16

Bulgaristanec

преди 16 години

Държавата да си вземе, за да си я оправим и да си я пазим. Да могат синовете ни да казват ... Българин да се наричам първа радост е за мене ...

15

патриот

преди 16 години

сте се настройвали срещу нас! Не виждате ли какви некадърници избрахте - царя лучано - като следствие ирена кръстева и дебелото и синче да не изброявам още недоразумения. Толкоз ли не можахте за 2 години да генерирате нормална политическа система, че все ви трябва да се заигравате с турците *** и пенсионерите за да се сформира що годе нормално правителство. Сами си докарахте доган и сульовците край него - сърбайте си попарата. И стига с тия обиди към турците - хич не им е до нас с проблемите в югоизтока и чалмалиите. Тая прекрасна държава сами си я превърнахте в бунище.

14

ivan

преди 16 години

ot boiko borisov nisho ne stava.

13

ivan

преди 16 години

boiko borisov e 4is

12

Bulgaristanec

преди 16 години

... Вие какви ги вършихте ? Колко умни дела сторихте ?

11

Vasilev

преди 16 години

Е, бива ли на такъв да се надяват хората в България... По-задръстен и *** човек отдавна не сме имали в политиката. И кой още вярва на тоя ***. Такъв език, такова поведение, чудо невиждано...БАТ БОЙКО ТЪПАНАРИНА

10

Bulgaristanec

преди 16 години

Ти какво направи през всички тез години? За да не е отслабне държавицата ни ?

9

Bulgaristanec

преди 16 години

Ot vsichki nas zavisi da ne dopusnem DPS v koalicia ...

8

Aнтон

преди 16 години

България отслабва от такива караници.Вярно е това, което говори Борисов и е страшно, но тенденцията е от 25 години.Най-малко със обиди, караници и омраза ще оцелеем!Уж разумни политици, мъже...Докато вие се разправяте *** безчинстват, турците мълчат и точат ятагана!!!А НАРОДА!!!???? Страда, гледа ви и ви презира!Някой може да го излъже отвън с евтини обещания, както през 1394 година...Не ви ли е срам ,бе!!!Ще затриете България с вашите караници и карези!

7

преди 16 години

до 4,виж тези говорители не са проблем на никой, и е по-добре да не ги спират /ако са силни да ги намалят/.по твоята логика трабва да се забрани и звъненето на камбаните. искам само да кажа че тук не е сърбия, където се поизклаха на верска основа. нека си цъкат там от минарето, но да е в рамките на нормалното.

6

преди 16 години

Стига сте си говорели празни приказки! Че кой го издигна Бойко? То никога не е имало друга партия освен БСП, надеждите ви са напразни, всичко е червено!

5

Савчев

преди 16 години

Хубаво го е казал бат Бойко че БСП предаде Бьлгария на бандитите от ДПС но дано не се отметни пак и да направи коалиция с тях?!

4

преди 16 години

Boiko,kato se pravi6 na patriot-za6to ne spre6 parvo govoritelite na djamiiata sre6tu halite?kakvo napravi kato kmet sre6tu mangalskite izstaplenia-ni6to...Laje bokluka-ne mu vervaite!!!ATAKA!!!

3

Иво

преди 16 години

Борисов може да е ***, може да е мутра, но за някои неща е много, ама много прав! Като цяло не ми харесва като човек, но хората около него съм сигурен, че ще направят нещо повече за окаяната ни държавица от всеки друг...

2

преди 16 години

Казаното е очевидно за всички в тая страна нещастна България! Този път напълно съм съгласен с Бойко Борисов, въпреки че той е шимпанзе и некадърник!!!

1

преди 16 години

България няма пемиер. Един гледан в саксия пикльо със забележими хомосексуални наклонности се пули от екрана всяка вечер и си играе на държавник. А пред очите на истинските българи, държавата умира безвъзвратно, та стигнахме до там, че един първичен, жесток и *** ***, който моляви се,бил най-великия политик да се гаври с цялата нация. БСП,БСП ще видите вече власт на връх МАДЕ...