199

Вики

преди 2 години

България никога не е имала силна изразена външна политика, винаги сме били подложени на външно влияние...Не ме учудва позицията на Радев...

198

Даа!

преди 2 години

До Антонио... Баце като си знае само български , си е най-добре , треска ги с 200 , с 300 , и никой не го разбира !

197

Пижо

преди 2 години

Точно решение на кризата постигна Путин. Сложи край на войната в Донбас и възстанови мира в региона! Сега НАТО и ЕС могат само да си лаят. Ако Украйна беше изпълнила Минските споразумения, беше дала предвидената автономия, беше изтеглила войската от Донбас и спряла обстрела и избиването на цивилни граждани, нямаше да се стигне до тук. Отдавна щяхме да забравим за този регион. Радев, по-готин си като мълчиш!

196

Фактите !

преди 2 години

Някой каЗА : ''Нашата дума се чува в НАТО ''! Та по тоя повод , ....кои са следващите държави които ще скараме ?Щатите нали искат войни , иначе закъсват !

195

Анонимен

преди 2 години

Много хора съжаляваме,че гласувахме за теб!

194

нали !

преди 2 години

До Щирлиц... Направо четвърти път , прескочи 3 -тия !

193

Анонимен

преди 2 години

Сгрешиха с тази политика на конфронтация със съседни малки държави- колкото и НАТО да обгражда Русия надали може да я заплаши чак толкова! Трябваше да извадят мека сила и бизнес и щяха да постигнат повече! Всички искат в ЕС и то се вижда защо!- раздават се едни пари, а руснаците не са привлекателни! Лоша стратегия избраха и сега ще патят дълги години! Но и западът беше глух за руснаците и доста ги подцени. Лошо за ЕС- отвсякъде войни и кризи.

192

Щирлиц

преди 2 години

Разочарован съм от Вас,господин президент. Няма да гласувам за вас втори път.

191

Муунчо Радев

преди 2 години

Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като Мууунчо. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия, върти страхливо малките си злобни очички и говори с равен и безизразен гласец. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...

190

Анонимен

преди 2 години

Дори и Салвадор осъзна, че САЩ са сдали багажа само нашите не виждат, че вятъра вече духа от Изток. Турция отдавна се ориентира. Още много малко и Китай ще си прибере Тайланд. Писъците от запад тотално ще замлъкнат и друга песен ще запеят.

189

Анонимен

преди 2 години

Оправиха България за 32 години , сега тръгнаха да оправят международното положение

188

Щирлиц

преди 2 години

Нека Радев да коментира Косово,и дали там всичко бе решено чрез преговори,и при спазване на ...международното право.

187

Смук

преди 2 години

Добре, че е Туитър иначе не знам какво щяха да правят политиците!!!

186

анонимен

преди 2 години

от всички коментари разбирам , че ни кой не знае какво се е случвало там 8 години /с изключение само на едни пишещ/ на всички ви е все едно дали са избивали деца, баби и дядовци

185

Анонимен

преди 2 години

Ако е така това вече не е моят президент.Колко години в Донец ВСУ правеха провокации и колко невинни жертви в т.ч и деца си отидоха от този свет. Тогава защо нашите политици и запада не се трогнаха? Сега какво осъждат? Путин постъпи правилно !

184

х

преди 2 години

До Младите мразят РусияАз не съм млад, ходил съм в казарма и не мразя Русия /изобщо не ме вълнува/, обаче мразя русолюбите.

183

Ботовете

преди 2 години

от своя страна, винаги имат собствено мнение, което съвпада с това на САЩ и НАТО

182

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

206,чест за теб,другарю! Явно в тази фалшификация на реалността,в която сме мъченици и роби,единствено ни остава да се надяваме РФ да прецени нашата невъзможност,не по наша вина,да вървим с правилната Освободителна позиция на Путин . Вярвам,че непоколебимостта в последно време на Другарят Путин ще докара ОСВОБОДИТЕЛНАТА БРАТСКА РУСКО-КИТАЙСКА АРМИЯ В ПРЕДЕЛИТЕ НА ЗАВЛАДЯНАТА НИ ИТ ЗОМБИ ЗЕМЯ БЪЛГАРСКА.ВЯРВАМ,ЧЕ РУСКАТА АНТИФАШИСТКА АРМИЯ ИДВА! ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ОТ ЕВРЕО-ТУРСКАТА МАФИЯ!

181

анонимен

преди 2 години

До ХМММ и мен ли - има материал

180

и ся ко?

преди 2 години

верОза на гейглобалистите куманяки се провали и ще има Македонска и Кържалийска автономии,а може би и Варненска и Бургаска Руски републики?