94

Хиперборееца

преди 2 години

До Джуджето пуtPuтьовците е цензурирано.

93

Анонимен

преди 2 години

На Ростуризъм ще му се наложи през час да коригира препоръките си към руснаците, защото все повече страни затварят въздушното си пространство за руски авиопревозвачи. А рашките като "много умни " отвръщат с аналогични контра мерки. Накрая ще пътуват с личните си автомобили, ако до лятото и автомобилите не попаднат под санкции.

92

Анонимен

преди 2 години

https://youtube/watch?v=uhVg5LfeiKwЕто истината! Погледа от двете страни! Защо Путин постъпи така.

91

Хипербореца

преди 2 години

До БулгарТочно това си мислех да напиша :). Това е единствената радостна новина покрай тази инвазия на ***.

90

некой

преди 2 години

Те скоро не към България, ами само към КНДР ще могат да летятще ходят на бригада в Северна Кореяда берат картофи..

89

Блъф

преди 2 години

Да сре чували, че масово се продават руски апартаменти по българското черноморие? А да сте чували, че Путин още преди няколко години 'препоръча' на руснаците да не ходят в България? Нищо ново под слънцето, щели сме да загубим милиарди. Айде няма нужда да се връщаме като кандидат република на Мадър Раша

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92=====*** излязоха по-топли и практични от шинелките на фрицовете от пресован дреб при Сталинград! Сегашната руска армия има едни от най-добрите бойни дрехи в света - леки, удобни, водоотблъскващи, но дишащи (молекулярни сита от рода на гортекс), с минирадиостанции и миникомпютри. Прочети, аз съм го чел отдавна, когато са казваха Ратник-2, сега май с развитието им смениха името...

87

Анонимен

преди 2 години

Много добре.

86

Анонимен

преди 2 години

България е от правилната страна....на Черно море.

85

Анонимен

преди 2 години

България за пореден път е от грешната страна.

84

Анонимен

преди 2 години

Както обикновено дебелия го ядем ние накрая. Преди да направим каквото и да е било трябваше да поискаме компенсации от ЕС - отваряне на 1-ви и 2-ри блок на Козлодуй, премахване на рестрикциите от въглищните централи, пари за провлания туристически сезон. Пък после да се перчим и да налагаме санкции и да мятаме декларации.

83

Анонимен

преди 2 години

а, увреждали мозъка ваксините така ли. ето защо е това кръвожадно поведение на Путин, нали е ваксиниран

82

Анонимен

преди 2 години

очевидно е вече че ваксините срещу ковид 19 увреждат мозъка. иначе няма обяснение защо толкова хора плюят по русия тук, както и в зпадна европа.

81

Анонимен

преди 2 години

Руснаците се заключват в затворените си комплекси и така или иначе не плащат нищо тук. България няма да загуби и 5 стотинки, ако не дойдат. Могат да отидат в Сибир, казват, че там жълтият сняг е много лековит.

80

Какъв

преди 2 години

*** продънен тря си да подкрепяш вражески ракети на границата си. Полигонфрени

79

Сата НАТО

преди 2 години

Има ли нормален човек, на който вече да не му се гади от тая глу пава игра - президентът на РФ завръща руските туристи налево-надесно като овци.

78

Златни Пясъци

преди 2 години

До pБРАВО!!!Много точно, казано!

77

Анонимен

преди 2 години

Имат си и по-атрактивни дестинации, окупираха Чернобил..

76

Ами

преди 2 години

всеки се надпреварваше да строи хотели, че да забогатява бързо. Продадоха си нивите за хотели, вместо да си обработват земята и да отлеждат животни, пчели, да правят вино. На ти сега туризъм. Но не злорадствам, просто се чудя защо не се върнат на село и да бачкат. Хотелиерите.

75

Утре

преди 2 години

Ростуризъм може да препоръча на руснаците вместо във морска вода, да се гмурнат и във някой реактор. Те естествено ще го сторят, нали препоръките на Путин са най-добрите, най-правилните и най-справедливите за тях.