68

Ясно е!

преди 2 години

За да не ме разберете погрешно от предните ми постове. Да кажа, че не харесвам Путин е меко казано. И никога не бих живял в Русия под негово управление, дори временно като турист. Но до какъв абсурд и парадокс се стигна днес! Хората от доказаните до скоро демокрации да се чудят кое зло е по-голямо за бъдещето на света: Сорос и приятели - или Путин. За Китай - третата алтернатива не ми се мисли дори, че косите ми се изправят. Възможно ли е свободата и демокрацията да изчезнат от света???

67

Справедливия

преди 2 години

То малко лошо, като идея, щото е невъзможно ...ама представяте ли си Ханибал Лектър и Путин заедно? Щеше да е красиво! Мислете!

66

Анонимен

преди 2 години

За това целият този европейски вой за нападение върху суверенна държава е отвратително лицемерен. Украйна не е суверенна държава, а поле за военни действия срещу друга суверенна държава от трета страна, и погледнато от този ъгъл, действията на Путин дори са закъснели. Базите на Злото отдавна трябваше да бъдат изгорени, и ето, че това най-после се случи.Всеки от приятелите, който е забравил масовите убийства на Майдана и в Одеса през 2014 г., хилядите убити в Донбас за осем години.

65

Анонимен

преди 2 години

9. "Закона за коренните народи" от 1 юли 2021 г. грубо дискириминиращ живеещите от векове там българи.Питам помните ли?И днес за един ден Путин е на път да унищожи ВПК на Украйна, в който американците за последните осем години са вложили над 20 млрд долара. На практика той унищожи американски военни бази, наричани за благозвучие украински и използвани в последните осем години за нацификация на тази държава под носа му и и за издевателства върху руското население в източната част.

64

Ясно е!

преди 2 години

До всички които са ми отговорили с "До Ясно е!" --- Това не променя съвета ми от предния ми пост, че Шевченко трябваше да се моли през сълзи на други "хора" ако го бе грижа за Украйна, живота на хората там, а и границите и, които пак ще бъдат променени. Зеленски героично бе подведен Украйна да изяде и жабетата и да загуби черноморието и пак ще се съгласи победоносно Украйна да не влиза НАТО- както бе договорено в Меморандума от Будапеща 1994г при създаването и. Жалко за жертвите и разрушенията.

63

Справедливия

преди 2 години

И защо тук всички скапани руски тролчета се изявяват под името Анонимен? Хм, Мутрафонова, това от вашето посолство ли идва... скапаняци ето ви химна на онова зло СССР, не че това зло е по-малко ... https://youtube/watch?v=CnjHvdLq5Ws

62

Анонимен

преди 2 години

6. Българинът Василий Кащи - публично жестоко пребит при залата на общинския съвет и зялят в очите с антисептична течност в Белгород на 30 мвй 2017[ ] 7. Първият акт на преварата в 2014г. - отмяната на законите гарантиращи права на българския език.8. Прекрояването на Болградските общини в 2020 г., за да изгубят българите мнозинстното си в тях, международно осъдено с Декларация на Народното събрание на България от 20 май 2020 г.

61

Анонимен

преди 2 години

Да напомним на всички ревнали за Украйна, и за това, че трябва да заемем страна в конфликта:1. Българинът инж. Иван Милев - жив изгорен в Одеса на 2 май 2014 деец на българската общност2 Българинът Александър Николов - мирен протестиращ разстрелян в Одеса на 2 май 20143. Опожареният Български културен дом в Одеса на 2 май 20144. Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 преди посещението на Българския Президент5. Оскверненият пред 3 март Паметник на българските опълченци 1877

60

До 68

преди 2 години

Чесънът има висока киселинност и въпреки антибактериалните му свойства не е препоръчително да се яде всеки ден

59

Анонимен

преди 2 години

Не сте добре дошли в България украйнски нацисти! Марш обратно!

58

Анонимен

преди 2 години

Щом в този западно-пропаганден сайт Днес.бг мненията са горе-долу по равно......И то при положение ,че почти всяко мнение ,което не в възхвала на Украйна и запада се трие....то аз се радеам ,че съм българин. Просто трябва да изчегъртаме еврои.д.и.о.ти.т.е от нашата родина.....

57

Анонимен

преди 2 години

Га папкаше сочни безплатни американски курабийки ни рива! Сига ривеш?!

56

Анонимен

преди 2 години

диваците полудяха и си показаха варварското лице

55

Анонимен

преди 2 години

Такива като Шевченко, политиците и всички други украино-и.д.и.от.и забравят да споменат истината ,защо Русия ги нападна. Радвам се ,че има хора ,като Путин. Не одобрявам убииствата на обикновенните хора. Но никъде не се говори за украинските нацисти и техните зверства в последните години. Дори в момента убиват свои и ги преписват на руснаците.

54

Абе

преди 2 години

Прибери ги ти, бе! Малко сирийци и афро, сега и тия.

53

Анонимен

преди 2 години

Къде си ръгнал бе требител. Имаш ли основно образование, или си си дошъл от гара Дембеле. Всеки дебелак тука, ще да ми зловони.

52

Справедливия

преди 2 години

Да! Остарявам! Вместо да спя, аз си пия бира и се ядосвам на някакъв *** от Руското блато! Да! Остарявам, но детето ми е на 8 години! Искам шанс за него, не за мен! А там вече умряха много деца! Харесват ми руските *** тук! Те са безбожници, готови да продадат и децата си, ако ги имат... Паручик Галицин, зачем нам нужна чужая земля....

51

Анонимен

преди 2 години

До Ясно е! - Хубавото е че няма как ЕС и НАТО да влязат във войната, понеже на 17Декември 2021ва Русия показа на Асамблеята на ООН какво се случва в източна Украйна и 130 държави гласуваха за денацификацията и подкрепиха борба с нео-Нацизма. Ако НАТО не слушкат утре ще започнат санкции от цяла Азия на тяхна глава и губят целия континент с изключение на Япония и Корея, които са неутрални. НАТО разбира се никога няма да споменат, че Русия е в Украйна под егидата на ООН иначе ще стане още по-смешна

50

Ястребител

преди 2 години

Българската русофилия е наистина много, ама много тежка диагноза! Докато дори украинците, които са почти руснаци! посрещат руската своллочч с куршуми и снаряди, в балканския кенффисттан буллгейристан се посрещат с хляб и сол от накичени и нагиздени български моми с влажни погледи и подмокрени гащщии!

49

Анонимен

преди 2 години

До Ясно е! - А геноцида в Донбас нямаше как да бъде спрян защото населението просто нямаше как да гласува за про-НАТОвските пионки и съответно спираха плановете на Бурисма да намърда техни хора в парламента и да започне да копае в източна Украйна - Харков и Донецк басейна - Юживска.