30

Да

преди 2 години

Ботев също е комунист.

29

до 24

преди 2 години

То ако бяха роми е лесна работа, ама нашите съседи от държава с име на географска област са някакви патологични грандомани. Все едно да кажеш, че Спартак е от Пловдив?!? Да - знае се, че е бил тракиец и толкова. Обаче Гоце Делчев е роден в Кукуш, днес Килкис - Гърция. Но учи в българско училище, българска прогимназия и Солунската българска мъжка гимназия. Всички с името "български". Не македонски, не гръцки - български. Паисий го е написал ясно някога все едно е знаел какво ще се случи.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 Георги Димитров също е комунист и иска независима Македония но СДС и ГЕРБ и ПФ му разрушиха мавзолея в София.

27

До 30

преди 2 години

Планът за възстановяване може би само е даден на Еконт и сега пътува от Табора към небето.

26

Анонимен

преди 2 години

Важното е къде ще има изнесени пунктове за ваксинация. Не ми остава време да се ваксинирам, защото големи опашки има за картонени обувки.

25

Доволен

преди 2 години

Добре е направил Георги Димитров вожда на комунистите като е предал коститите на Г Делчев на Тито. Това е било знак за независима държава. Добре е направил Филип Димитров като ги е признал за независими през 1992г. Сега К Петков ще ги приеме в ЕС.

24

Анонимен

преди 2 години

Киро е лъжец на годината. От ЕС категорично отричат да са получили нов план за развитие както лъже Кирчо в НС. План са получили през ноември 2021 от служебното правителство. Кироооо, стига си лъгал, беше мошеник!

23

Анонимен

преди 2 години

Г Делчев по примера на Левски е искал свободна Македония и е успял, както виждаме

22

Анонимен

преди 2 години

Г Делчев е комунист и за това е изключен 4 месеца преди да завърши военното училище в София. След това решава че Македония трябва да е независима

21

Анонимен

преди 2 години

По времето на Бойко България беше на ръба на пропастта. Сега по времето на Просто Киро България направи смела крачка напред!

20

Нео

преди 2 години

Докато наследници на онези, които продадоха костите на Делчев днес участват в тържества в негова чест, ще ни имат не за народ, а за ***.

19

Анонимен

преди 2 години

Хубаво властта се прави на патриоти, но защо цената на тока зависи от външни фактори като ЕС? За мен това е лицемерие.

18

Анонимен

преди 2 години

Най-разумно е България да спре да се занимава с тая ромска нация,да им вземат паспортите и да се приключи с техните изпълнения.Твърде дълго и твърде много България се занимава с тая пропаднала държава сега разбрахте ли и репарации трябвало да им плащаме на тия нагли роми.Нека си стоят там,те след няколко години албанците ще ги претопят и се приключва с тоя геополитически ypoд създаден от съветските комунисти.

17

анонимен

преди 2 години

Видяхме през юли как Киро чете на английски.И там не се справя много добре.Сигурно страда от някаква форма на дислексия.

16

Г Димитров

преди 2 години

За комунизъм Г Делчев е изгонен в 4 курс от военното училище в София

15

Ямболски цървул

преди 2 години

Премиер,който срича четейки предварително подготвената му реч?!?!? А камо ли,ако нямаше такава!!!! Щеше да запъне като двигател със скъсан ангренаж!!!!

14

Обективно

преди 2 години

Каква ирония на съдбата!!! САМООПРЕДЕЛЯЩИЯТ СЕ КАТО БЪЛГАРИН ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ - ПРИВАТИЗИРАН ОТ МАКЕТАТА САМО ЗАЩОТО СЕ Е БОРИЛ ЗА ТЯХНАТА СВОБОДА , ДРУГИ БЪЛГАРИ - ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА ОДРИНСКА ТРАКИЯ - И ДВЕТЕ КАТО ЧАСТИ ОТ СТАРА БЪЛГАРИЯ ! ЧУДЯ СЕ КАК ОЩЕ НЕ СА ПРИВАТИЗИРАЛИ ЯВОРОВ. АРМЕНЦИТЕ ПО ТАЯ ЛОГИКА СЪЩО ДА ГО ОБЯВЯТ И ЗА АРМЕНЕЦ. ЛУДОСТ!!!

13

Димитър

преди 2 години

Така е най правилно. Гоце Делчев преди да стане комунист е работил за България. После някак си решил че Македония трябва да е независима. Така че е общ герой.

12

Анонимен

преди 2 години

Ама то не можело и да чете!

11

Баш Майстора

преди 2 години

Нали като влязат в ЕС пак ще сме една държава. Ще си купя ресторант в Охрид на езерото