292

Анонимен

преди 2 години

Къде е сега "великия" ЕС. Или ЕС може само да си измислят правила и директиви за ограбване на държавите които са към тях. Пак питам къде е ЕС? Скрити като мишки и чакащи нещо да плячкосат от този конфликт.

291

Какво следва

преди 2 години

До Анонимен 344: Май, май, ама надали. Руската армия е пред Киев. Зеленски иска да преговаря. Дано да се разберат. Руснаците имат поговорка: "худой мир лучше доброй ссоры".

290

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До оле --- Народът казва: "Най-добре се смее онзи, който се смее последен."

289

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Чичо Ади ---- СЕГА, като секне бизнесът на олигархията, замразят техните банкови сметки в чужбина, а също и банковите акаунти на децата им, ТЕ ще отстрелят несменяемото джудже. Западът знае как да действа. Жалко за Украйна, че се превърна в изкупителна жертва.

288

Анонимен

преди 2 години

смазаха ги за 24 часа а 8 години американски "специалисти" работеха с нея, тренираха я, обучаваха я. Пращаха оръжие, да не говорим за митичните джавелини. А украинската преса изпадаше във възторг от своите "киборги", които са се превърнали в машини за убиванe

287

оле

преди 2 години

украина е руска и путин си я върна....янките да го духат!!!

286

Анонимен

преди 2 години

Май не минава толкова гладко операцията.... май му пречи украинската армия. Май му пари вече. За ден вълците му огладняха с 40 млрд. Май ще им конфискуват имотите и сметките. Май нещо стъпихме накриво... а са и неблагодарни. Ако не бяха навремето хамерикснците, вече отдавна да говореха на немски. *** кравата! Сега разбрахте ли колко бяхте ***?

285

Анонимен

преди 2 години

В целия конфликт в Украйна има нещо, което не ми дава мира. 8 години украинската армия беше подготвяна и то точно за битка с Русия. 8 години американски "специалисти" работеха с нея, тренираха я, обучаваха я. Пращаха оръжие, да не говорим за митичните джавелини. А украинската преса изпадаше във възторг от своите "киборги", които са се превърнали в машини за убиване. Само преди около година и половина четох статия някъде из западните издания, че украинската армия е една от

284

Аз есмь царь

преди 2 години

До Анонимный Слушай, фейкомет. Това е украинска Стрела, която блъсна собствената си кола. Има видео.

283

Моляяя

преди 2 години

Нали не трябваше да се намесва никой. Какво става? Какви чеченци? Време е за бързи действия от страна на целия свят!

282

Анонимен

преди 2 години

Браво , Вова !!! Най Великия Лидер на нашето време !!! Спасителят на Света !!!!

281

Бог

преди 2 години

Да е с Царя!

280

Анонимен

преди 2 години

Има записи как руски танкове (или май беше някакъв бтр) премазва движеща се кола с хора насред булеварда. После ми говорете за освободителите... Психопатията е не само в Путин, но и сред военните му... Тотално психясали индивиди. В Хага няма да има толкова голяма зала, в която да ги съдят.

279

До Мамата

преди 2 години

Путин започна война!!! Какъв заден двор те гони. Стига ни един ЛУД! ...мама та ти

278

Анонимен

преди 2 години

Не, не сънуваме чеченци. 10 000 чеченци по заповед на Кадиров са на път за Украйна. А чеченците се бият по малко по-особен начин от редовната руска армия.

277

Пурко

преди 2 години

Луд човек и силен ветър нищо не мо'е 'ги запре!

276

Гореща новина

преди 2 години

Голямо нещастие сполетя малка арабска държава след като на нейна територия беше открито находище на американски нефт.

275

Конър МакГрегър

преди 2 години

Чеченците всъщност няма да са бойци.Техните бойци участват в ММА боеве.Тези ще са мародери,ще опоскват имущества от разрушените домове.Това на турски е вървящия след редовната армия (аскер),така наречен "башибозук" - нередовна армия, която доубива, изнасилва и краде каквото е останало след битката.

274

Мамата

преди 2 години

АБЕ ХОРА КОИТО ПОДКРЕПЯТЕ НАТО....АКО НЯКОЙ ВИ ВЛЕЗЕ В ЗАДНИЯТ ДВОР И СЕ НАСТАНЕ ТАМ.ПОСЛЕ ВСЕКИ ДЕН ВИ ПРАВИ МИЗЕРИИ ВИЕ КАК ЩЕ ПОСТЪПИТЕ?БРАВО НА ПУТИН ТАКА СЕ ПРАВИ-ВЪН НАТО ОТ ДВОРА МУ....1000 ПЪТИ БРАВО.

273

Анонимен

преди 2 години

Путин на последната пресконференция е заявил, че няма да влиза в никой град, ако жителите не са поне 95% ваксинирани...или обратното ли беше! Абе въпроса е, че няма да влиза в градовете, че ще ядът лабута там!