95

Анонимен

преди 2 години

Летеца, отказват прием на болни в Италия, хора с 40 год плащани осигуровки! Скандала е жесток. Като казвахме, че това е новия нацизъм, никой не чуваше. Всички приказки за свободен избор, за права и т.н. явно са били само за гейовете. Света се управлява от нацисти и е крайно време да ги изметем.

94

До 156

преди 2 години

Не познавам нито един ваксиниран, който да си мисли, че е безсмъртен (а се движа само в кръгове на ваксинирани хора). Това, което си мислят е, че правят каквото е във възможностите им да наклонят везните в своя полза и да увеличат шансовете си всичко да е наред.

93

Глух Пор

преди 2 години

до 128- "Не знам защо давате Израел за пример,"... Писмото до правителаството на Проф Ehud Qimron- head of the Department of Microbiology and Immunology at Tel Aviv University: In the end, the truth will always be revealed, and the truth about the coronavirus policy is beginning to be revealed. When the destructive concepts collapse one by one, there is nothing left but to tell the experts who led the management of the pandemic we told you so.

92

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

Вчера дойде " новина" заради, която този целия Цирк Корона би трябвало да се спре на минутата и хората с още малко останал мозък да се вдигнат и да изметат безкомпромисно ЛибралФашагите от лицето на Земята!!!! В Бостън беше отказана трансплантация на сърце на НЕваксиниран 31 годишен берящ душа пациент, като решението беше обвързано с прогнозата за успешност, която зависила от Ковид препарата?????!!!!!! Медицинската етика го налагала??!! Същата категория е и заплащането за брой ПОЧИНАЛ пациент!!!

91

До 141

преди 2 години

айде сега виж кво си писал в 124 и кажи кога излъга. ей, пред очите ви да е нещо, пак ше викате, че го нема. как ви не е срам бе. немате ли морал поне мънинко? немате, не.

90

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо ваксаните си мислят, че като се набодат ще станат безсмъртни? В хипер ваксинираните държави смъртността си е същата, само че там съотношението ваксан неваксан е 95% ваксани. Което като го сравните да неваксинираните държави, излиза че и с ваксина, и без нея, болния и стария човек си умира ако няма добро здравеопазване. А у нас такова няма. Съжалявам за лошата новина, но ваксината не ви прави безсмъртни. Пробвайте с бустера. Ако не с този, със следващия!

89

Анонимен

преди 2 години

Умират 1% от заразените с Омикрон.Ако са 10 хиляди заразени,ще починат 100 човека.Това е за света,за нас незнам.

88

Белина дринк

преди 2 години

Босфора ТВ ви пусна поредната фейк нюз и вие я налапахте като Босфора баклавичка. Ваксаните само това им дай, някой да ги нарече умни и красиви, а всички останали да са т*пи. Хубаво, т*пи сме, а вие като сте с ваксина да не забравите да нацелувате бузките на дечицата си като ви заболи гърлото. И старите си болни майки да не забравите да целунете. И не го мислете, ваксината ви пази и не заразявате никого. И понеже сте умни, сигурно имате и любовници. И тях да нацелувате. Айде по живо и по здраво.

87

В.

преди 2 години

Защо дават тези безмислени и подправени данни? Никому не са нужни.

86

м,да

преди 2 години

ГМО ваксата не пази от заразяване и от разпространяване на вируса сред близките ни! Точка. Кому е нужна тогава?!?!

85

Анонимен

преди 2 години

Нарочно написах фармацевтична мафия .Това беше подигравка.Ако нямахме ваксини,антибиотици и други лекарства ,в света най-вероятно щеше да има по-малко население.Предполагам,че това нямаше да е толкова зле,защото най-вероятно голяма част от нас нямаше да съществуват и нямаше да пишат празни приказки и лъжи тук.Но все пак е хубаво че я има,защото можеби нямаше мен да има и много други хора,които видимо са разумни и искат да предпазят вас,негативно настроените и страхливите.

84

Смърф

преди 2 години

Забелязвате ли как с настъпването на Омикрон темпа на ваксинация намаля драстично. След като всички хипохондрици се бустираха, никой друг не се ваксинира. А и защо. Та този Омикрон е слаб и се изкарва леко.

83

Котка

преди 2 години

До Дора Благодаря за сайта от името на всички, които се интересуват.

82

До 128

преди 2 години

Ама ти май много си вярваш.Скрий се пасе търси.

81

Анонимен

преди 2 години

Нещата по отношение Ковид непрекъснато се променят,за две години вече има над 10 варианта на вируса.Тук Антиваксърите са готови да спорят и бъркат много.Само за да противоречат дават твърдения за алфа варианта,които не важат за Омикрон.Нещата в науката се променят всеки ден,защото и вируса се променя.Дали ваксиниран може да зарази?Отговора е да ,но е по-малко вероятно и вирусния товар ще е по-малък.Отговора е за омникрон.А това означава,че няма да се разболееш тежко,ако те зарази.

80

Анонимен

преди 2 години

Приятели антиваксъри,благодарение на науката,медицината и фармацевтичната мафия ,вие сте живи за да може да пишете тук.-------------------Правилно сте написали "фармацевтичната мафия", това е най-опасната мафия в света и най-скъпоплатената. Аз лично, откакто редуцирах до минимум посещенията си при лекари, се чувствам много добре.

79

До 128

преди 2 години

Давам Израел за пример, защото сами се гордеят, че имат изключително високи нива на ваксинация , вкл. бустерна, а и всички експерти също ни ги сочехте за пример. Повтарям, не сравнявайте нас с тях, сравнявайте техните собствени нива на заболеваемост и леталитет преди и след широкото ваксинационно покритие.

78

gardener

преди 2 години

Туй повечето от ваксинираните са болни мозъци... Даже и да им покажеш каква грешка са направили с ваксата, те само се озлобяват! Някои от тях са направо неспасяеми вече!

77

много експерти тук

преди 2 години

Израел имат по малка смъртност от БГ от преди Ковид кризата. Нормално да бъде така и по-време на кризата. Сметнали са, че зеления сертификат е опасен, защото дава свобода на хора, които се заразяват и пренасят. За това го премахват от февруари!

76

Анонимен

преди 2 години

124 чудесно. Сядам в момента на компютъра и пиша точно и ясно дата по дата събитие след събитие за да докажа на властите, че ваксиниран ме зарази. И нещо още по-важно мога да докажа че тази ваксина дама зарази и майка си. Жена, която не излизаше от дома си и общуваше само с ваксинираната ди дъщеря. Има стотици такива случаи и хората ги знаят. Нека говорим хора, явно ваксинираните са доста заблудени щом си мислят че не се разболяват и не разнасят. Да им кажем истината. Иначе ще продължат да зараз