76

Изнервен

преди 2 години

Този е пълно ку-ку. Даже не се усеща какви глупости говори и прави постоянно.

75

Храчки

преди 2 години

Отворете още 2 блока в АЕЦ Козлодуй и ще имаме енергия колкото си исками.

74

ха-ха

преди 2 години

тоз пак говори но нищо не каза

73

брокерка от пазара

преди 2 години

Апартаментиии, купете си апартаментиии! Хайде, че не останаха! Бързайте, докато са ниски лихвитеее!

72

ДПС

преди 2 години

Госин Петков, пазете се. ДПС са зад гърба ви на един к>р разстояние. Те действат предимно отзад - питайте госин Джипко Бибитко с разхлопаната .. джипка.

71

АНОНИМЕН

преди 2 години

ХАмериканската газ, която ще ни се наложи да купуваме на баснословни цени, всъщност, се доставя от Русия.

70

до 81

преди 2 години

весо, отивай в Русия, ти не си българин.

69

Анонимен

преди 2 години

Ся заради таз Русия не можем да Продължим Промяната. Ми сега. Тцъ, Тцъ, Тцъ.

68

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Не е заради Русия,бе еврейче. Заради сънародниците ти евреи от САЩ и ЕС е. Досегашното благоприятно статукво не го промени Русия,а садистите,които налагат екстерминаторски фашистки санкции на руснаците. Как един в тоя ЕС не каза,че в Русия има дечица,които санкциите имат за цел да обрекат на безвремие и мизерия? Естествено,че ще има война. Трябва да има война,защото англосаксонците,швабите и израелтяните нямат елементарна човеколюбива етическа ценностна система. Без война ще продължим да мрем

67

Анонимен

преди 2 години

Кире, не знам какви войни за газа ще водиш и с кого ще ги водиш, приготви се мамин сладък гълбе за цени от 2000 евро за кубик. Когато в джоба си нямаш пукнат лев, а за да живееш трябва да платиш 2000 евро всеки ден кво правим?Ха видим какво пишат учебниците в Харвард за казуса!

66

Анонимен

преди 2 години

Добре, бе, Русия признала 2 територии за републики и това било нарушение на междунаротното право. Защо никоя медия не задава въпроса - не беше ли нарушено многократно международното право когато: Югославия се разцепи с помощта на запада няколко пъти, когато запада създаде първата пълномащабна война в Европа след ВСВ, когато запада нахлу и унищожи Ирак, Афганистан, Либия, Сирия...когато американски войски все още са окупуирали части на Сирия и отказват да напуснат? И още и още...

65

Анонимен

преди 2 години

Просто Киро ,ако не си разбрал,задачата на Премиера и неговото правителство е да взима решения и да управлява за благоденствието на народа ако не си способен се махай , откакто си застанал само се оправдаваш ,оправдания всеки може да измисли!

64

Анонимен

преди 2 години

Лидерите на ЕС имат основна функция, да изкарват пари, а САЩ са техен доставчик и клиент, как да не ги целуват по д-то. Европа е брутален краен потребител и всички водещи страни са водещи заради своето потребление. Ние не потребяваме, или спокойно можем да сме си самодостатъчни.

63

Nimand

преди 2 години

Всички знаят ,че Харвард може да се завърши даже и платена форма ! Само да попитам какво стана нали америка щеше да кара газа с кораби и даже и по - евтин щеше да е ??? Русия само ще ни спре газта , и турбините на АЕЦА И НА ТЕЦА и сме го закъсали ама още по - яко !!!!

62

АНОНИМЕН

преди 2 години

А бе ***, ти за тръбата дето захранва Сърбия и Унгария не се хващай, а си опичай акъла, защото с нея ще те тепаме.

61

Анонимен

преди 2 години

ценовите войни ще спрат като разкараме американците от територията вън от нато и ес

60

Ангел

преди 2 години

Кириле ,уж си интелигентен човек бе. В ценови войни не влизаме заради Русия! В ценови войни влизаме заради санкциите които им налагаме! Вината си е лично наша .

59

Анонимен

преди 2 години

да предат националния суверенитет и водещи ресурси на чужди държави това е това правителство

58

Анонимен

преди 2 години

Тоз съсипа реномето на Харвард.

57

Анонимен

преди 2 години

Много глупав народ сме - винаги си плюеме по управниците. И народа все се чуди кой му е виновен.