379

До русотрола

преди 2 години

Киевская Русь е основана доста преди Московская Русь! От тях Москва е взела и писмеността , и религията! Та не се напъвай да кривиш историята! А и твърдяха, че "старобългарската" азбука също била писана от ...Ленин!

378

Анонимен

преди 2 години

До Мери си приказките "и на база на това се определя като" На базата на плавателните му характеристики, Кузя е подводница.

377

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 498 "както виждаш руснаците печелят. " Печелят презрението на целия нормален свят.

376

Слава Україні БРАТЯ

преди 2 години

Украйна е Европа, а Крим - Украйна, завинаги!

375

Анонимен

преди 2 години

До Пльок "С джендаи, банкери, телефонисти, пощаджии и слугинаж, войни не се печелят." Ахахахаа. От друга страна с пияндета, недохранени, със смачакно самочувствие и неграмотни се печелят,

374

Анонимен

преди 2 години

Нахлуе ли Русия в Украйна,няма да има повече нато!

373

Пльок

преди 2 години

Влизайте всички в клозета и хапвайте дружно...Никой няма да Ви последва в предполагаема война. С джендаи, банкери, телефонисти, пощаджии и слугинаж, войни не се печелят. Ние на чиито гръб живеете няма да убиваме заради ***, като Вас. Ще отидете при тъмните души...

372

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 489 "Щото "Адмирал Кузнецов" може и да не пуши -" И това доживях, русфилите да се хвалят, че Кузя може и да не пуши. Това е като това да се хвалят, че руските подводници може и да не потъват.

371

СМЕХ....

преди 2 години

Великия СССР - - СЕ СРИНА, БЕЗ НИТО ЕДИН ИЗСТРЕЛ,.... СО СЕ ЯДРЕИТЕ СИ ТЕНЕКИИ... ХАХАХААА...... ЖАЛКО И СМЕШНО!!!!А, СЕГА ИСЛЯМА НА АЗИЯ----ЩЕ ГИ ПОГРЕБЕ...!

370

Анонимен

преди 2 години

До Трактор на полянка.....Това, че ти си се хванал, е без значение! Но това, че зорките британци заради този пушек изпуснаха една голяма ядрена подводница под "Кузя", със сигурност е добра цена за шоуто! Щото "Адмирал Кузнецов" може и да не пуши - многотопливный дизель!

369

РУСИЯ Е СМЕШНА.....

преди 2 години

... И ЖАЛКА С НАПЪНИ ТЕ СИ ДА СПРЕ, ДЕМОКРАЦИЯТА ПО СВЕТА.....ХАХАХААА... ОТЧАЯНИ ПИЯНДУРНИЦИ!!!!!!

368

Анонимен

преди 2 години

До До анонимен 444/479 "Ти нямаш представа какво говориш! Юкрейн е фалирала държава!" Оооох, горкичкия, значи Путин не трябваше изобщо да се меси. Те сами щяха да си се разпаднат, нали така? Мдаааааа. Ама не.

367

Анонимен

преди 2 години

Промивката продължава.

366

До анонимен 444

преди 2 години

Ти нямаш представа какво говориш! Юкрейн е фалирала държава! УССР беше просперираща привилегирована република - заводи като ХТЗ в Харков, "Мотор Сiч" в Запорожье, грамадни заводи в Луганск за какво ли не, корабостроителници в Николаев, Одеса, самолетостроене - Ан-ове, бюро "Антонов", ракети "Сатана", въгледобив, ценни камъни, ЖИТО! Наука! Нищо от това не остана - на Боинг и Еърбас не им трябва Ан! ХТЗ прави танкове, корабостроителниците не могат да направят по-голямо от калпав катер! Краде се ст

365

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 470 "467 напротив, ти се ужасяваш че никой няма да чете спуснатото" Няма нищо "спуснато". Призовах хората да прочетат по темата, а не конкретна статия. Ужасяваш се само от мисълта, че хората могат да прочетат по темата. Смятай колко лъжи си надрънкал и те е страх, че хората ще го разберат!

364

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са непобедими ,краварите са страхливи и подли

363

TOTO

преди 2 години

Ако не бяха съюзниците на СССР през Втората Световна война, в евроазиатската държава щеше да се говори само немски език. НАТО ще се разшири и няма да допусне никога руска инвазия на територията на страните членки.

362

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 466 "чети си я сам тая информация. Хората не ги интересува" Русофилите се УЖАСЯВАТЕ от хората, които четат, защото колкото повече четат, токова повече лъжите ви стават неефективни, а истината за руснаците лъсва.

361

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 460 "Единствените изхващани са тези които саботираха газопровода" Има тонове информация за трора на Путин над татарите в региона, базиран на несъгласието им с т.нар. "референдум". Приказките ти само трябва да накарат всеки, който се интересува да прочете за тях. Пишете Путин и кримски татари и ЧЕТЕТЕ. Всичко е известно!

360

До 437.

преди 2 години

Не смея да кажа толкова категорично, че няма да ги има, ако само опитат. Но историческите факти не може да отрече никой. Едно от нещата, което твърдо го няма, е СССР. Толкова велика страна бяха, че се разпаднаха само за една нощ. А сега въртят някакви мултици за нови оръжия, ставане от коленете и какво ли не още. А Казахстан с неуспешния си транзит на властта показа и на Путин, че и готвеният от него транзит може да го вкара право в затвора или да завърши като Назърбаев.