99

Поп Алигорко

преди 2 години

Евреите печелят от ваксините ! ,, Прозорецът на Оберон, ,,План Калерги,, !!! Прочетете !!!

98

Подсещане

преди 2 години

Ако има българи, от нашето посолство да им пратят памперси !

97

Ельоменат

преди 2 години

Народ, който си лекува болен зъб с ракия, не можеш да го убедиш във ваксинация и лекарска намеса. Той си остава ***

96

Анонимен

преди 2 години

До Горещ ветАр "Скоро редица държави ще отхвърлят политиката на масова ваксинация" Кои държави и до колко време? Дай инфо. :)

95

Мдаа

преди 2 години

Плюенето на троловете срешу вьзраждане - музика за ушите ми

94

Горещ ветАр

преди 2 години

Овцете трябва да бъдат набочени, срещу *** грип, за останалите не е задължително...Скоро редица държави ще отхвърлят политиката на масова ваксинация и ще лъсне цялата простотия...Чюфютите са на път да сторят това. И същите тези гламари, които сега се боцкат ще разберат колко измама са им вкарали....Туй то...

93

Ford

преди 2 години

До Боц, Боц, Боц.....115, Страничните ефекти не прощават.

92

Анонимен

преди 2 години

ДС в България има същия проблем както КГБ в Русия. Радев, същия проблем като Путин. :)

91

Анонимен

преди 2 години

До 99 как искам някой като теб да срещна по улицата, за цял месец ще те изолирам!

90

Боц, Боц, Боц.....

преди 2 години

Едно не мога да разбера, тези набодените още ли не осъзнават, че ваксините не са ефективни ? Толкова ли са наивни, че не могат да видят статистиките в страните, които са с над 80% ваксинирани? Нали при 70% ваксинирани се връщахме към Нормалното?След 5 месеца ще искат по 5 бустера.

89

Стамат

преди 2 години

Копейкин - ще се откажа от болнично лечение,когато спрат да ми удържат здравни осигуровки,ясно ли ти е мульо!!Ще се ваксинирам на кукуво лято!Плюя ви на пандемията и мерките и всичко!

88

Копейкин

преди 2 години

Нека Копейкин, неговите популисти от Възраждане и алкохолиците, които ще събере в сряда първо да подпишат декларации, че те лично и техните семейства се отказват от болнично лечение ако се разболеят от КОВИД! Защо трябва да натоварваме болничната система с тези?

87

2луп

преди 2 години

Онзи гръцкият антиваксър, който направи такава партия в Гърция, няма ли да се включи? А, забравих, той пукна от Ковид преди месец :)

86

SS

преди 2 години

Ние кога ? А ваксарите взеха да проумяват ,че са се прецакали. Сложиха си по две игли сега трета,скоро и четвърта и си мислят ,че ще са безсмъртни ! Затова ревът ваксинирайте се ! Много скоро ще изпитат последствията от ваксините !

85

Анонимен

преди 2 години

До нЕкойАбе грамотния ваксър, я да ми отговориш на едно въпросче. Според теб възможно ли е човек с астма да е заразен с много страшния вирус и да се оправи за 4 дни без да е изпил нито едно хапче?

84

Анонимен

преди 2 години

Аз да попитам обществото се дели на разпространяващи и неразпространяващи заразата или на такива, които е по-вероятно да умрат и такива, които е по-малко вероятно да умрат?

83

Анонимен

преди 2 години

Цял свят е затаил дъх и наблюдава Франция с надежда. Ако символът на революцията се провали значи целият свят е обречен.

82

Анонимен

преди 2 години

Всички набодени е време да бъдат затворени вкъщи и с право да работят да са само преболедувалите. Така Короната най бързо ще спре.

81

Анонимен

преди 2 години

Всичко да гори,само масово неподчинение,революция,ако трябва и война.Свобода или смърт

80

Ельоменат

преди 2 години

Уау по малко от 0.1 % от населението не иска сертификати. За жалост там е демокрация, и тези под 0.1 процента *** няма как да диктуват живота на другите.