12

Анонимен

преди 2 години

Днес Лоената буца събира рекет в Стара Загора, че трябва да пълни чекмеджетата. Кметът Живко се чуди какво да прави. Ток ли да плаща или първо да даде вноската към чекмеджетата?! Знае ,че при вида на празни чекмеджета Бацо гледа лошо и някой кмет може да опита бухалката по главата...

11

Анонимен

преди 2 години

Пак ги пердаши с истината ....

10

ПАК ПРОВОКИРАШ

преди 2 години

ТУЛУПЧЕ... МНОГО СЕ ИЗЛАГАШ. СЛЕД КАТО ВИЖДАТ БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ НА КАКВИ СТОЛОВЕ СТОИТЕ И В СУПЕР ЗАЛА. А ТИ ГОВОРИШ ЗА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ.ТИ НИ ДОКАРА ДО ТУК. НА ПЪРВО МЯСТО ПО КОРУПЦИЯ И БОЛЕСТИ. И НА ПОСЛЕДНО ПО ЗАПЛАТИ. МОЛЯ МОЛЯ ТЕ МЛЪКНИ. ДАНО ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ И ПРАВОСЪДИЕ.

9

Анонимен

преди 2 години

нашите политици са мързеливи позьори

8

Ghost

преди 2 години

Цените са нагоре, защото управлението е скапано. Нещата са прости.

7

Анонимен

преди 2 години

Защо се продаде на Турция ?Продуктите им нищо не струват .Една фабрика една църква не направи .Заплати едни и пенсии едни при теб.Без развитие как да не те мрази народа кажи?

6

Анонимен

преди 2 години

То понеже мотото от доста години е че държавата има много сериозни и важни проблеми затова и спорта ни отиде в девета глуха,а в БФС си имаме дори нелегетимно избран президент,но това са подробности..важното е със страшната криза за тока кво ке се прави..

5

Анонимен

преди 2 години

Тази шия не е от туршия.Шкембето също.Световнаенергийна криза е. И ти да си,няма начин да помогнеш,освен на шайката.Убеждаваме се многократно

4

Анонимен

преди 2 години

ПП не разбират ли, че наливат вода във воденицата на тиквата, ако продължават така нищо чудно да му осигурят още 20 години да е на власт

3

Анонимен

преди 2 години

Да ,,членството,, в ЕС и нато вадят пари от джоба на българина. Те от 15 години го убиват задлъжняват и обедняват чрез зверска инфлация от зелени сделки и печатане на евра за които е вързан лева. И тиквата ви казва че трябва да напуснете ЕС и нато за да не изчезнете като народ задлъжнявайки . ЕС то е едно недоносче ;) Те тва ви казва тоя.

2

Каквото на хотелите

преди 2 години

Това и на манастирите.

1

Анонимен

преди 2 години

Бойчето си знае урока, точно поради същото му падна правителството 2013г., ако цените продължат да скачат е редно и зеления чорап и Киро Гриндера да подадат оставка.