58

ЕЦБ

преди 2 години

Парите си течат, а стадото блее.

57

Анонимен

преди 2 години

докато науката вкл. медицината слугува на парите и агресията, уважението и доверието към нея ще спада

56

До54

преди 2 години

Ще ми обясниш ли къде са парите за болниците които отпуснаха от европейския съюз. Такива като теб си ги прибраха в джоба.

55

Анонимен

преди 2 години

Много много заоблени ваксъри. Ами не разбрахте ли че хората си умират и без Ковид? Тия хора си умират от водещите заболявания. Като няма пандемия един ден и се спре с информацията колко са починали пак ще ви е нормално, няма да ви прави впечатление че умират хора. Сега всеки по възможност гледат да го пишат с Ковид, паричките са сладко нещо.

54

Въпрос

преди 2 години

Ще успеем ли да изместим Перу от първото място по умрели на милион? Те наблъскаха бройки миналата година, защото ги диагностицираха по симптоми, а не с тестове, така че ние сме моралният победител. Но друго си е все пак да сме си на първо място. Ще изгорят едни сухи, но си струва.

53

Анонимен

преди 2 години

Ехоооо, конвоя да не дойде и на тук, че бързо ще се разбягат математиците с цифричките

52

Анонимен

преди 2 години

нали пикът беше минал? врачката пак ше бие математиците по всички точки на предсказанията.

51

Анонимен

преди 2 години

Добро утро. Няма да се бода.

50

Глух Пор

преди 2 години

До До ГЛУХ ПОР- Какви романи бе? Искаш ли линк с протокола за лекари и болници?

49

Пич

преди 2 години

"ледам пак продажниците си вършат работата. Ще ми обяснили някой продажник. Как по телефона се лекува болен от к19."Ти какво очакваш - всички болни от Ковид да се струпат в поликлиниките да чакат по 2 часа за преглед? Хайде мислете с тия глави на раменете. Не искате да се ваксинирате, не искате маски да носите, не искате дистанция да спазвате, ама после се сърдите на лекарите, че не могат да ви помогнат. Класическа глупост.

48

Пич

преди 2 години

А, ама нали нямаше проблем и този щам беше безобиден?! Гледай ти, те все пак умирали тези хора ... "сухите съчки" по Мангъров. Глупостта на един народ ...

47

Живков

преди 2 години

Гледам пак продажниците си вършат работата. Ще ми обяснили някой продажник. Как по телефона се лекува болен от к19. На жена ми теста излезна положителен. След това се обадихме на личния лекар. И той по тел. ни каза какви лекарства да купим. Всеки ден жена ми пиеше по 27 хапчета. Алооооо некадърници ковида не убива. Тия продажници убиват хората. Но пак ще кажа ония отгоре не забравя. И вашият ред ще дойде.

46

Глух Пор

преди 2 години

До БАНко- Сигурно има и такива случаи. И Германия има и във Франция има. И не ги виня хората. Виновен е фашизма и методите му за насилие. Но ние можем да си вкараме джуса ако пожелаем. Но вие ваксаните, за сертификат или ваучер, не можете вече да върнете часовника назад. Никога! Стискам ви палци! Дано не е нещо по-сериозно в тия вакси.

45

земеделец

преди 2 години

Плеви ковид плеви!

44

Ванката

преди 2 години

На работа в стаята сме 7 човека, от които имаме ваксиниран един та гатанката ми е дапознаете кой е болен от ковидий ;)

43

Анонимен

преди 2 години

Вчера по една от телевизиите водещия пита някакъв гост-звезда, пардон професор-какво става, ако дойде болен с инфаркт в болницата и даде положителен тест , от какво ще го лекувате? И ако почине с каква диагноза. Отговорът смрази дори проваксърския водещ-ще лекуваме от ковид и ще го водим починал от ковид, разбира се. Значи, ти отиваш с инфаркт, зависищ от секунди, но те ти правят тест и накрая те вкарват без грам в срама в статистиката. Сега, защо *** хората според вас!

42

Анонимен

преди 2 години

Платото е близко. На Трифон Зарезан кривата ще тръгне надолу.

41

Колов.

преди 2 години

А ваксините трябва да се забранят нацяло...те скапват нашият бизнес...Белината е по ефективна за нас.

40

Колов.

преди 2 години

Водим си статистика от 1997 година,януари месец на 2022 е най добрият за нашият бизнес,като надмина дори декември 2020г...Тогава имаше повече бройки,но бяха все стари хора...старите избират най евтините погребения.Сега има много млади за които близките не пестят пари...

39

До ГЛУХ ПОР

преди 2 години

Почни да пишеш криминални романи! Новият Агата Кристи!