18

Анонимен

преди 2 години

Крадци лъжат хората .Нико 1 показно убийство шефа на НЕК 1993г остави трилиони лева .Сино му щерка му се шири в палати за милиони .В днешно време кражбите са в пъти повече

17

Румъния

преди 2 години

Има 3 АЕЦ и нефт, а ние ще им продаваме евтин ток. А, и на Турция даваме, защото имат 100 пъти по-мощна индустрия от нашата и имат крещяща нужда.

16

Анонимен

преди 2 години

Аз искам да знам БДЖ и метрополитен от кой купуват ток, един преАтел пита

15

Анонимен

преди 2 години

А отборът на Кирчо

14

Любопитен

преди 2 години

Кога пък Румъния и Гърция ни помогнаха за нещо?????Айде стига глупости!Има начин да се намали износа,трябва само воля!И стига с тоя ЕС!Значи заради верността към него България трябва да умре?Баси логиката!

13

Krom

преди 2 години

Ами изнасяйте, Господин министре - обаче от общия микс. Не само от евтиния от Козлодуй. "Европа" сама ще си ограничи вноса. Но пък ще пострада далаверата, а това е зле май? От казаното от Вас разбирам, че правителството ни съветва да свикваме със свещите и кюмбетата, щото да "балансираме" региона? И защо аз балансирам Румъния която си има Черна вода? А, вярно - нея алчните европейци още я избиват. Въобще, май ставате не по малко нефелни от предшествениците си.

12

Анонимен

преди 2 години

Смешни и предателски приказки от енергийния министър.

11

Анонимен

преди 2 години

Изнасяме евтин ток Български ток на Гърция, Румъния и Турция, а за нас в България плащаме скъпо и пре-скъпо. Изнасайте им скъп ток!! В Цяла европа поскъпна тока! Скъп за навънка, евтин за вътрешната икономика. Навън който иска да купува. Като не искат да си направят те централи.

10

Анонимен

преди 2 години

Бойко вече щеше да му иска оставката на тоя за тез изказвания

9

Барба Ганьо

преди 2 години

Стига с тези глупости !!!! Байдън , се изказа по време КОВИД кризата и ваксините - първо американците и тогава останалите !!!! Никакви договори не ни интересуват !!!! Защо и България да не помисли за българите , а ????? Евтиният ток от СССР АЕЦ за България , американският ток от Мариците и ЕС-духалките за европейците !!!!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство преди зимата можеше да го предвиди това а не да ни занимава с чихмиджета и килчета.

7

Анонимен

преди 2 години

България няма никакви ползи от еурогейската общност! Търпим всички негативи! Референдум за или против ЕС!

6

Анонимен

преди 2 години

Ааа, значи ние балансираме целия регион, защото навремето Румъния и Гърция са се скатали и не са изградили мощности (за които нашите родители са отделяли от залъка си), но не можело сега да се изтеглим от свободния пазар, защото като закъсаме някога, съседите ни щяли да откажат да ни помогнат? Аз съм на 53 години и не помня в моя живот румънци или гърци някога да са ни помагали за нещо, вие ако помните кажете!

5

Shark

преди 2 години

Искам Александър Николов да изброи всички ползи, които имаме от европейския пазар!

4

Чичо Пенчо

преди 2 години

Страх ни е от ЕС, да не ни развали далаверата, и гледаме да не го дразним, пък българските граждани кучета ги яли, на немски хундове...

3

Анонимен

преди 2 години

Урсула ще им дърпа ушите

2

Ситуацията е

преди 2 години

Болен здрав носи. И му плаща отгоре на туй.

1

Анонимен

преди 2 години

В Европа тока може и да е по висок ама там не вземат 300 ойро заплата.