37

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш? И как? Като убие бизнеса? Или може би като се набодат с вакса, която не пази? Но пък със кучешкия паспорт могат да ходят къде ли не и да ръсят ли ръсят зараза! Аха, схванах. Ония с бау бау паспорта заразяват поголовно, карат хората така сами да си изградят естествен имунитет и спасяват човешки живот. Е така сте прави. Така наистина спасяват живот!

36

факт

преди 2 години

На практика най-дискриминирани от зеления сертификат са преболедувалите!Хем не разнасят заразата като ваксинираните,хем ги принуждават да се ваксинират без да има нужда и да поемат неоправдан риск!Съвсем очевидно е,че ваксинирането преследва други цели извън посочените!

35

Анонимен

преди 2 години

Моля да не се грижите за моето здраве. Доколкото визирате "разпространението на зарязата" като опасност, то в никакъв случай ваксинираните не са по-малки преносители. Защо аз НЕваксинираният да нямам правото на ДАвакдинираният, който също толкова лесно заразява. Може би щото не съм абонат на милярдна бигфарма и нейните корумпирани лакеи ? Нека всеки корумпиран да знае, че няма да си вземе имотите в гроба, а тези които не харесва, именно те ще ги ползват след смъртта му.

34

Ужасен

преди 2 години

А къде изчезна консилиери радка, която съветваше оптимус прайм министъра,да не се възнася някъде като троеигленика и сега да и баят в някоя реанимация, Божията промисъл достига до всеки

33

Интернет Конспиратор

преди 2 години

"Съдът в Страсбург отхвърли иск на родители, отказали да ваксинират децата си. Задължителната ваксинация е необходима в едно демократично общество, категорични са магистратите". Р0бе, добре Дошли в ГУЛАГ, в КонцЛагер под Открито небе! Също днес Франция гласува закона за Зелен Паспорт, подчертавам Паспорт, не Сертификат, вече ефективно не можете да правите нищо без да сте Ваксинират с Каквото Господарите ви са решили, ефективно сте осъден на Смърт, чрез Икономически Геноцид!!Още ли ми се Смеете?!

32

Анонимен

преди 2 години

А ако не доведе, съгласни ли сте да ви тричим вас, вашите деца, внуци, братовчеди и всякакви роднини? Защото, ако сте сигурни ( както би следвало, след като ни налагате с такава страст и категоричност ваксинацията), мисля че не би трябвало да имате проблем? Залагате ли си жалкия живот и здраве зад твърдението, че ваксините и сертификатите ще ни спасят? Защото не ни устройва после да кажете "извинявайте, объркали сме се".

31

Анонимен

преди 2 години

Тези клоуни от Демократична България преди време правеха протест пред посолството на Беларус. Като започнаха да снимат си сложиха маските за пред камерата, а като спряха предаването ги махнаха. Платени *** това са те.

30

Кики

преди 2 години

Пропуснах да кажа, че това е в Австрия

29

негласуващ

преди 2 години

Вижте ги какви си ги избирате!И се басирам че от всичките онез 240 тулопа няма нито един ваксиниран а са с фалшиви бележки!

28

Анонимен

преди 2 години

"Ако аз имам правото да не се ваксинирам, то всъщност човекът, който се страхува, може да не иска да общува с мен", заяви депутатът от "Демократична България" Иван Димитров" _____________ Ей, че умничък този депутат Иван Димитров - ами като не иска някой вакснат да общува с неваксиниран, да не общува бе, къде е драмата? То бива напъни да ни омайват колко е лошо да не се ваксинираме, бива, ама... стават трагикомични вече.

27

Кики

преди 2 години

Докато го имаш и хоп! Отшумя като приказка.. от днес зеления сертификат за поставен бустер се стопи от 9 на 6 месеца. Сега у тях, утре и у нас..

26

Анонимен

преди 2 години

"Можел да доведе" или "ще доведе"? Защо все сте едни такива мазни, хлъзгави, уклончиви? Май май сте долни лъжци, а?

25

Анонимен

преди 2 години

може до доведе и до масови провисвания на депутати по дърветата също .

24

Предлагаме

преди 2 години

на депутатът от "Демократична България" Иван Димитров да си пусне мустачки, да си купи черна военна униформа и черни кожени ботуши и да си татуира на челото "Das Zertifikat macht frei". После - бегом в Австрия!

23

ИЗРОДИ

преди 2 години

НАМАЛЕТЕ ЦЕНИТЕ, ЧЕ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА В КАЗАХСТАН ЩЕ ВИ СЕ ВИДИ ПРОЛЕТНА МАНИФЕСТАЦИЯ В СРАВНЕНИЕ С ТОВА КОЕТО ВИ ЧАКА ВАС! РЕКИ ОТ КРЪВ ЩЕ ТЕКАТ ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА! ВЕРВАЙТЕ МИ!

22

Анонимен

преди 2 години

"Според него ваксинирането ще даде на всички равни права до обществени места" ..... ..... ..... Тоя депутат от Демократична България, не го знам какъв е - що е, би ли отговорил смислено на простичкия въпрос: как така ваксинирането ще даде РАВНИ права, след като (засега) всеки има избор дали да се ваксинира, избраните кое ще са по-равни от равните, и това всъщност равенство ли е? Или ни блябльосват приказки по шипковия храст, докато ни точат секирата "всички набодени под строй"...

21

БАЛКАНСКИТЕ ТАЛИБАНИ

преди 2 години

Обезпаразитявайте балканските макаци! С тоз бит и култура не могат да виреят извън резервата за балкански талибани! Не ги пускайте в цивилизацията защото няма да оцелеят. Тук не газим кал до шия, не точим ДДС, и не ръчкаме БМВ дараци по пешеходните патеки

20

моето мнение

преди 2 години

Зеления сартификат е дискриминационен. Той не трябва да дава права на едни и да отнема права от други. Само 100 % тестване на цялото население ще покаже истината, че ваксинираните са заразопреносители и те са истинските убийци на деца и старци, но пък следващия вариант на вируса ще погне тях и всички ще съжаляват, че са пропуснали шанса да се сдобият с естествен имунитет чрез инфектиране с безопасния омикрон. До 2027 всички ваксинирани ще бъдат ликвидирани от следващите версии на вируса.

19

Възмутен

преди 2 години

И как простотията зелен сертификат ще ме спаси докато умирам от глад заради безбожната инфлация и нищожната заплата!При това положение дреме ми за сертификатите и ваксините ви на вас добреплатените пропагандатори!Тез стойки и чалъми може да важат за уредените държави ама за нашата обрулена,окрадена и загубена страна от третия свят не става!Вие не го ли разбрахте това бе!

18

Анонимен

преди 2 години

Това е отнемане на права чиста проба комунизъм и фашизъм си е ковид сертификата. Интересно демократи комунисти...