147

до 163 от славянин

преди 2 години

Та казваш на запад не донасят, а докладват на властта, когато вършиш нещо нередно!? Това е като да твърдиш, че не е вратът не е шия, а шията не е врат! Имам съвсем близки познати живяли няколко години в Аляска, предполагаш знаеш къде се намира и едва не са останали без дегето си защото съседите им ги донесли, пардон, докладвали, че веднъж му повишили тон! От няколко години са в България, в Русе, и не искат да чуват повече за бившето си ''демократично'' местожителство!

146

Анонимен

преди 2 години

Путин го очаква съдбата на Разпутин. Лудият монах. Съвпаденията в имената е карма и съдба.

145

Кой

преди 2 години

Зеленски няма да дочака трибунал. Мрачно е бъдещето му. Или ще забегне, или ще бъде намерен.Не ми е ясно кой ще заведе Путин на трибунал.

144

Алекс

преди 2 години

Жужака на трибунал.Ушанките ще погладуват и сами ще го качат на самолета за Хага.

143

На Диета

преди 2 години

Всъщност путин излезе прав че зеленски е нацист ... Зеленски е за хага.дали Един пират повече един по-малко хахахах

142

Анонимен

преди 2 години

Такива с Пи'чи брадички са едни експерти, ..... В коя птицеферма ги отглеждат тия бройлери, да се чуди човек.

141

до 160 от славянин

преди 2 години

Предател беше Горбачов и руснаците го оставиха жив, а Путин няма нищо обкщо с Горбачов!

140

Анонимен

преди 2 години

До до 148 от славянин "Практиката съседът и колегата ти да те дебнат и докладват на властта за щяло и нещяло днес е особено разпространено в ''развития и демократичен'' свят! Доноснически свят!" Горкия. Явно такива мизерии правиш постоянно, че правиш впечатление на нормалните хора около теб. Впрочем, "донос" е нещо, което е "тайно", а за явни нарушения няма нужда от доноси. Просто трябва да бъде съобщено и това се прави с идентификация.

139

Не само че може, а

преди 2 години

Трябва !

138

Анонимен

преди 2 години

Ако два съседа се бият, значи при единия от тях вчера е гостувал англичанин. - ирландска народна мъдрост.

137

Анонимен

преди 2 години

Ще бъде изправен пред военнополеви съд като Чаушеску от генералите си. Руснаците сами убиват предателите си. Ще бъде осъден не заради престъпленията си срещу Украйна, а заради престъпленията си срещу Русия и санкциите. Ще стане пречка за много хора с пари и оръжие, пречещ на Русия и руския народ, военните и олигарсите.

136

Анонимен

преди 2 години

Свършиха професорите, почнаха доцентите... скоро ще стигнем първолаците. Обаче съм сигурен, че те знаят, че за да се случи това, някак трябва да разгромят Русия. А както каза самия товарищ Путин - За какво ни е Земя без Русия. От което следва, че този доцент тук е пълна боза, и по добре да се скрие че да не се излага пред кокошките, т.е. мисирките.

135

Анонимен

преди 2 години

До до 131 от славянин Никой на Запад не се плаши от "ядрените заряди" на Касапина от Кремъл, запомни това путинофилче. НАТО дори не е променила ядрената си бойна готовност, след като Кървавото джудже и неговите копои започнаха да си чешат езика с "ядрените заряди". ТОЛКОВА ги приемат насериозно.

134

до 148 от славянин

преди 2 години

Практиката съседът и колегата ти да те дебнат и докладват на властта за щяло и нещяло днес е особено разпространено в ''развития и демократичен'' свят! Доноснически свят!

133

Майтапчия

преди 2 години

А дали Хага въобще ще съществува, та и да съди Путин?

132

На Диета

преди 2 години

В гората дърво по дърво ... Хахахах от леля корни щом паднат зелените сертефикати

131

Анонимен

преди 2 години

До до 137 от славянин Приятел, това за новия свят го каза ТИ. Толкова си "поумнял", че не знаеш какво говориш.

130

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 6 Направих няколко коментара с точни анализи и предвиждания. Сега оставям русофилите военни пенсионери и руските *** да се вихрят. Нека се позабавляват, малко им остава. Те са смели само онлайн. Но не смеят като храбрите украинци от цял свят да напущат уютните си домове и да се сражават за родината си. Срам!

129

Щирлиц

преди 2 години

Въпросният "трибунал" просто уби Милошевич,защото това му е предназначението.А разни псевдоексперти си мечтаят небивалици..

128

Анонимен

преди 2 години

До Германец "Ти нас не ни мисли :)" Не могат. Понеже са толкова безнадеждно неграмотни и заради това и бедни, че единственото, което им остава е да гледат в чуждата купичка и да разпредееееелят и да заключаааават. Понеже и те "искат да казват". Не са научили даже и една от основните мъдрости на живота, която дори и Бай Тоше беше разбрал, нищо, че уж се бореше да построи светлия Комунизъм: МОЖЕ ДА РЕШАВА ТОЗИ, КОЙТО ИМА ПАРИ. КАТО НЯМАШ ПАРИ, КАКВО ЩЕ РЕШАВАШ ТИ, БЕ?!!!