58

До Светнат

преди 2 години

Да, обединител е на всички злобари в нацията !

57

Сократис

преди 2 години

При встъпване в нов мандат, Президента трябва да направи обзор на изтеклия мандат и да начертае щрихите на бъдещия нов.Важните отминали значими събития трябва да се споменат, и няма как да се пропусне нещо, дори да е неприятно за дадена политическа сила.Депутатите от Герб, във своята политическа немощ, не намериха сили да изслушат 30 секундното си споменаване, като част от срамната ни история, и предпочетоха да не изслушат и оставащото 40 минутно смислено слово на Президента. Това им е нивото...

56

До SS

преди 2 години

Той Радев си върви напред, но държавата и нарродът вървят назад, а на него явно не му пука !

55

Светнат

преди 2 години

Румен Радев е най-големият обединител в историята ни.Успя да обедини дори антагонистични партии срещу общото зло - партия гроб.

54

Петров

преди 2 години

Дебелия пожарникар и Деса от Дулово газ пик@@т - свърши лапаницата. А следващите избори изобщо няма да помиришат парламента.

53

Вижте сега

преди 2 години

Събрали се веднъж всички животни да обсъдят нещо важно. По едно време дошло и магарето, застанало на видно място и започнало да реве. Другите го попитали "Защо ревеш ?", а то отговорило "Аз тук пред всички ако не изрева , що за магаре ще съм ?!" ! Така че, и наш Румчо като му дойде отвътре, не може да се удържи - природа !

52

Ха-ха

преди 2 години

Борисов е НЕВИНЕН. Той е жертва на комунистите. Те го искат на късове в Белене да го ядат прасетата, но не те а той ще ги изяде и пак ще се завърне. И тоганва отново ще извикаме нашето мащно гербеско - Радев е зелен чорап, шофьор на самолет, фигурант.

51

аз

преди 2 години

Той неможе на вързано куче хляб да даде те искат обединител.

50

ВИЖТЕ ОКОЛО РАДЕВ..

преди 2 години

ЩЕ ВИДИТЕ ЛИ ДРУГО ЛИЦЕ, ОСВЕН НА ДС/БКП АГЕНТИ,ОЛИГАРСИ, МУТРИ ОТ ВИС..??

49

Ха-ха

преди 2 години

Борисов е най-добрият политик в България! Колкото до комунистите, които узурпираха властта начело с Радев, тях народа винаги е смъквал от властта със шутове! Не ви е проблемът Борисов, а тези които са гласували за вас! Те ще ви теглят шута! Нека само мине април месец, и ще видим колко ще ви издържат! Ще видим докога, за ваш'те мародерства,все Борисов ще ви е "виновен"!

48

Зозо

преди 2 години

А другия месец като започнат да фалират и затварят фирми Кириленко пак ли ще се хили като п/тка в нови прашки? :))))))))))))))))))))))

47

Pi ar Sevi Boiko

преди 2 години

Точно така - повтаряйте "разедини нацията", "размаха юмрук", и "путин".

46

Анонимен

преди 2 години

Фонданция Конрад с това ли се занимават? Да клепат президента чрез "партия" та на еднокнижника?

45

Анонимен

преди 2 години

Как да обедини нацията, бе? Та ние по въпроса за ваксините не можем да постигнем единодушие. Нали разбирате, че нацията не е просто пица в която да обединиш всички продукти. Хората са индивидуалности и е нужно някакво грандиозно събитие, което да ги обедини. Нещо, което да засяга всички. Примерно война. Общ враг, общо щастливо събитие. Иначе какво да ни обединява?

44

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБАДЖИЯ ЛИ Е? - СТЪПИ МУ НА ВРАТА.

43

Стига

преди 2 години

Какви поуки бе?Чакате вълкът да се откаже от агнешкото.Натириха ли ви пак?Ама вожда така ви диктува.Не разбрахте ли,че Борисов си е селски хитрец.Този човек няма мъжество, те го хулят, а той повтаря, че не бил камила.За оклеветяване си има съд бе друже, а не махленски оправдания. Защо Герб трябваше да чакат пак да ги мачкат и като сърдити деца да напускат?Това ли ви е достойната реакция и ако не знаете се учете от Възраждане.Ако продължавате с беззъбата си тактика не очаквайте да имате електорат

42

ГЕРБ са типигьози

преди 2 години

Не уважават държавните институции. Уважават само парата и хърсъзлука.

41

Анонимен

преди 2 години

49 ето кой слушал какво ще каже божков. Какъв ти е божков на теб? Бай миле също нарече баща ти фигурант.

40

1

преди 2 години

До Анонимен-36,поне не е тиквенска анархия.-

39

Анонимен

преди 2 години

Българският народ се произнесе преди 2 месеца кой да е президент на републиката. Но Радев няма как да обедини почтените български граждани с мафиотската престъпна структура Граждани за европейско развитие на Бойко (ГЕРБ).