37

А!

преди 2 години

И Байдън коментира тук, под 58.

36

Bg izmet

преди 2 години

МАМА КАЗА ЧЕ НЕ ЗНАЕ КОЙ МЕ Е ЗАЧЕНАЛ...ГЕНА МИ Е ОСМАНОРУСКИВИЗАНТИЙСКИ НО ЕВРОПА Е МОЯТА ЛЮБОВ.

35

до 51

преди 2 години

Завладял си на козата дупката. Ослушвали са се прабългарите оттатък Дунав години наред, докато се сдушат със славяните, че да се изправят заедно срещу Византия. И пак без малко да изядат боя. После са се заселили и пустата по него време Добруджа. Чак след това са станали нещо като водещ елемент в държавата, но не за дълго. И така. Четете, бе, велики българи:))

34

Това е

преди 2 години

Злия Путин иска украинците да са негови роби

33

Анонимен

преди 2 години

За Тракия царя на България е виновен и никой друг. 1916 г. никой не ни кара насила в ПСВ а той отива с Германия. Македония няма как след съедиението всички в Европа са срещу България но пак царя и министрите са виновни че още тогава не си вършат работата и не убеждават другите за бг.

32

#

преди 2 години

Близки народи са руснаците и украинците............това е една братоубийствена война.........виновните са в Англия, Франция, САЩ и EС(Брюксел)!!!

31

Моята прогноза

преди 2 години

На 25 февуари Русия ще нападне Украйна от 3 страни

30

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Първото име на Украйна е Рус, така както първото име на Иран е Персия. Рус е велика средновековна държава а Киев трети по големина в Европа. В Москва са квакали жаби. Четири века по-късно, в края на 17век, силното Московско царство превзема Киев, което дава основание в началото на 18 век, Петър да обяви Московското царство за Российска империя. От тогава Россия претендира за наследник на Рус и Руската история. Крадено име. Крадена история.

29

Българин

преди 2 години

По-скоро бих повярвал на труженичките на Околовръстното , отколкото на Путин и неговата пропаганда! Те май са по-честни от него! Човек, на който азбуката му идвала от "македонските земи", и се загрижил за българския суверенитет на фона на...турското знаме, може да предизвика само ...презрение!

28

Анонимен

преди 2 години

Русия е тюрмата на народите. Някои народи се освободиха, но други още пъшкат под тежкото иго! За по-малките почти няма шанс да се оттърват от робията, но украинците са над 40 милиона и могат да задавят руската мечка-стръвница!

27

странно

преди 2 години

Доста коментари изчезват. Не е ли странно?

26

Анонимен

преди 2 години

Проблема на Украйна е ,че военните по линията на съприкосновение не се подчиняват на плотическото ръководство.За 8 години този конфликт се превърна в бизнес и държавите които ,,помагат" с техническо оборудване едгин ден ще си искат сметката да се плати.Русия е удобен враг за англосаксонците ,Но ако руслите ракети започнат да летят към Европа песента ще стане тъжна за Европейските елити които подкрепят украйнските наьионалисти.Ще спечелят американците защото разрухата на Европа им е изгодна.

25

Бачи Кико

преди 2 години

Рааасииия; Рааасииия, КПСС-БКП; КПСС-БКП. Дай им на болгарците свински кебапчета, кюфтета и алкохол и имате вярно куче на Балканите. Слава СССР!

24

Анонимен

преди 2 години

"Историкът Тимъти Снайдър от университета в Йейл отхвърля целия аргумент на Путин."________Американец и историк са антоними, а напъните на въпросния господин да се упражнява върху европейската история ще го подмина с лека, и иронична усмивка.

23

до 41

преди 2 години

Ами то и българите сме обединение от прабългари и няколко славянски племена.

22

Анонимен

преди 2 години

Тя войната почна преди 2 дена. Те "чакали" . Да окупираш Донецк и Луганск какво е?Руснаците си живеят в паралелна вселена.

21

Анонимен

преди 2 години

Толкова статистика, че дотяга., ако , ако, ако не знам си кво. Шведите ще помогнат на Украйна, и вече помагат. Джуджа да си съчинява история.

20

Българин

преди 2 години

Какво вика Оня Кръвожадния?"Терпи, перпи моя красавице!..."------------------ Е явно Украинците вече не искат да търпят сводника до себе си!

19

Възраждане на СССР

преди 2 години

Руската армия тръгне ли към Европа, спира чак в Берлин!! Исторически факт!

18

Анонимен

преди 2 години

Те са също както ние с Македонците