59

Анонимен

преди 2 години

Евала дрОгаре - протестанти и чалгари. Вместо да скачате и да идете пред МС и да питате тия обратните докога ще позволяват цената да расте вие си давате съвети как се кара по-икономично. Вие НЕ заслужавате Киро, Асен и Румбата, направо си жалите за Жан.

58

до 54

преди 2 години

Отлично казано. Грубовато, но факт. Действително всеки кeлeш без 2лв. в джоба се метнал на BMW-то. Под без 2лв. в джоба разбираме 2-3000лв. месечно, колкото взимат по складовете.

57

Крети Лудото

преди 2 години

Климатичен ЛокДаун и Зелени Паспорти, че Глобал Топлото отне Детството ми -я вижте, какво жега е, потиме се в Брюксел на 40 градуса!

56

до 58

преди 2 години

И на мене ми е писнало от нагли бедняци с Е60-ки, като тебе, ама какво да правя, трябва да има и такива. Айде марш!

55

Бели Р0бе Мрете

преди 2 години

Свободата, Санчо, Свобода, се Крепи Единствено и Само на Върха на Копието!

54

Анонимен

преди 2 години

Напоследък ми се налага да карам все по-малко и по-малко. Стоим си на вилата в полите на планината, детето го взимат за градина с бусче, хранителните продукти ни доставят до нас. С жена ми работим от вкъщи. Колата се използва да се отиде на разходка, на екскурзия, на почивка. Времената станаха такива, че автомобилите стават все по-ненужни. И в момента ме е яд, че пръскам по едни 1200лв. вноска за хубав нов автомобил. Просто няма смисъл.

53

ЭвроЛибераль

преди 2 години

какви Коли, какво Шофиране в Условията на ДоЖивотен ЛокДаун?!

52

Анонимен

преди 2 години

Ох добре че ни обяснихте как да пестим на пътя ! продължаваме промяната

51

Анонимен

преди 2 години

У нас е твърде евтино да имаш кола. Всеки треторазряден бачкатор в склад си купува 15-годишна немска кошница и се прави на голям богаташ. Първо, би следвало подобни бараки изобщо да не се допускат до големите градове, второ- би следвало данъкът им да е смислена цифра от сорта на 2000++лв. и трето- ГО трябва да е поне 2000лв.. А бензинът и дизелът са без пари. Извинявайте, ама склададжия в София не слиза от колата си. Касиерката в магазина- и тя.

50

Г0им

преди 2 години

почвате ли да разбирате за какво беше 2-рата Световна, не за някаква Супер Раса, както ви набива у тиквите пропагандата, а за Спасяване на Човечеството от Банковото Р0бство, щото едни тарикатчета ЮдеюСемити, дето печатат парички без покритие, ей така за 0-ла време изпаряват всичко, за което цял живот р0бски сте се трудили - Инфлация и готово, паричките ви са изпарени!

49

Хамурапи

преди 2 години

Промяната продължава. Харесва ли ви, драги зрители? Спите ли?

48

Анонимен

преди 2 години

Обработват ни с високи цени за горивата. И всякакви ограничения за колите. Зелените са изплискали легена и са в нападение над хората по света

47

Анонимен

преди 2 години

Как е другари и другарки системата май спря нещо да ви убива.

46

ПКП

преди 2 години

Като ходиш пеша, бе !

45

Някой си

преди 2 години

Едно време се топлехме с нафтови печки, защото руснаците бяха зад гърба ни и оправяха сметката в края на годината! 1989 г. руснаците фалираха и се разпаднаха, а другаря Горби ни каза - "Оправяйте се сами. Ние нас си не можем вече да оправим, камо ли и вас да носим на гръб". И се приключи със светлия комунизъм!

44

Анонимен

преди 2 години

Пак кажете, че няма световен заговор. Оправдават се с инвестиционните фондове. Искали печалба. Е, нямате ли до този момент?

43

пенсионер-ветеран

преди 2 години

Комунизъмът е тук, аз го познавам по това, че вместо да се мисли как да има, т.е. да се създаде, да се произведе, да се завърти икономика, производство, индустрия, почва да се мисли как да се икономиса и спести...

42

Анонимен

преди 2 години

До 6557454 5, Това с Лукойл зависи колко силен е държавния апарат.

41

Анонимен

преди 2 години

Аз ще ти кажа какво ни даде тоя Европейски съюз разбиха ни селско стопанство ----///----- Селското стопанство го разбиха комунистите. Беше във фалит още преди демокрацията. След 1991 г просто го закриха официално.

40

Анонимен

преди 2 години

Едно време при бай Тошо се топлихме с нафтови печки още я пазя Нафтата беше 6 стотинки