106

Анонимен

преди 2 години

Само бойкота ще възстанови демокрацията и правата на човека в България и света. Напълно безсмислени сертификати и мерки от управляващата шайка. Защо има хиляди заразени, след този кафяв сертификат.........? Затова ли беше въведен? Смъртността намалява ли заради него.....?

105

Чоко

преди 2 години

Виждам типичната реакция на гань*овците. Нека им е зле на хотелите и ресторантите. Утре като смачкат този бранш ще дойдат да ви затворят и вас. Ама тогава друга част от народа ще каже - хак да ви е. Така спасявайки се поединично измряхме като нация и избутахме напред да ни управляват посредствени и откровено глуп*ави хора.

104

БКП

преди 2 години

Лошо.Икономиката на България ще се срине.

103

aaa

преди 2 години

Народните представители публично и показно нарушават закона. Барове и ресторанти публично и показно нарушават закона. И това даже се тръби по медиите. Това означава, че стабилно и сигурно отиваме към анархия. Правителството е слабо, народното събрание е пълно с полу ***. Дупе да ви е яко драги български граждани и селяни.

102

Анонимен

преди 2 години

Момче със скъсани дънки.... Какво ли говори това за него!Ама вие иглениците не ставате за нищо, така че защо се изненадвам!Дал да му набодат дупето, за да ходи на дискотечка... Където пак ще му го боцнат

101

Анонимен

преди 2 години

Това със заведенията е политика и нищо друго.

100

Анонимен

преди 2 години

В Европа почнаха да падат мерките срещу ковида там народите са дисциплинирани и спазват законите и правилата на своите държави докато ние българите сме недисциплиниран народ не спазваме законите и правилата на нашата родина България и обичаме да си правим каквото си искаме и затова положението с ковида ще става още по зле в България

99

Анонимен

преди 2 години

Краставицата, чушките на борсата в Булгарплод са 5 - 6 лева килограма, доматите 2.80 лв. Става нещо страшно, а тия се занимават с Ковид и ограничения !! Според мен до няколко месеца всички ще сме бедни, а бедните до няколко месеца ще започнат да ядат улични кучета и корени !

98

Анонимен

преди 2 години

население на ЕС 514 мил. - 70% боц-боц = 154 мил. и те така

97

Анонимен

преди 2 години

Предлагам всички интелигентни българи в България да бойкотираме всички алчни ресторанти и дискотека за да фалират защото тези бизнесмени мислят само за собственото си удоволствие въобще не им пука за живота на другите българи .Заради алчните бизнесмени в България които мислят само за себе си за никой нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина

96

Петров

преди 2 години

За да могат пет сервитьорки -чалгаджийки да си тръгват с по 200 -250 лева на вечер всеки ден се заразяват по 10 000 души. Има да чакаме край на пандемията.

95

Анонимен

преди 2 години

Клошарите се събраха на пиячка.Пригответе си по някоя хилядарка за ковчега момчета и момичета.Ще ви потрябват.

94

бизнесплач

преди 2 години

*** нидейтеи тъй.Ако затворят ристурантити и дискотекити, ши рухни икономиката ни.

93

Bili

преди 2 години

нашето премиерче да гледа кво се случва в канада следващите дни - трюдо се скри от тираджиите...нашия псевдо канадец да си прави изводите.... евала на заведенията!

92

Анонимен

преди 2 години

Като не се спазват правилата и законите се тъни в мизерия.

91

Анонимен

преди 2 години

Единствените за които не ми е жал-това са заведения, барове и дискотеки. Ние вече свикнахме да си се събираме по къщята-ква е разликата, освен, че никой не ти иска зелен сертификат? И като се напоркаш, лягаш на дивана, а не търсиш такси.

90

Анонимен

преди 2 години

Браво , на това се вика "отговорна и дисциплинирана" нация...

89

Bili

преди 2 години

браво, така се прави! вижте какво става в канада...новините са пълно затъмнение тука...

88

Анонимен

преди 2 години

Мслоумно поколение!!!!!

87

Василев

преди 2 години

Не може театрите и културните институции да са затворени, а през това време селяните да жулат алкохол и да хвърлят гюбеци в дискотеките!!!Всички трябва да страдате, както едно време беше в казармата, заради един наказваха цялата рота!Според мен вие изоставате вече от страните от Третия свят, защото сами загубихте най-важният ресурс , който имахте , а именно хората, загубихте ги като збягаха, прокудихте другите, а третите ги оставихте да агонизират неваксинирани и болни!Вие сте жестоки хора!ЦРУ