статията е тревожна !!!

171

Путин=СССР=мизерия

преди 2 години

Цените в Русия растат с луди темпове. Само за две седмици след войната цените на всичко скочиха с 30% и продължават да растат. Доларът скочи от 80 рубли за долар на 120 рубли за долар. Но това е официалният курс, а реално долари не могат да се купят никъде. Путин върна в Русия комунизмът и то буквално за дни. Дефицит на стоки, липса на чужда валута. Сега се готви да въведе и военно положение и да затвори границите, и вече СССР ще се върне. Остава само да отворят концлагерите "Гулаг".

170

Анонимен

преди 2 години

Трудно се разбира руската душа. Те се опитват да освободят целия свят, а целият свят ги мрази.

169

не може да бъде!

преди 2 години

Der Spiegel цитира изказване на нашата г-жа Кристалина,че за икономически ръст през 2021 г.няма да говори.Освен това е казала че икономическата криза ще бъде тежка и ще засегне не само Русия -това говори ли нещо!?

168

Анонимен

преди 2 години

Руски танкист след пита украинец ! - защо ми взриви танка с противотанкова ракета , ние мислехме , че сме дошли да Ви освободим ?А украинеца отговоря ! - на мен ми казаха , че това е фотоапарат и реших да Ви снимам.

167

Обява

преди 2 години

Приемам руски бежанци! Ама работни!

166

Анонимен

преди 2 години

Русия май беше загубила кримската война.

165

До 194

преди 2 години

Явно хич не си запознат съседа на САЩ, Мексико ги отсвири. ОАЕ, Саудитска Арабия също. Целият арабски свят е "пръв приятел" на САЩ. За Китай, Индия, Турция и Иран нема смисъл да ти говоря. САЩ тепърва ще берат ядове. Те Русия са глупави и не са си опекли работата и чакат на коментарите тук да видят какво ще правят.

164

А бе

преди 2 години

Световна криза и световна война няма да има. Но ще има световен глад в 1/6 от земното кълбо.

163

Анонимен

преди 2 години

адокато цялпто световно население не се доведе донстепен на физическо оцеляване, ден за ден нищо нама да се промени на планетата Земя. Пълно нищо, нула, геврек с дупка, вакуум.

162

Анонимен

преди 2 години

Държавата ще си я разрушите сами. По опасни от Русия са само пияните и войници.

161

Анонимен

преди 2 години

Аз Путин не съм го виждал пиян , ама за Зеленски има видео - пиян и дрогиран като търмък. Все пак да вярваме на очите си.

160

i'm

преди 2 години

Европа е заложник между интересите на САЩ и Русия. Лошото е, че взима страна, а не търси начин да укроти и двете страни. САЩ използват Европа като инструмент срещу Русия и от това само Европа губи, а САЩ си седят на 12 000км. Това, което на практика се получава е, че САЩ са на път да скарат Русия и Европа. САЩ без Европа, на практика са един голям "остров". Нито Русия, нито Китай, нито близкия Изток са на страната на САЩ. Американците нямат никакъв интерес Русия и Европа да се разбират.

159

ГжегошБженчешчикевич

преди 2 години

Давайте, да започваме на чисто! Омръзна ми 60 години да ме държат във въздуха!

158

Анонимен

преди 2 години

Чудесна новина. Да се започяа и да се приключи веднаж за винаги с самозабравилия се хомо бройлербургерус. Титал о са се самозатрие и никога повече в еволюцията да се ороявява интелект.

157

Хехе

преди 2 години

Парадът на 9 май на Червения площад ще е основно от подводници.Само те не можаха да се участват в "операцията" по пътищата на Украйна :-))

156

Тези са изперкали

преди 2 години

Много са болни Руснаците горките. Пълна параноя! Тоя ги побърка - Гьобелс ряпа да яде!

155

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Да не дава Господ да --- Руснаците имат само раздувки за някакви свръх-тот-секретни оръжия, за които всеки знае, но никой не е виждал и няма никога да види.

154

Анонимен

преди 2 години

За да е добре Европа, сащ трябва да са зле! Изтече информация от уйкилийкс, сащ са планирали тази война още от 2008г.