84

Щирлиц

преди 2 години

Брей,все още има на запад разумни хора,които не са зомбирани от пропагандата.

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 152 ... мечтай си! нато ще е зает да пази други държави, с много по висок приоритет!

82

Бай Иван

преди 2 години

До нонименНакрая НАТО да не продаде Румъния и България на рашките, водени от интересите на USA ? Америка има само един стратегически съюзник и това е Великобритания ! Ние сме само копувачи на скъпа железария и трудно се вписваме в интиресите им !В България, народа е русофилски настроен, по известни причини !!!!

81

Анонимен

преди 2 години

Русия извърши успешен опит на нова хиперзвукова ракета. Ракетата беше изстреляна от Средиземно море, прелетя над цяла Европа и порази целта на 6000 километра в района на Бяло море, Архангелск.

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 144 ;;;; и аз така чух, даже радев, смелий фигурант щял да ги води с високо вдигнато юмруче, а йотова щяла да носи байрака!

79

Анонимен

преди 2 години

За хиперзвуковите ракети няма противоракетен щит. А там където има такива "щитове" като Румъния или трябва да се изнесат, или ще бъдат унищожени.

78

Анонимен

преди 2 години

Комунистическият диктатор Путин отчаяно се опитва да оцелее останал в изолация на края на силите си и загубил изцяло подкрепата и уважението на народа си.

77

Анонимен

преди 2 години

Русофилите лъжат, че България ще пострада при конфликт между НАТО и Русия. България е добре защитена от НАТО и вместо да слушаме русофилските заплахи можем да нападнем Русия и да спечелим, вместо да се предаваме.

76

Анонимен

преди 2 години

"Поисках от министърката на отбраната Кристине Ламбрехт да ме освободи" - същата тази лелка Кристина Лабрецхт беше казала, че трябва да се наложат санкции на Путин и неговият кръг като им се забрани да ходят на шопинг на Шанз Елизе в Париж.

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 136 .. не разбра ли че при война с Русия, с европа е свършено?! при всички обстоятелства!!! и никакъв превантивен удар няма да ги спаси! дори и кравария и австралия ще имат сериозни поражения! прочети за "мъртвешка ръка"!

74

Нищо ново

преди 2 години

Когато някой натовец говори за Русия, трябва да спазва опорките а не да говори това, което наистина мисли. Това се нарича "автозензура" и уж не е демократична практика. И ето, човекът си загубил работата. Без вина виновен.

73

Анонимен

преди 2 години

Русия не е в състояние да ни поставя условия. Русия не е в състояние да поставя условия на България. Русия беше победена в студената Война. България е с НАТО, НАТО е силен, България е силна! Русия е слаба, Русия е гола вода с бевепето!

72

Комент

преди 2 години

Дълго време живях в чужбина.Преди месец се върнах.Днес отворих коментарите в този форум и се ужасих.Тук почти няма вече нормални хора , жалко.

71

Анонимен

преди 2 години

САЩ и НАТО трябва да действат изпреварващо и да нанесат превантивен удар срещу Русия, да предприемат такива стъпки, че да не допуснат въстановяване на руската империя, заяви Кърт Волкер, бивш посланик на САЩ в НАТО. На всички е ясно, че Путин иска да възстанови съветската Империя.

70

Българин

преди 2 години

В Черно море ще стане горещо! Бой по руснаците! С НАТО сме силни! Танкове Абрамс и хеликоптери Апаче идват в Ново Село! Победа!

69

Анонимен

преди 2 години

Подава оставка защото започва нова работа Адмирал на подводните газопроводи на сесесер... пардон Газпром.

68

Анонимен

преди 2 години

До А днес ... само в мокрите ти сънища...

67

Анонимен

преди 2 години

украйна смело търчи по пътя на ирак и либия! тези оръжия и "помощ", които получава са пирони в ковчега й! при евентуален военен конфликт, нато ще се опита да го ограничи само на украинска и руска територия, което няма как да стане! в момента в който конфликта се разрастне към другите държави, ес ще изреве на умряло, защото ще си припомни разрушенията от ВСВ и скапаните икономики и ще предложат помирение, като цената ще е разпокъсана украйна и хиляди украински бежанци!

66

Стигнахме дотам

преди 2 години

човек ако говори ясно, просто и ти казва истината в очите си губи работата! Живеем във времена на лъжи и демагогия, като при бай Тошо.

65

Анонимен

преди 2 години

Явно нещата са по големи от напряг по медиите. Вероятно е определена датата и сценария, и генерала си прави харакири вместо да участва в планираното.А причината да дава назад, се нарича съвест. И не е измислено общество, което да умъртви това качество в всичките си членове. Постигнато е само временно умопомрачение, следствие медийна манипулация. Последната му масова проява беше Хитлеровия нацизъм. Сега ще е укри вариант.