197

РАДЕВАТА ЗИМА Е ТУК

преди 2 години

УСЕЩА СЕ БОЛЕЗНЕНО И ПОВСЕМЕСТНО.....

196

посланик спок

преди 2 години

Ярено оръжие на наша територия насочено към Русия автоматично ни прави първа мишена . Това ли е идеята? Още хора живеят тук . Шест милиона живи хора. Отдалечеността от Америка Русия и европейските държави ни прави идеален плацдарм за старт на Армагедон .

195

Хайдрих

преди 2 години

Защо още на времето чичо Ади позволи семето на рода му да стигне за този.

194

БГ ЧЕРГА ГОРИ..

преди 2 години

Запали я един дрОгар-предател с юмрука си...... -разруши държавата, назначи младежи в министерския съвет, ограби спестяванията на хората, за да са зависими от мафията на ДС/БКП......

193

Анонимен

преди 2 години

Като видя тоя глупaк и веднага си представям как се ши6a с Расим Банов ирландската овчарка в задния двор.

192

Анонимен

преди 2 години

Къшшшшш...

191

сатана

преди 2 години

Пасито го активираха пак. Нещо кофти за наша сметка се задава. А финансово искам да го питам дали си заслужава? За колко държавата ни лесно съгласи се да продава.

190

ИСТОРИЯ

преди 2 години

България има История - винаги сме се присъединявали към Кризи , винаги взимаме последния влак към катастрофа . Вместо да останем в Европа , ние се присъединихме към ЕС и САЩ - един кух съюз в който те ограбват веднага с влизането .

189

Анонимен

преди 2 години

Гнуснa поамериканчена пачaвро, съвсем скоро ще се катериш по колесниците на американските военнотранспортни самолети. Тези срещу които говориш идват до седмици. Всичките атлантически престъпници ще плащате за стореното зло срещу българския народ. Никакви бази няма да ви спасят. Руснаците ако поискат няма да оставят камък върху камък на тези места. Една база няма да остане неунищожена. НАТО приключва съществуването си а с него и натресеното членство на България в него. Можеш да се изнасяш!

188

Анонимен

преди 2 години

Изказа се американо-израелския политик...

187

Анонимен

преди 2 години

Основните идеи на евроатлантика Паси в интервюто:Разполагане на "миролюбиви" ядрени оръжия в България и по бреговете на Черно море, връщане на Крим на Украйна (когато Путин вече не е президент), съюз на САЩ и Индия срещу новия голям враг Китай, присъединяване на Украйна и Грузия към НАТО , присъствие на Европа в конфликтите в Близкия изток и Корея и т.н. Направо гениален ...

186

Наполеон

преди 2 години

Изказване на нищожен като габаритни размери мъж... хаха

185

Анонимен

преди 2 години

До Realist Много готин коментар. Поздравления :)))

184

Анонимен

преди 2 години

Този човек е скаран с елементарната логика. Не може две и две да върже! За какво говори! Западът говори с Русия на уличен език като каруцар, западът харчи 20 пъти повече от Русия за оръжия и Русия пак има военно и технологично превъзходство, а това че слугинята България била част от ЕС е някаква халюцинация на човек загубил връзка с реалността. Все едно слугите от задния двор да са част от господарския дом.

183

Анонимен

преди 2 години

психиатрите трябва най на края да вземат отношение.

182

ха-ха

преди 2 години

Баси и държавата сме,дори и евреите ни не струват-пълни хаховци!Естествено Мони Паси и Ленчето с кремчето са безспорни лидери в тая класация.

181

Анонимен

преди 2 години

Зад издевателствата на Скопие над над стоят САЩ...

180

Курск

преди 2 години

Какво ще направят САЩ ако в рамките на няколко часа някой техен самолетоносач потъне, няколко навигационни спътника изчезнат и някоя тяхна военна база в Тихия океан бъде залята с радиоактивно цунами с вълни високи 200 метра? Ще започнат ли ядрена война с Русия, или ще обявят самолетоносача за авария, базата за природно бедствие а за спътниците така и никой няма да разбере?

179

Безродникът

преди 2 години

Жалко Нищожество !За кинти и службичка, и майчиното мляко продава!Дано има Яхве, който да му напомня често за себе Си!

178

Анонимен

преди 2 години

САЩ се изплюха лицето на българите с визите, а българите се гушат и се усмихват срамежливо и казват - дъжд вали и пускат американците да влизат в България без визи като че ли им е бащиния.