134

До IQ 3.14

преди 2 години

Прав си за IQ-то! :)

133

IQ 3.14

преди 2 години

До Също до 113факта, че докато всички гледат дедо байдън и се смеят на джендъррете мина превъоръжаването на нато е това, което уплаши русия. даже поляците имат ф35.

132

IQ 3.14

преди 2 години

русия загуби украина и казахстан в полза на китай. малко като къци сега тропат с пушките,ама квот станало станало. ако си върне украина китайците ще взривят завода за корабни турбини. ако си върнат "неизчерпаемите природни ресурси на ссср" китайците ще им вземат сибир. направа да падладееш

131

Днес ще преговарят

преди 2 години

Днес започват преговори САШ-Русия

130

Анонимен

преди 2 години

До мдаа Мдаааа, той и Наполеон така си е мислил, и Хитлер ....

129

Дебилите

преди 2 години

Се смеят ей така - ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

128

Анонимен

преди 2 години

Гледах документален филм на Симона Пападопулу която задава въпроси на министри на Украйна на прокурори бивши от 91 насам Обещавали са им да станат като Франция образуват се като тука олигархия групировки ,най интересно е референдума за оставяне със СССР е маниполиран 80% гласуват за оставяне с тях.Това което е била там е било и тука и в Русия

127

мдаа

преди 2 години

Като си спомня как едно хлапе с спортно самолетче им кацна на червения площад въпреки всичките им войски , генерали и пр. си мисля че ако се закачат с Украйна могат да загубят и Москва.Понягока малките чушки по люто парят -да си сомнят войната срещу Финландия , срещу авганистан от където спечелиха много ковчези и се върнаха като пос ани

126

Анонимен

преди 2 години

До Стил дойче велеПравилно! то затова кръгът на "почитателите " на твоята МАТУШКА непрекъсната се увеличава.Всички през глава бягат от клоаката наречена Русия!

125

Дебилите

преди 2 години

Се смеят ей така - ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

124

Стил дойче веле

преди 2 години

Един въпрос: Защо и е на Русия да си 'връща' Укарайна? Лека жена не се връща - тя сама си идва!

123

Анонимен

преди 2 години

ПутИн , т.е. Пу.лер сам се навря в ъгъла от който няма излизане...Драги зршители, Очаквайте скоро, юмруци от които тотално ще бъде изритан на бунището на историята...Който чете история , добре знае какво ще последва....

122

Анонимен

преди 2 години

При такава скорост кинетичната енергия на две ракети от високоточните хиперзвукови Циркон или Кинжал дори без никакъв боен заряд - нито ядрен нито конвенционален, само с масата си, е достатъчна да извади от строя всеки американски самолетоносач. Какво ще стане ако някой американски самолетоносач които струва 13$ милиарда изведнъж потъне и в същото време няколко комуникационни спътника на САЩ изчезнат? Ще започнат ли САЩ ядрена война с Русия, защото някакъв предмет паднал и потопил кораба, или ще го обявят за авария ,и ще подпишат всички споразумения с Русия?

121

До 113ти

преди 2 години

Какво има Русия, попитай Наполеон и Хитлер ? А за това кой има *** да не станеш за смях ! Трябва ли да уточнявам на кой половината армия са със женски *** (мойте уважения към траверсите). Там официално приемат такива !

120

циркаджии са НАТО

преди 2 години

Генералния секретар на НАТО г-н Столтенберг, заяви на семинар, озаглавен Нови идеи за НАТО 2030 ("НАТО 2030 обединени за нова ера"), че поставянето на слънчеви панели върху натовските танкове е добро за околната среда. Прехода на натовските танкове на електрическа енергия от соларни панели ще намали зависимостта на натовската армия от въглеводорите на Русия и ще по същността си представлява девастейтинг санкция срещу Кремъл която ще задуши и разруши икономиата на Русия.

119

Анонимен

преди 2 години

НАТО не хареса това и ще отговори с мощен гейпарад на самолетоносача "Роналд Рейгън", клас памперсовоз.

118

Анонимен

преди 2 години

Путин заяви, че Русия не поставя ултиматум на САЩ да изнесе военните структури на НАТО от Източна Европа и да не се разширява на Изток, това са искания, които Русия се надява, че САЩ ще приеме, но ако САЩ не ги приеме, ние сами ще ги реализираме с военно-технически средства.

117

Анонимен

преди 2 години

Въпреки истерията в западните медии и изказванията на треторазрядни политици, че Русия не може да има интереси извън границите си, и няма какво да се говори с Русия, САЩ изведнъж решиха - вижте, дайте да поговорим, може да не сме съгласни с ултиматума на Русия, но нека седнем да поговорим. И тук Путин отновo ги изненада с неочакван ход, като им каза - не, не сте ни разбрали правилно. Ние не сме заинтересовани от разговори, ние сме заинтересовани от решения.

116

Анонимен

преди 2 години

Дойче зеле иска да излъже че видиш ли руснаците имат един взвод и трябва да го местят. Не Дайнов, Иван Бедров и подобни, руснаците имат наборна военна служба. В програмата на цру даже е записано че янките се страхуват че могат да водят в над 5 страни войни, а сащ няма да успее да създаде толкова наведнъж.

115

Пак Дойче Веле?

преди 2 години

Редовно ли ще преписвате статии от тях? Те ли трябва да са "гласът на истината" за нас. Казахстан Русия няма как да го загуби, а Уктрайна не и е нужна. Това, което е анфгажимент на Русия за Украйна е да защитава правата на руското население в Донбас и Луганск. ........ По публикацията работи: Дойче веле