87

Анонимен

преди 2 години

Една седмица блокада и ще клекнат. Като спрат тока, като свърши храната и водата, горивото и топлото, ще се молят на руската армия да ги превземе.

86

!!!!!

преди 2 години

Североизточните предградия на Киев се състоят от Болници, Детски градини, Училища, Родилни домове ...те руснаците в друго ме се целят!

85

Анонимен123

преди 2 години

До края на седмицата,, или най-късно другата Киев, ще бъде превзета.... А онзи зеления сигурно го няма от 24-ти февруари, и само лъже.. Дано падне от власт.

84

Анонимен

преди 2 години

Русия не й трябва да атакува Запада. Той запада сам изтрещя от ужас, защото се оказа че Украйна е една голяма био лаборатория и ако гръмне някоя от тия лаборатории ще стане мазало и то първо в Европа. Дали е случайно, че английски войници дезертират и влизат в Украйна, търсейки незнайно какво? Дали пък не търсят документи, които не бива никога да бъдат пленявани. Тази война е пълен гнус, но поне ще покаже истинските лица на всички, както на врагове, така и на партньори.

83

Русия

преди 2 години

Систри Кличко де са са изпукрили и с кой са биха те ф Киев 2 седмици след кат ощи руснацити ни са ф Киева? Сигурну са рушили лабораториити на ФАЩ

82

Добра новина

преди 2 години

Вън неофашистите!Да останат само нефашизираните граждани!

81

Анонимен

преди 2 години

Мдаааа,скоро ще има изпържени дрогирани клоуни!Ама те всъщност и друго не заслужават след като докараха двата братски славянски народа живели столетия заедно,до там да се хванат за гушите!

80

Анонимен

преди 2 години

Е добре де, ако човек прочете новините от началото на войната ще си помисли, че украинците са разбили руснаците и едва ли не контраатукуват, а сега изведнъж руските танкове влизат в Киев? Нещо...намирисва тук?!?

79

Анонимен

преди 2 години

Абе верно, къде е Боби да обясни за напредъка във войната?!

78

До 77

преди 2 години

Минималната заплата в Русия през декември 2021 е била 170 евро.Колко са били Руснаците по-добре от Украйна сам си направи сметка.За Беларус няма да говоря ,че там е страшно.Като стане и там като в Украйна ,пак ще са виновни запада.

77

Анонимен

преди 2 години

Заради безумни политици страдат всички. Ние минахме през постна пица, филийки с мас, лентички, магистрали и накрая те богати, ние бедни.

76

До88

преди 2 години

А защо лично путин не отиде да ги залови? Зеленски е на линия.

75

Анонимен

преди 2 години

Да го обкръжават, белким миряса Зельо!

74

Анонимен

преди 2 години

До 60 "Хора Не гледате ли CNN,Киев падна... " - гледам. Не виждам да е паднал.

73

Спиш ли добре

преди 2 години

До 67. Усещаш ли как ти расте мозък? От Украинските лаборатории през пазара в Ухан, после към "най-добрата" ваксина Спутник V :-)).. Следиш ли мисълта? Или тя е толкова самотна в агнешката ти главичка,понеже друга няма?

72

Анонимен

преди 2 години

Аре, аре не мине ли пехота с танкове такъв голям град не може да бъде превзет. Загубите им ще са толкова големи, че победата ще е доста горчива.

71

Анонимен

преди 2 години

Украйна има сериозен проблем с нацитата - украйна се превръща в кочuна за развъждането им. Русия им праги огромна услуга, но ще отнеме време за да се осъзнаят.

70

До 80

преди 2 години

Не знам, бедняко, ама в твоя фиш със заплата си пише, че си русофил. Как да го обясня?! Дали аз не знам или ти, бедняко? Самият ти изказ подсказва, че не знаеш какво е квалифициран труд и го свързват със сексуални услуги. Нормално за слугинаж русофил.

69

Анонимен

преди 2 години

Укрите руснаците ги клатят на фронта, а жените им ги клатят в чужбина.

68

Анонимен

преди 2 години

До До 51 "Слаб опит. Аз съм от тия с петцифрените заплати, както и около мен хората. Никой не подкрепя Русия. НИКОЙ. Дори приятелите ни руснаци." --- да не правиш сфирки на менижера, че си с 5 цифри, щото явно не е заради акъл??? И това, че виждаш кой е основният виновник за цялата ситуация, как автоматично те прави фен/про- русия??? Изкарай си главата от гз и осъзнай, че светът не е само черно-бяло, ляво-дясно, сащ-русия! Човек спокойно може да не харесва както краварите, така и ***!