229

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА!!!

228

Анонимен

преди 2 години

В коя държава от ЕС се подпомагат хотелиерите парично, навсякъде собствениците на хотели предоставят хотелите си без да искат пари от държавите си, просто на до да воля отправят, защо ние винаги раздаваме пари на хотелиери и ресторантьори ? Защо обикновеният българин е винаги е оставен на заден план, а бизнесът вечно ревящ за пари е най-облагодетелстван от държавата ?

227

до ДДД

преди 2 години

Наш Кирчу, е поредният "ефективен" Меринджей! -))))

226

Шнур

преди 2 години

Не знам как човек може да оцелява с 40лв на ден. Всички ще избягат.

225

ДДД

преди 2 години

Кире какво направи за мизерстващите 4 милиона българи?Отставка и затвор!Поредния откачалниик.

224

АК-47

преди 2 години

А българите, които живеят под наем и работят за минимална РЗ и бъхтят по 10 часа на ден? А българските пенсионери, изстрадали и построили тази държава, тях какво, кучета ги яли? И както се разбра, 2\3 от бежанците, стъпили в България, вече са отпътували за други държави. Не са луди да работят за трохи.

223

Анонимен

преди 2 години

Киро ще купува зърно като е най скъпо за да може да окраде милиардите от бюджета!

222

до bbb

преди 2 години

""""В Румъния бежанките с деца ги настаняват в палаткови лагери, а у нас - луксозни хотели!"""""" ------- За да не си мислят, че могат да останат за постояно! Войната свършва до месец, най-много два и да се пребират по домовете си! В Молдавия обикалят улиците с Укро-флагове, скандират Бандеро-лозунги и нападат хората които се опитват да общуват с тях на руски, сякаш целия свят трябва да знае Окраински!

221

До 237

преди 2 години

Ние сме BlueLynx.

220

ДДРОнег

преди 2 години

Ако на власт бяха останали пак крадците от ОПГ герПдпс, то всичкото жито, слънчоглед и прочие , щеше да бъде изнесено и после внесено на по-високи цени !!!__Това се правеше чето по времето на герПдпс , че и на тези преди тях !!!___Но пак има недоволни, най-вероятно от ОПГ герПдпс !!!

219

Гергана

преди 2 години

Добре дошли украински братя и сестри!

218

До 231

преди 2 години

Дай си агецията тогава да кандидатствам, да ми докажеш!

217

Анонимен

преди 2 години

Байдън да плаща помощите, не България.

216

Анонимен

преди 2 години

40 лв. за хотелиерите не е коректно, защото няма 40 лв. на българите приютили в жилищата си украинци, нима те не са в същото положение като хотелиерите ??? Защо хотелиерският бизнес се подпомага, да не е държавен бизнес в социалистическа държава, че да бъде подпомаган като не е рентабилен ? Нали уж се разделихме със социализмът при демокрация който не може да се справи с бизнесът си затваря или фалира, да приютиш страдащи означава добре да прецениш възможностите си и тогава да поемеш хора, а не

215

Анонимен

преди 2 години

Сметката е следната: - 4 - членно украинско семейство ще получава 160 лв. на ден или 3800 лв. на месец, 4-членно българско семейство със среден доход 1500 лв. получава по 50 лв. на ден. За пенсионерите да не говорим!! Ще търпим ли нас българите да ни държат в мизерия?!!!!!

214

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ВИНАГИ СЪМ КАЗВАЛ ЧЕ ЕСТЕСТВЕНИЯ ЗАВЪРШЕК НА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ПРЕХОД В БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ С ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА

213

SinCity

преди 2 години

Построихме виртуален град сега е време да използваме магиите и да го унищожим. Знаеш Mirosoft колко трудно ни беше да го направим не точно както маратонките Adibas а много по трудно.

212

До 225

преди 2 години

Работни места за квалифициран персонал, само в нашата агенция са хиляди. Някои от тях са по на една година и си стоят свободни. За един mid програмист се борят средно 3 работодателя. За senior поне 5-6.

211

Анонимен

преди 2 години

Трябва да му сеизсипем на тоя некадърен лаладжия да разбере, че б България има хора, които живеят по-зле от украинците. Поредния измамник и лъжец!

210

Зърнарите-Добрич

преди 2 години

Кире,кукувичка ли ти изпи акъла? Сега в силозите ни има 3.5 млн тона жито,днес борсовата цена е 400 евро за тон- защо да не си продадем собствената продукция,защо спираш кораби и тирове с зърно? Само след 3 месеца новата реколта ще е 7 млн тона,а годишното потребление в БГ е 1.5 млн т.,държавата няма толкова силози- плъхове и мишки ли ще храниш,национализация ли ще правиш,в ареста ли ще ни пращаш нас-буржоазни кулаци зърнари,Рашков ще ни бие ли в килиите? По-голям *** от теб не сме имали за п