159

izh

преди 2 години

Спете спокойно милионери, вашият Шапкар ви пази. е, баламите плащат масрафа- равнопоставеност трябва да има

158

Само харвард

преди 2 години

Имам голямо доверие на -радев и петков

157

Анонимен

преди 2 години

Драги сънародници! Не се ли усещате,че Ни хързулнаха отново? .........Ами така става когато едни 80% от сънародниците ни са рядко надарени!:))))))))))))

156

Ангел

преди 2 години

Аз пък не съм песимист. Там са събрани все продажни задн.ици а за тях е известно .че винаги са на страната на силния на деня .

155

Платени коментатори

преди 2 години

Как да ги разпознаете:7. Не дават ПРОВЕРЕНИ факти - само казват краде се сега, нарушават се закони сега хаос е сега. Я проверете малко ДОКАЗАНИ ФАКТИ ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА И ОТ ЩАТИТЕ - барселонагейт! Магнитски! Хм, кой ли ви краде :)

154

1

преди 2 години

До Калеко Алеко,твоята любима тиква от черната номенклатура ли е,защото народа знае че е комунист,иначе не би учил ,ако и за пожарникар в милиционерското в "Симеоново"там приемаха само такива като твоя любим,тоест комунисти.

153

Анонимен

преди 2 години

БКП Форевър, оле! Само БКП-то е вечно в България!

152

А бе

преди 2 години

Драги сънародници! Не се ли усещате,че Ни хързулнаха отново? Големите борци против Мафията се оказаха не точно такива, каквито се рекламирате! Трябва им нов Гешев,нов Цацаров,нов Висш съдебен съвет! Нов,нов... Колко да е нов - Колкото Бойко Рашков,колкото Янаки Стоилов, колкото Атанас ДБ-то,колкото Румен Гечев! По приказките на Радев, стана ли ви ясно, че Промяната всъщност е не НОВ,а НАШ човек да е на власт!Сега Ние ще духаме Супата,която сами си забъркахме,а Те ще я сърбат! Наздраве!

151

ПЛАТЕНИ КОМЕНТАТОРИ

преди 2 години

КАК ДА ГИ РАЗПОЗНАТЕ:6. Коментират негативно и един след друг само статии, за всяка друга партия освен ГГербб!! Забележете, че такива статии имам 300+ коментара, а всяка друга на сайта по 50тина. Кои са тези хора, които не работят и във всяка секунда по средата на деня са онлайн и пишат коментари :D именно - тези, които НЕ трябва да работят, защото им плащат за коментари. ТЕ също ви крадат по този начин. вие съе учили, за са плащат сега с вашите пари на тези проппаднали и глуппави хораз

150

Анонимен

преди 2 години

Интересно, че на Радев не само, че ВСС не му е надежден, защото не взема "правилните" решения, но и му пречи главния прокурор, който подгони Олигарсите руски касички и руските шпиони. Кого пази Румен Радев?

149

Киро

преди 2 години

Кирчо ще го махне печено момче е учил в харвард не в милиционерското

148

Зозо

преди 2 години

Гешев, влизай в пРезидентството и го арестувай тоя ушакатия. Ай ще му се не види!!!

147

1

преди 2 години

До И ква я свършиха,щото ако бяха любимци на тиквата нямаше да вдигнат цените,много сте жалки ,вие симпатизантите на тиквата,колкото и да драпате,ерата на тиквата свърши,българския народ се осъзна.

146

Невнятия

преди 2 години

продължава да невнява

145

До 159

преди 2 години

Това е заплаха по комунистически!!! Резил за вас, пфу!

144

Анонимен

преди 2 години

Олигарсите, които платиха протестите са нетърпеливи да махнат Гешев, защото само той посмя да ги вкара по арестите и затворите. Радев, Кирчо и Кокорчо са полудели от яд, че засега нищо не става.

143

До 147

преди 2 години

НЯМА НУЖДА ДА КЪМ ПЛАТЕН, ЖИВЕЯ В ГОЛЯМ ГРАД И ЕДИНСТВЕНО ВЛИЗАМ В ХРАНИТЕЛНИТЕ МАГАЗИНИ. ДРУГО НЕ МОГА ДА СИ ПОЗВОЛЯ. И НЕ, НЯМА ХАОС В НОВОТО КРАДЕНЕ. ВСИЧКО Е ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНО.

142

?

преди 2 години

Коя е жената на Гешев?

141

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо вечно!ВСС ху фром уеър!

140

Анонимен

преди 2 години

Ало ГЕРБ ли е? Не, ПП Киро и сие. Бе и на вас да ви....