91

Анонимен

преди 2 години

Тази войа е опасен прецендент за останалите европейски съседи на Русия. Мислете добре доколко симпатиите Ви към тази страна са равнозначни с подкрепата на настоящото и управление.

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 125 Че защо да се придава бе....Русофил??? Ако нас ни нападнат ти ще се придадеш ли??? Най-веротяно да хахахаха, русофил н-ещастен

89

Анонимен

преди 2 години

Тои тва беше целта на путин и на зеленски да разрошът всичко хората да не могат да бягат да създадът хаос да останат вътре и да предизвикат хуманитарна катастрофа.

88

Вова

преди 2 години

Всички вече целият свят разбра,че зеленски работи за владимир владимирович,и че зеленски се прави на луд ни лук мерисал ни лук ял,всички разбраха,че се вживява в главната роля като спасител,докато правят тлъстата пачка,всички разбраха,че не работи за нато а работи за русия и путин .тази воина се гласи от няколко месеца,досега да беше изчистен ако му искаха главата тези роли се играят в цирка.

87

Евроатлантик

преди 2 години

Предлагам Европейската комисия да пусне директива да си измисли некоя нова зелена енергия и да минеме на некоя нова зелена енергия и да спреме да купуваме газ и нефт от Русия. Това ще нанесе опустошителни поражения на руската икономка и Путин ще фалира.

86

Анонимен

преди 2 години

тоя с к'во се е надрусал

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "з не видях по медиите един репортаж от военен репортер изпратен в Украйна. Репортери като Дойнов" - цял Шон Пен им отиде да снима филм за руските зверства, но нещо не го пускат филма на Шон, не знам защо така. Шоне, какво става с филма, голяма реклама беше в началото?

84

Анонимен

преди 2 години

"Малко взе да поомеква фокусника. Още ще поомекне след един месец бойни действия." Няма вече бойни действия. Руснаците унищожиха цялата военна инфраструктура *** Украйна. Останаха само мобилните части с мобилна техника които са се окопали в градовете. Руснците са обкръжили градовете и не водят настъпателни действия а бавно и систематични унищожават останалата бойна техника която постепенно излиза от строя, а и населението вече почва се обръща срещу правителството след като блокираха зелените коридори.

83

Анонимен

преди 2 години

До 104 Господин баровец ми то перфектният джип ще се разкапе от стоене бе, сигурно му качваш и акумулатора в хола да не падне!

82

До 116

преди 2 години

Русия като падне ти отдавна ще си изгонил 2 метра под земята. ***. Русия е велика. Да ви ега май кара продажна да ви ега

81

Анонимен

преди 2 години

Аз не видях по медиите един репортаж от военен репортер изпратен в Украйна. Репортери като Дойнов само ни обясняват как и на колко време се включват сирените. Новините са като под някакво було. Неясни, непрофесионални, пропагандни. Жалко за заблудата която ни хвърляте.

80

Аз

преди 2 години

По добре руски газ и нефт отколкото тъ панаири. Тая държава е пълна с *** умни го *** съдейки по коментарите

79

Анонимен

преди 2 години

До 104 Перфектните джипове ги гледаш само на картинки! Хората ги карат всеки ден а ти сега ще започнеш да си караш курника 1 път месечно!

78

Аз

преди 2 години

Не знаех че думата СМЕ ШНИК е много лоша че я цензурира. Егати и ска пания сайт. Днес Бг колкото 7 да св мтчитв и натягане на Господарите няма как да спрете народна омр аза към вас. Бо клуци

77

Споко

преди 2 години

А руснаците си нямат Гучи и Луи Вюитон, така им се пада!

76

Българин

преди 2 години

По добре глад и студ отколкото руски газ и нефт!

75

Анонимен

преди 2 години

Зеленски и путин за братя по съдба,като дупе и *** неразделни,колко ли парички изкараха от тази воина на гърба на хората.

74

Анонимен

преди 2 години

До 98 Ти щом си пълниш резервоара за цяла година сигурно и толкова се къпеш нещастнико!

73

Гиб Мелсън

преди 2 години

Един коментатор сутринта се обърка и нарече Зелински зеЛенински. Малко взе да поомеква фокусника. Още ще поомекне след един месец бойни действия. И накрая ще си спомни желязното правило, че първото предложение на руснаците при преговори е най-доброто. Ще се бие по-главата и ще си вика: Защо не се съгласих от първия път? Явно има разлика в мисленето. При неговия етнос най-доброто предложение е в края на преговорите.

72

Анонимен

преди 2 години

До 98 Той петрола в Румъния идва от Германия.