244

Анонимен

преди 2 години

Това нещо даже няма да го коментирам.Под достойнството ми е.

243

Анонимен

преди 2 години

Кои са тези, които подкрепят Пинокио Борисов? Това са тарикатчетата, хиенките, лешоядчетата, крадците, които се надяват и за тях да има чекмедженце. Ей, тарикатчета, всичко свърши.

242

сокол

преди 2 години

Този прислужник вече не е нужен-ЕС,ЕК са го изтиснали,като лимон.Идва нов световен ред.Нови играчи и нови правила.Господари и слуги.Без любов и вечна дружба.Само интерес.

241

Хахо

преди 2 години

Главния виновник за падението на страната е агента на москва румен радев Изкарайте го с камъни от президенството

240

За незапознати

преди 2 години

Пинокио е Христо Иванов ! Фигурант е Румен Радев ! Крадец е Кокорчо ! Мошеник е Кирчо ! Дамаджана е Рашков !

239

Анонимен

преди 2 години

Пинокио Борисов - лъжецът, който ни продаде на Доган и Пеевски. Милиционерската пасмина ГЕРБ-ДПС крадяха по петнайсет милиарда годишно - не крадат от година и пари има за всичко, а Боко лъжеца оре от яд и безпомощна завист.

238

Bg izmet

преди 2 години

НАБОРИСОВ БРОНЕЖИЛЕТКАТА Е ОТ ЗЛАТО А МЬДЕТЕ МУ...СИРЕЧ ТЕСТИСИТЕ.СТАФИДИ..ЕДНА ПНЕВМАТИЧНА ПУШКА ЩЕ ПРОМЕНИ ТЕМБЬРЬТ МУ..

237

Анонимен

преди 2 години

Боко и неговата пасмина крадяха по петнайсет милиарда лева годишно. Не крадат вече година и пари има за всичко. Боко много го е яд - личи си и от заглавието.

236

До 268

преди 2 години

Не лъжи!Пенсиите започват да се изплащат от понеделник.Ти как разбра,че ти е намалена?

235

Анонимен

преди 2 години

Пинокио Борисов, намалил българският народ с един милион за десет години. Опита да върне соца, срещу който уж говори. Напоследък все повече прилича на комунистическия убиец Тодор Живков. Падне ли каскета, Боко тръгва да обикаля съдилищата и да мрънка.

234

Анонимен

преди 2 години

Малиии,новите му го нафърфориха с 200 и сега вие от злоба и завист.

233

Няма го

преди 2 години

Крадецът на Прокопиев Кирчо къде се скри ?!

232

Анонимен

преди 2 години

пък Асан лъже безочливо! Днес пенсиите пристигнаха отново намалени! Тука има, тука няма... Такава им е играта! Много обяснения, много уточнявания, изчисления, вдигане, сваляне, изгуби му се краят на осъвременяването!

231

Анонимен

преди 2 години

Боко милиционера - започнал кариерата си в СИК като сервитьорче на мутрите - търчащ за кафенце и сандвичи, завършил кариерата си като сервитьорче на Доган - Пеевски - поднесъл им нас - българският народ. Предателят Боко ни продаде на тези, които обещаваше да вкара в затвора. Няма такова двулично същество като Боко.

230

Анонимен

преди 2 години

Нема,нема,па току се изтипоса от някое село или паланка,да омайва местните си фенове с поредните простотии.А Севи тв самоотвержено го отразява,да не го забравим.И не може да се усети колко е смешен и жалък.

229

Катя

преди 2 години

Достоен българин, държавник! Мразен от кого? От От... Реп....ки ,некадърници,мошеници жадни да крадат.Ненавиждани от хората!

228

Анонимен

преди 2 години

Крадлива,долна,злобна мутра!

227

Парк де МОСАД

преди 2 години

НОСТРАДАМУС ХРИСТИЯНСКОТО СЛЪНЦЕ самичък нокаутирал османския турчин а после в Испания издал книгата си "Дон Кихот и Санчо Панса" под псевдоним Мигел Де Сервантес!Турчинът Дон Кихот с резервно име Аятолах Хомейни и Албанецът Санчо Панса с резервно име Пол Пот Ви унищожиха московския СССР но ще Ви включат в ТУРСКОГОВОРЯЩИЯ южен СССР от Китай до Австрия!Аятолах Хомейни от ПАРИЖ в АНКАРА чакал турските тайни служби да му подарят ИРАН!Цитат от Албанския Вожд:"Сталинист съм и за това съм русофоб"МАО

226

Аз промяната

преди 2 години

Вие всички които здраво клеветите Борисов се научете да мислите България е това с комунистическа система от 80 год насам и няма как да пишете клевети за Борисов Наслаждавайте се на Подмяната Радвайте се Нали това искате Е какво ви пука че инфлацията е 30%А Всичко се граби и разпределя от червените партизани Мразете Мразете Борисов това е най важното за вас

225

Анонимен

преди 2 години

Бойко най великия премиер!Народа те обича