197

Анонимен

преди 2 години

До Рушофилски *** Га пръдне гущера.Харков вече е руски,Киев е блокиран,а 200 хилядната елитна украинска армия е обкръжена на североизток и виси на милостта на Путин.

196

Урсуло ма

преди 2 години

Я сподели къде изчезнаха мигрантите,терористите и вирОза?Тез дет се бият имат ли зелев сертификат,ще ги глобяват ли заптиетата дет ходят из окопите без намордници и нямат бустер?

195

Анонимен

преди 2 години

Така ли ще спираме воината и после ще ставаме прави да тъжим за жертвите ?

194

До Веско

преди 2 години

Прав си, но кой мисли за хората? ББ плати 4 милиарда за чертежи за да си спаси г..., а тези получиха всичко даром. Сметките до 89, а и след това им ги плати Русия, а после минаха на издръжка на САЩ и Англия.

193

хихихи

преди 2 години

Голем резил за родните ***.Цял ден дезинформация и сърцераздирателни мелодрами тип Холивуд и тамън да хванат малко дикиш,вземат та викнат Паситу и останалата евроатлантическа гнус и си *** на изметеното.

192

Рушофилски трол

преди 2 години

Свиквайте, Украйна ще е в НАТО.

191

Сега е точното време

преди 2 години

братята американци да инсталират две, не повече ядрени батареи в България за да спре премрежения пиянски поглед наПриматите.

190

Пълна лудост!

преди 2 години

Затворници от украинските затвори са въоръжени и пуснати на свобода при условие, че ще се бият с руснаците.

189

Веско

преди 2 години

Вместо да е въоръжават, да бяха е направили неутрална и демилитаризирана. Нямаше да стигнат до тук, да умират хора. И щяха да останат пари за по-добър живот.

188

Анонимен

преди 2 години

Нашите пУлитици отново мислят със задните си части. Ние сме държава на командно дишане поставени до това положение от предходните управлянащи. Русия играе вабанк това ако не ви е ясно трябва да го разберете. Русия може да преотсъпи Сибир на Китай и да ги включи в играта тогава и господ не може да спаси никого. Мислете с тези глави не само да носите шапки на тях и да си правите прически. Украйна, Румъния, България и Полша ще бъдат смачкани за часове. Ние трябва да сме неутрални за да оцелеем.

187

ни са знай

преди 2 години

Много се страхуват от истината!Масово ликвидират достъп до телевизии на Русия и руски саитове.ликвидират последователно и възмоността за коментари...Изглежда тя, истината, много боли!

186

Анонимен

преди 2 години

Една държава дето те въоръжава не ти мисли доброто.....

185

Борци за мир

преди 2 години

САЩ и Англия въоръжиха Украйна за над 15 милиарда долара, ЕС отпуска средства за въоръжаване. Канада, Австралия, Япония и много европейски държави също изпращат оръжие...Английската военна министърка събира доброволци за подкрепа на Украйна...

184

затвориха ли

преди 2 години

пасольството....мУтрофанова изгонена ли е

183

Яка пропаганда

преди 2 години

Появяват се видеа , където военни украинци избиват мирни украинци....и го преписват на руснаците !!! Бързо ги свалят ...обаче тва е крайно долно !!!

182

Станишката

преди 2 години

При пЛандемичните коментари , вас платените поддръжници на Ковид истерията редовно ви поздравявах с Циркаджии, та и сега така за тези заменили маските с каски- Добър Вечер Циркаджии!

181

Анонимен

преди 2 години

Всички криминални престъпници се въоражиха до зъби и избиват наред под предлог че са руски шпиони.... голем цирк

180

Малииии

преди 2 години

Браво за Европа, браво за ЕС, браво за НАТО и браво за Украйна. Крайно време беше да покажем защо тези съюзи са важни за нас и нашите партньорски държави. Браво, евала

179

Анонимен

преди 2 години

Бабо,стига с глупостите,каква помощ какви пет лева,и как ще я доставите като руснаците контролират всичко по въздух,суша и море.

178

примата в пещерата

преди 2 години

обратно немедлено.