75

Анонимен

преди 2 години

В момента го карам. Грип като грип. Някога ни даваха в училище витамини и други хапчета за борба с грип, а сега плювалници за милиони и сбъркани ваксини.

74

Анонимен

преди 2 години

Точно когато натискат всеки да си бие бустер, се появява вариант, който две дози не го ловят, но бустер от същото го лови. Това е като опашката за ваксина навън, на която хората носеха маски. Или маски + 2 метра дистанция на гишетата на летището, а после няколко часа на 20см дистанция в претъпкан самолет. Всички тези ситуации само показват колко силна е психозата. Никакви факти, данни и логика не могат да те събудят от нея.

73

doftora

преди 2 години

от де ги вадите тия дръгелЕ , Ве ? Таа не знаА колко уши июа по главата , *** за макарони ми говори . Аман от натРътени дофторЕ!

72

проф. Ан Навир Ен

преди 2 години

Като я гледам колеШката взех да вярвам в св.Ковид - 19-ти.

71

Анонимен

преди 2 години

До (-_-) "Защо не включите в разсъжденията си относно смъртността дали хората в масова психоза отдават правилното внимание на здравето си?" Ние сме СИГУРНИ, че антиваксърите не отдават правилно внимание на здравето си. За съжаление, заради техните действия, често болниците се пълнят до степен, при която и останалите не могат да отдават правилно внимание на здравето си. Планови операции се отменят като антиваксърчетата напълните болниците до пръсване.

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91 "почти 3000 над очакваното, починали от внезапна необяснена смърт само за ноември." Я дай си източника на тази информация. :)))

69

Пернишки наркомани

преди 2 години

В град Бобов дол наркомани на Борисов изтезават хора, местната полиция ги подкрепя!

68

Анонимен

преди 2 години

А кво стана с ваксините с два пъти изтекъл срок на годност? Хвърлиха ли ги или ще ги пробутват за трети път на хората?

67

Искате ли доказване

преди 2 години

ДАНС и Мутрите(наркомани) на Борисов са едно и също нещо - изтезават масово Българи с СРС ! Унищожават Българи!

66

Анонимен

преди 2 години

Абе ей, може в Испания и да нямат толкова починали ОТ промотиран вирус, но имат почти 3000 над очакваното, починали от внезапна необяснена смърт само за ноември. Тепърва ще почнат да дават фира. А препарираните деца я доживеят до репродуктивна възраст, я не, и, ако доживеят, я заченат, я не, и я родят, я не. Аутисти от всички страни - мултиплицирайте се. След 15 години тези на 5 год ще са едва на 20.

65

(-_-)

преди 2 години

Защо не включите в разсъжденията си относно смъртността дали хората в масова психоза отдават правилното внимание на здравето си? Дали има къде да получат адекватна здравна помощ? Дали отмяната на планови операции не допринася? Дали калпаво лечение и скапана здравна система не се отразяват?

64

ДртПрч

преди 2 години

Който иска, да се ваксинира бе! Ако щете и от десетия етаж се хвърлете, все ми е тая. Само се погрижете после някой да ви закара на екарисажа за ваша сметка!

63

Анонимен

преди 2 години

Верно ли Кирчо искал да прави бустерите у нас през 2 месеца?

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83 "Я пробвай да видиш каква беше смъртността на същите тия държави и преди "ваксините" и ще установиш че няма разлика" Категорично невярно. Особено в периода, когато не разполагаха с ваксини за да се предпазват имаха значитело повишена смъртност. В Германия например, от началото на март 2020 (първата вълна) до края на Февруари 2021 (третата вълна) има допълнителни 71 хиляди починали от нормалната за страната смъртност (данни на дестатис).

61

комунистка Ивче

преди 2 години

Дрътата прави масонските знаци с ръчиците с надежда русата водеша да не я цака с кофти въпроси.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 79 "Абе ей, в Испания с над 80% ваксинирани и вече над 1000 000 деца под 12 годишни набодени, вече са към 2500 случая на 100 000." Току що проверих, Испания, страна със 7 ПЪТИ повече население от България има ПО-МАЛКО смъртни случаи за деноннощието. Та, какво разправяш за "мечката"?

59

(-_-)

преди 2 години

Няма реален и нереален живот - той е само един и ако мислите, че може да се доверите на тази жена, при условие, че човекът открил въпросната технология се изказва крайно негативно за 'ваксините'.. Ми живи и здрави. Освен него и онзи с нобелова награда (откривателя на вируса на СПИН) и куп други смели лекари и хора, които ви казват истината.. Явно не я заслужавате! Давайте напред с тая патица Христова.. Да видим кой до къде ще стигне.

58

Анонимен

преди 2 години

Ти си за съд,продажно лъжливо същество.Дано един ден сте в затвора

57

Анонимен

преди 2 години

До (-_-) "Смъртността, на която сме свидетели е пряк резултат от безумните мерки, а не от някакъв вирус." Спомням си в Швеция когато бяха решили в началото да го карат без много мерки. Смъртността им превишаваше 10:1 тази на съседите им Норвегия. Толкова И за това оправдание. Те затова Шведите в момента са над 70% ваксинирани, защото като направят грешка, поне могат да си я признаят и да вземат мерки. За разлика от алековия герой.

56

Анонимен

преди 2 години

До ДртПрч "Две години не съм се ваксинирал, ще издаяня още два месеца. На Запад като се ваксинираха, това да не би да им помогна?" Да, помогна им. Прави, каквото си решил, но не си служи с лъжливи внушения. Виж колко е смътостта при нас и при ваксинираните и не се подхлъзвай така.