152

Анонимен

преди 2 години

нали уж нямаше да има втори пик? или то беше мнение на друг математик?и математиците ни се изпоизложиха покрай тоя вирус . врачките познават повече.

151

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 181 "Това е абсурдно, математици да коментират медицински проблеми, че и изводи да правят." Абсурдно е вече година и половина да се правите че не разбирате, че прогностичните модели са математически модели. Ако не сте го знаели досега, в последната година и половина и на слепите и глухите им стана ясно защо и как се ползват, и защо математици говорят за прогнози.

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 180 "Томов гледай в Канада пикът ще видиш там.." Сега погледнах. Канада има за изминалото денонощие 68 починали, срещу нашите 45. Малка подробност: нашите са непълната бройка. Друга малка подробност: Канада е 38 милиона, т.е. над 5 пъти по-голяма от България. При тях от вируса са починали 38 хиляди от началото на пандемията, при нас над 33 хиляди (официално, скритата смъртност плюс официалната са ни над 60 хиляди вече).

149

Анонимен

преди 2 години

Това е абсурдно, математици да коментират медицински проблеми, че и изводи да правят.

148

Анонимен

преди 2 години

Томов гледай в Канада пикът ще видиш там.. Номерът Ви не минава вече колкото повече дрънкате толкова много става смешни...

147

Анонимен

преди 2 години

Пощенската ми кутия е пълна с брошури за куфари,плажни кърпи и масла,как да се приготвим за ваканция, а в бг още плашат народа.Наистина незнаят как да си управляват икономиката.

146

Анонимен

преди 2 години

До Поредният >Ослажда<. ми се да чета постовете на грамотните антиваксъри. Убеден съм, че те са добре информирани.

145

Поредният

преди 2 години

Средновековен баяч под формата на "математик", отново заработва средства с вакс промотиране. Ослади ви се медийното внимание с баба ви Радка, Аргировица и разни други псевдоматематематици на спонсорство и алкохолни изпарения, та трудно ще преживеете ако вземат та паднат мерките.

144

Анонимен

преди 2 години

Пандемията приключи а тоя клоун говори за пикове и вълни.Егати смешникУ !!

143

Анонимен

преди 2 години

До До shefa "С две дози се водят неваксинирани. С три дози се водят умрели от ковид"С две дози се водят неваксинирани. С три дози се водят умрели от ковид." Без дози се водят на отчет при Бай Асан Гробаря.

142

SHEFA

преди 2 години

Е как ще приключи-тие ваксини що че ги правят?

141

Анонимен

преди 2 години

2 години едно и също. Да предположим, че 100% от световното население беше ваксинирано 3 пъти. Щеше ли да приключи пандемията?

140

SHEFA

преди 2 години

Абе да попитам-тие със изтеклите сертификати като неваксинирани ли ги водят?-демек като мен?

139

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър 155Мога да ти отговоря с висока точност. От 1000 преболедували 1000 ще боледуват отново!!! От 1000 ваксинирани 1000 ще боледуват. Това е положението без значение какво мислите вие или докторята.

138

Ясно

преди 2 години

Добре де, колко точно пика имахме и ще имаме? Явно плановете на фармацевтичните компании за печалба не са изпълнени... затова ще имаме измислени пикове, за да плашат хората и да фалират останалите, които едва-едва се крепят от цялата малоумщина.

137

Анонимен

преди 2 години

Очаквам пик с ритник в за- дника на тоя измислен математик.

136

SHEFA

преди 2 години

Очаквам масови фалити-сертификатите на тези дето се ваксинираха първи изтече.

135

София

преди 2 години

Тоя математик да не е политик случайно!!!ежедневен тормоз върху народа това си е за здравен т....

134

Анонимен 22

преди 2 години

Този човек трябва по-най бързият начин да бъде прибран в психиатрия. Дори на водещата и беше смешно.

133

SHEFA

преди 2 години

Тех.но полис и кау.фшанд са един до друг-в техното не пускат без сертификат-а в другото пускат-айде фалита е готов.-с новите сметки за ток и без оборот работниците на борсата и да си продават стоката каде искат.