28

Анонимен

преди 2 години

Не мога д аповярвам че в 21 век пак имаме война в Европа Проклет да е пуъинския режим

27

Анонимен

преди 2 години

До 27Много си зле човек,щом ти трябват толкова обяснения ,за да осъдиш войната .

26

Анонимен

преди 2 години

В Русия вкарват в затвор асамо ако кажеш че това е война - също като по времето на Сталин Жлко за нормалните руснаци

25

Тъпаци

преди 2 години

Кирчо и Корнела вече пращат оръжия към Украйна. Но БОМБИТЕ ПОСЛЕ ПО ВАС ЩЕ ПАДАТ!!!! те ще се добре скрити в правителственитре бомбоубежища.Викайте по силно " Путин Агресор!!!!!

24

До 27

преди 2 години

Какво затъмнение сънуваш. Саво руските официални новини четем. Къде е Эхо Москви,късе е Дожд. Къде е вечерен Ургант. Къде е М. Галкин? Цензурата я прави рептилът Путин и рептилките му.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 Приятеелю , нормалните хор анямат нужда да слушат разни мнения за да разберат кой е прав -- НОРМАЛНИТЕ ХОРА УСЕЩАТ ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ ИСТИНАТА

22

въпроси, въпроси....

преди 2 години

Ако тази война се беше случила точно преди две години, щеше ли да го има ВИРУСА?Щеше ли "лидера" на герП да е по-богат с няколко милиардчета?!

21

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

До 17 ! Хитлер,Химлер,Гьоринг,Франциско Франко,Пиночет,Мусолини БЯХА ЕВРЕИ И НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ДИСКУТИРА ТОВА,ЗАЩОТО ПЪРВИТЕ,КОИТО ДОКАЗАХА ЕВРЕЙСКИЯТ ПРОИЗХОД НА ФАШИСТКИТЕ И НАЦИСТКИ ЛИДЕРИ БЯХА ЕВРЕИ ОТ УНИВЕРСИТЕТА В ТЕЛ АВИВ. Настрой си часовника ,че ти е спрял , 17. Аз пропаганда не правя ,а казвам това,което е аналитично и съобразено с науката доказано.Евреин !

20

До 23

преди 2 години

Ако не правиш пропаганда най- малко щеше да включиш Сталин,ама не. Тогава щеше да споменеш за Гладомора през 30- те години. За репресиите по време та култа към личността на Сталин. Ти часовник нямаш, ти имаш руски чип.

19

Анонимен

преди 2 години

Едно време четеш Работническо дело, па после си пуснеш Свободна Европа и Гласът на Америка - вярно, заглушаваха ги, ама пак нещо чуеш! А сега много едностранно бе, само западна пропаганда, която нашенският слугинаж повтаря в несвяст... Ами дайте да видим и гледната точна на другата страна - руската, пък сами ще си преценим кой крив, кой прав.

18

Анонимен

преди 2 години

Гладомор ще има!

17

Анонимен

преди 2 години

Много ми хареса изявлението на мин. на външните работи на Великобритания - '' ЩЕ НАЛАГАМЕ САНКЦИИ НА РУСИЯ ДОКАТО УНИЩОЖИМ ИКОНОМИКАТА И ''

16

Анонимен

преди 2 години

Путин не е човек, а руско ГМО- Рептил.

15

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

До 13 ! Хитлер,Химлер,Гьоринг,Франциско Франко,Пиночет,Мусолини БЯХА ЕВРЕИ И НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ДИСКУТИРА ТОВА,ЗАЩОТО ПЪРВИТЕ,КОИТО ДОКАЗАХА ЕВРЕЙСКИЯТ ПРОИЗХОД НА ФАШИСТКИТЕ И НАЦИСТКИ ЛИДЕРИ БЯХА ЕВРЕИ ОТ УНИВЕРСИТЕТА В ТЕЛ АВИВ. Настрой си часовника ,че ти е спрял , 13. Аз пропаганда не правя ,а казвам това,което е аналитично и съобразено с науката доказано.Евреин !

14

До 13 виселин...

преди 2 години

С такива приятели като теб,на Русия не й трябват врагове. ,,Евреи- нацисти,,. Много си зле човек. Лекарства няма да ти помогнат.

13

Анонимен

преди 2 години

Прави ли ви впечарление, ч Зеленски НИКОГА, НИКОГА не е искал хуманитарна помощ. Никаква хуманитарна помощ. Единствено военна .По немска медия опесват как влизат въоръжения от Запада: Натоварват се на битови автомобили. скрито е сред стоки за бита, т.е. прикрито като продоволствени доставки.

12

До 13

преди 2 години

Голяма шизофрения те тресе Веселинчо. Евреи- нацисти . Само това е достатъчно да те освидетелстват.

11

До 3

преди 2 години

Захарова трябва да е голяма офсЪ,за да ти вярва за ,,целокупния български народ,,. Отдавна знае кои са отрепкитекоито я подкрепят.

10

Анонимен

преди 2 години

В Мариупол трябва да има коридори на които да пише че всеки който иска да яде трябва да се предаде :) В този град има огромна армия и малко храна . Ако направят коридори първо мирното население ще ги използва . Така накрая ще останат само военните и ще трябва да се предадат като свършат храната и мунициите .Войските на руснаците трябва да се движат нагоре за да затворят обкръжението а не да се занимават с Мариупол.

9

Анонимен

преди 2 години

Те затова украйнците-фашисти лъжат света ,че умирали деца. Ама никъде не споменаха ,че тези мили дечица са с бради . В едната ръка автомат Калашников ,а в другата водка или стърчаща спринцовка.