99

Анонимен

преди 2 години

КПКОНПИ трябва да конфискува всички имоти на Пеевски и на ахмед доган

98

Анонимен

преди 2 години

Помните ли как хората ревяха и бягаха от страх от цецомобилите , които се въведоха през герберското управление?

97

Анонимен

преди 2 години

Абе, защо не извадите турския доклад :)

96

Анонимен

преди 2 години

До Продават ниПодслушването, следенето, изтезанията, чипирането и много други дейности, започнаха през управлението на Бойко и ЦЦ, не, че и ДПС не го правят, те също го правят, но не така брутално както при герберите се въведе, турците също слагат в колите устройства за следене, подслушане, изтезания чрез лъчения, не само в България, но и из Европа, не знам от каква организация са, но е факт.

95

Асан

преди 2 години

А Тиквата кога

94

Анонимен

преди 2 години

На Пеевски като му сложат качулката и като го поведат към следствието ще му е много тъжно. Много ще плаче нощем, хем от любов, хем от хемороиди, хем от Хасан

93

Анонимен

преди 2 години

Пеевски ще бъде арестуван съвсем скоро. Цонев и останалите от опг Пеевски също

92

Що така бе Миме

преди 2 години

Пеевски винаги нищо не знае , в нищо не участва , все се чуди защо го споменават , НО стане ли дума за олигархия , мафия и КРАЖБИ може да му се направи рекламен билборд м защото е олицетворение на всичко това , иначе "вярвал" в Американските закони - Ще повярва като му вземат всичко , защото и това ще стане !!

91

1

преди 2 години

Тръгнете по ходовата линия на парите на Пеевски и ще стигнетедо него!

90

пияница мистик

преди 2 години

Абе, тоя Киро Ментата вярно ли е толкова пp0ст бе? Направо не мога да повярвам. Че то само 1 картина на Черепа струва колкото 50 чекмеджета на Борисов (макар неговото да му бе аранжирано от НСО на Фигуранта). Ами защо не пита за сделката с Техноимпекс, за хотела на Нянkoва в Халкидики за 20 милиона евро. За Пловдивския Панаир на Гергов и за ЦУМ как успя да го купи и за колко чекмеджета? За онзи от БСП, общинския съветник от Бургас, дето го возят в Ролс Ройс за 500 000 еврака. Малееееее

89

ПроСоТо

преди 2 години

"ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА"!!!!...Призовават Министър-председателя да внесе изяснения по някои въпроси,а Прасчо,без да има ОФИЦИАЛНО обвинение от съответните органи,бърза да се изкара невинен и ни лук ял,ни лук мирисал...Нененещастник !...Но аз го разбирам ../и не само него/ :-г-н Петков е НОВО ЯВЛЕНИЕ в ПОЛИТКОЧИНАТА и ей такива като тоя ннееещастник си мислят,че номерата им ще минат..

88

Анонимен

преди 2 години

До Продават ниМогат да те наблюдават и без екран и през стените и навсякъде, повярвай ми, не че и през екраните не гледат. Но е факт, че през управлението на Бойко и ЦЦ, започна тоталния контрол, наблюдение и др. над всички хора в страната ни.

87

Тони

преди 2 години

Пеевски всеки път като ходи до тоалетна и олеква с 20 кг! Затова тоалетните на парламента са задръстени.

86

Анонимен

преди 2 години

ПП-Петков Прокопи!

85

Анонимен

преди 2 години

До Даа! Напротив, четох, че ДПС са получавали малко под една трета, голямото лапане е герберско и разпределяно от ББ и обкръжението му.

84

всеки

преди 2 години

на всеки средно интелигентен човек, а дори и ниско интелигентен, каквито са повечето коментиращи в днес.бг, трябва да му светне една лампичка, че щом тлъстото животно се пали и скача така, значи му е припарило под гнусния дирник и тия хора наистина работят по това да изсветлят всичките схеми. само жалко, че не го биха толкова, че да предаде богу дух, вместо да ми отслабва с 50 кила.

83

Иванов

преди 2 години

Гешев сега се чуди дали да се обеси или да се удави. Защото всичко се връща, во истина се връща! И Мишо Бирата го убиха да му гепят завода за бира - с руска отрова го убиха от КГБ - уж че инфаркт било - и Пеевски знае много за този случай.

82

Продават ни

преди 2 години

Гешев е продавал Българи на ЦРУ за сателитно наблюдение-електронно робство!Сигурно си спомняте, че беше на секретно посещение в САЩ със шефовете на ДАНС,ДАР и Военно разузнаване!Гледат на живо хора чрез Интерфейс Човек -компютър чрез сателитна връзка - журналисти,активисти,обикновени. хора!

81

До Първо

преди 2 години

Крайно време е и ти да научиш нещо - когато прокуратурата "призове" министър председателя и той предостави списъка, това вече са разултати от "разпит". Официално предоставени. По които ще трябва да си размърдат дупетата и да побачка. Дори и само да се измъкнат с формалното "не бяха установени нарушения". Защото после може същият този списък да отиде в Европейската прокуратура. А там номерата на гешвчетата няма да минат лесно, както тук. Да не говорим, че и ЕС е наясно проблемите у нас.

80

Анонимен

преди 2 години

УжасТ!