92

Анонимен

преди 2 години

Оказва се че митовете не са никак лоши за времето си. Изпреварват по почти всички параграфи тайфуните на ЕС, които са доста по нови... :)

91

!!!!!!!

преди 2 години

Горещо препоръчвам на всички да си пуснат в ютюб "Писмо российским родственникам" - изпълнение на Зеленский от 11.10. 2014г, Който не разбира руски, да потърси да му го преведат. Най=хубаво ще е да го покажат и по централни телевизии.

90

яша

преди 2 години

не е чак толкоз - силвия кацарова по-красива и по-умна

89

Т

преди 2 години

Значи, щом нямаме достатъчно самолети и са стари, не е възможно украинците да получат самолети през България. Те и руснаците сигурно така си мислят. Ние друга работа в НАТО може и да не свършим, но за някоя шашкъния сме на първо място.

88

ВБЗ

преди 2 години

Те от 6 , 3 летят колко да пратим? Въобще защо си правите труда от тази глупост да пишете статия.

87

Thanks

преди 2 години

След такива crazy идеи в компютърната област се отваря много работа, нямаше нужда Ленче

86

Миии

преди 2 години

Що така, бе Миме? Нали много се репчеше Кирчо?!

85

Антрополог

преди 2 години

Тия фрма във Фейсбук не могат да управляват ние държава им дадохме в ръцете Радев -ни ги натресе.Да се връща Бойко халлал да са му кюлчетата ,сега само ПР катото от час по трудово гледаме ... Иначе Лена е добра като матрал ;)

84

Shark

преди 2 години

То хубу че нямаме такива. Иначе досега да сте ги пратили.

83

Анонимен

преди 2 години

Много хубаво до 40 лв на ден, т.е 1200 лева на месец. Това добре, само не разбирам за българите, своите граждани държавата не мисли толкова, колкото за чужди граждани. Едно бюро по труда е 12 лв на ден сега става 18 лева, малко да се замислят.

82

Нямам Вкус и Мирис

преди 2 години

Казва се нямам усещане за вскус и обоняние. Неграмотници!

81

Цвети Бориславова

преди 2 години

Браво дъще! - Цветелина

80

!!!!!!!!!

преди 2 години

Горещо препоръчвам на всички, особено на членовете на правителството и парламента ни, да пуснат в ютюб "Письмо российским родственникам" с изпълнение на Зеленский от 11.10 2014г. Който не разбира руски, да си намери да му го преведат. Надявам се и Президентът и вицелрезидентката да го чуят да не се правят на ударени, че не знаели какво става в Украйна.

79

?!?

преди 2 години

Абе, необразована и непилотна калинке стюардесова, как ще воюваш с русия дори на мотивационно ниво. Подай си оставката!

78

Мара Цънцърова

преди 2 години

Нямам търпение да сложа глава в скута на Ленчето и да ми разкаже тази уникална история от първо лице. Ленка, къде може да се срещнем? Искам да се запознаем

77

Анонимен

преди 2 години

Лена е симпатична. Успял млад мъж съм, харесвам само успели и красиви жени. Разни ceлянки, които са се возили в Кайен с газова и родители трактористи не харесвам. Имах една колежка, сега работи в ЕП. Много добре сложена, едри гърди- красавица. Много хубаво ме източваше. Сегашната ми жена е директор в швейцарска компания. Имам фетиш само към заможни, успели жени. Спал съм с много, но не са интересни. Еднакви и безлични са. Но не и успелите, като Лена. Разбира се, успелите налитат на успели мъже.

76

Роко2

преди 2 години

Гледа като една наша мениджърка от фирмата дето се прави на много строга и умна като по филмите корпорации бизнес ,а у -пози мози -гледа като глътнала оти на шефа не се плюе...

75

Анонимен

преди 2 години

Oлио по 6 лева ще изпращаме ли ? В Германия и Англия в момента е по-евтино , а заплатите знаем , нещо по въпроса ?

74

Анонимен

преди 2 години

Ленче, то оставаше и да пратите изтребители в Украйна, тогава направо и вие можеше да отивате в Украйна на фронта. Аз няма да ходя да се бия заради национални предатели като вас.

73

Азимов

преди 2 години

Ние имаме шест функциониращи и единият сам падна на Шабла. Какво и къде ще пращаме....