163

Диктатор

преди 2 години

Чуждите инвестиции за година са 3.3 Млрд. евро само от Нидерландия, ама не в Била, Кауфланд и подобни простотии а в реално производство! Инвестициите на Ръшата са мизерни и под формата на наеми за Байконур, 180млн. евро... Нали техния "Цар" Назарбаев е пръв приятел с руския "Цар"...

162

ДО БОБИ

преди 2 години

Стига с тоя измислен тероризъм бе маняк! Тероризъм е проява на терор срещу цивилно население. Тук цивилното население е тероризирано от властта. Полицията служи на власта срещу собственото си население. Ако тук народа тръгне срешу власта и полицията застане срещу народа, да не мислиш че народа ще си тръгне и няма да се бие с полицията? Няма тероризъм има гражданска война. Хората са бедни и въпреки че добиват петрол колкото КАТАР не могат да карат коли на бензин, а газта поскъпна двойно за 1м

161

ето ви заглавие от

преди 2 години

английския Mирър, който знае езика, да си прочете: Kazakhstan unrest: Putin sends troops to quash riots as 18 killed with 3 beheading. Ето ви и от в-к Sun: Kazakhstan in flames as three cops found BEHEADED in bloody uprising.Великобритания не е приятелска на Русия страна, нито е свързана с казахите.а вие се правете на ударени, че нямало обезглавени от ислямистите; жирафи у шоплуко нема, значи и по свето нема

160

Анонимен

преди 2 години

шимпанзето има подобен начин на реакция - показваш му пластмасов фъстък и то посяга да яде първосигнално. искаш да моделираш поведение на първосигнални човеци - дай им снимка на възрастен и слаб, и те ще игнорират основната информация. за пореден път - има десетки ЧУЖДЕСТРАННИ медии, в които може да прочетете повтаряща се информация за ислямисти, нападения над ключови сгради за сигурност, рязане на глави в Казахстан. Вижте малко встрани от пластмасовия фъстък и не бъдете примaти!

159

Анонимен

преди 2 години

Това с обезглавените полицаи е ЛЪЖА, никой никъде не е видял обезглавено тяло нито на ченге нито на който и да било! Протестиращите в казахстан им писна да живеят като скотове, а тънка прослойка руски агенти и господарите им от москва да разграбват богатствата на страната им и да живеят като шейхове, нещо от сорта е и у нас, всички пари са в русофилите и шефовете им! После " ЗАЩО" сме най бедни в ЕС, ВЪПРЕКИ МИЛЯРДИТЕ ? ФОНДОВЕ...

158

Анонимен

преди 2 години

До Боби- Каква терористична заплаха? Единствените, които заплашват протестиращите са полицията! Да си видял някой протестиращ да е убил друг протестиращ? Инициаторите на насили са полицията! Стига си близал ботушите на червените клоаки!

157

Анонимен

преди 2 години

вие сериозно ли сте толкова наивни и лесни за манипулация? пуснаха ви 1-2 снимки на 70 годишна жена и решихте, че горките протестирали за заплати? тази лелка ли според вас реже глави и скандира алах? не ви ли омръзна да ви правят на ,аймунки, да ви пускат снимки на нещастни сирийски майки с деца, ама правени в ирак. а в действителност у нас всеки ден влизат по 300 млади мъже главорези? докога ще оставяте да ви залъгват? докато злото почука на вратите ви?

156

Анонимен

преди 2 години

До Боби - Комунистите пратиха царската полиция в Белене и разстреляха една голяма част, както и политици. Гръмнаха Св.Неделя и влакове, мостове и пътища. Каква е разликата? Хората са отчаяни. Тероризъм е ако го правиш срещу други страни, в своята страна е гражданска война. Народа воюва срещу власта. Не ми е ясно кое на вас не ви е ясно. И да БЕШЕ евтиния на енерго ресурси, които поскъпнаха с 1300% за 1г. Виж преди да почнат арестите и репресиите хората на снимките и клиповете че бяха на по 60г

155

Анонимен

преди 2 години

Айде стиге ги фалихте червените богаташчета. Тръгнаха срещу народа си с танковете. айде бегайте оттука- немат достатъчно пари,газ немат или петрол, как да немат нали ги копат баш у Казастана, ше вдигат цените на хората да мръзнат и да гладуват. Па и тоя беларуския се накокошинил и той и тия скиморци край него важни и те. Срам немате.

154

Анонимен

преди 2 години

Апък ние в България сме предоволни от цените на тока и газа и затова 12 години си преизбираме Деса тежката артилерия.

153

Гато

преди 2 години

До НАП 183. Toва да не ти Варшавският договор бе др. НАП? Ние сме в НАТО и ЕС. Годината е 2022. Къде си тръгнал бос през лука на вмирисаните руснаци?

152

нн

преди 2 години

Номера с Украйна в Казахстан няма да мине.

151

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен181 - Аз за разлика от теб не съм с избирателна памет и помня, че при нас за блъснато момче от *** запалиха къщата на цар Киро. И понеже живея в центъра на София съм виждал достатъчно мирни протести тук при които полицията разбива глави, хората палят кофи за бoлклук и ги бутат към Министерски съвет, парламента, партийния доб, президентството. Помня и обърнат ван на жандармерията отгоре на Ларгото до президентството. И това при все че ония са много по отчаяни от нас!

150

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 181 - не са ислямисти, и тия полицаи дето са убити изпълняват нареждания на властта която мачка и репресира обикновените хора. Нали сериозно не мислиш, че 50 000 ислямисти са излязли да протестират ей тъй без оръжие? Аз не съм чул за протестиращи ислямисти те директно ходят с коли бомби, калашници, гранатомети. Какви са тия ислямисти на по 70г по снимките дето от 55г са работили мирно и сега са излезли да протестират. Полицията ги стреля, арестуваха над 3000 души без причина.

149

Анонимен

преди 2 години

не ги сравнявайте с нас! когато при нас доларът беше 3000 лв, българите не палиха кмества, не скандираха алах и не режеха глави на полицаи в името на исляма. въобще нямат нищо общо тези 'протести' с демокрация, цени на стоки или заплати. търсете корените на злото ви идващата среща русия-сащ (нато след) 3 дни, както и в талибанския режим в съседен афганистан. все една трибуквена държава изплува около всички подобни събития. така беше в сирия, иран, либия, ирак, венецуела, судан, алжир.

148

Анонимен

преди 2 години

До Диктатор Нидерландия, инвестиции какви - 5G" Или верига супермаркети. Наистина не знам, затова питам! Щото при нас инвестициите са все такива.

147

НАП

преди 2 години

За съжаление ние не сме член на ОДКБ и когато почне борба тка, отново ще трябва да молим Русия да ни освобождава. За това трябва да се раположат руски войски предварително!

146

Анонимен

преди 2 години

Отсега се подготвям за чужбина вероятно скоро сьщото чака и нас

145

Анонимен

преди 2 години

грозна ислямистка картинка. миличките ви 'гладни бедни протестиращи' режат глави на полицаи, вече трима са обезглавени от ислямистите. вижте английския mirror, sun, foxnews. а тук някакви пишман либерали или русофили спорят за 'левски и цска'. неадекватна работа.

144

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен- 181 - Ами разликата, е че при тях цените са почти на нашите нива, а мин раб. заплата е 67$, средната за страната е 550$. Сам му прави сметките какво е разпределението на финансите, след като 47% са на мин заплата, а средната е толкова по-висока от мин. Освен това са и 18тата страна на планетата по производство на петрол, почти колкото Катар!