86

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

До ЧАПАЕВ 134 - ДОБРЕ, ЧЕ КОКОРЧО НИ НАПРАВИ БОГАТИ ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ С 420 ЛВ. ПЕНСИЯ, ТА ДА СЕ ЧУДИМ КАК ДА Я ХАРЧИМ?

85

Анонимен

преди 2 години

Който иска, да се ваксинира и да носи маска. Който не се страхува, да не се ваксинира. Това е толкова логично! Без заповеди и ултиматоми. ТорЛът обаче няма мозък да разбере за какво иде реч.

84

ЧАПАЕВ

преди 2 години

10 000 РАЗБОЛЕЛИ СЕ И ПО 200 УМРЕЛИ НА ДЕН, 500 ЛВ. ЗА ТОПЛО, ТОК, ВОДА, ТВ И ТЕЛЕФОН, ХРАНАТА ПОСКЪПВА -ГЛАД И СТУД? НЕЩО ПРОМЯНАТА ЗАПОЧВА ДА НЕ МИ ХАРЕСВА.

83

До 130

преди 2 години

А това ти лично как го осъзна? Като ти го казаха, че е така по телевизията ли?

82

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че има проблем и вирус. Наистина починаха много хора. Но това значи ли, че с насилие, налагащо неадекватни решения ще се оправят нещата? Например като се накарат всички да си боядисат краката до коленете с жълта блажна боя и който не е съгласен, глоба 2000 лева? Не виждате ли, че всичко, което ни насилват да правим е неадекватно на ситуацията? Икономиката е напълно съсипана и скоро ще гладуваме напълно реално.

81

До 124

преди 2 години

До До 121Откакто на двама мои приятели им починаха близки след втора доза ваксинация и трети мой приятел изкара ковид средно към тежко след две дози модерна и като гледам Западна Европа няма как да ми кажеш, че тия бълвочи работят. Просто няма как.

80

absurd

преди 2 години

Колко пъти Костадинов даваше отговор на тия въпроси по медиите и при Ризова и къде ли не.Колко *** трябва да си ,че да не стоплиш

79

Случаен минувач

преди 2 години

До 110Това което си написал, го е казал един немски пастор след края на войната. За съжаление светът не обръща достатъчно внимание на думите му. А смисълът е, че обществото трябва веднага да реагира на всяка несправедливост.До 114Графенът е твърда структура (не се огъва), която може да разкъса химични връзки например в ДНК. Може да заседне в третичната и четвъртичната структура на белтъчните молекули и по този начин предизвиква мутации.

78

До 121

преди 2 години

Разбирасм. Ноо..разбира се, че имам нужда от още разяснения.Защо мислите, че мерките са безсмислени? Какво предлагате вие? Вие от Възраждане вярвате ли, изобщо, че има вирус? Мислите ли, че е опасен? Според вас обявените смъртни случаи истина ли са или са плод на световен заговор?И последно...на база на какво сте заключили, че ваксините са отрова и лекарство по спешност?

77

Вакс Ваксов

преди 2 години

+Само един починал човек!!!!Добре е!!

76

Анонимен

преди 2 години

Ами като цяло ще протестираме против абсолютно безсмислените псевдомерки, които и поради тая причина не се спазват изобщо от хората, но са повод за тормоз от страна на мафиотската, изцяло подчинена на чужди сили държава. Ще протестираме против всякакви опити за насилствена "ваксинация", а всъщност бодене с продукт, одобрен за спешна употреба. Това достатъчно ли е, или менталното ти състояние изисква още аргументи?

75

До 116

преди 2 години

Ахаа...казваш...на вашите митинги...само силни алфа мъжкари искате? Хаха ММА бойци....с целите клубове, платени на калпак...ако може и необразовани...но пък силни патриоти...с тениски на Ботев и Левски...но взимащи копейкитена Путин? Хах..ей такива сте всички патриотчета в България.

74

absurd

преди 2 години

А ти защо толкова се притесняваш от Възраждане

73

К19

преди 2 години

58000 над нормата? УМРЕЛИ ОТ ХРЕМА?

72

До 109

преди 2 години

Хахах...казваш...цялата последна кампания...този я направи бвз пари? Цялото платено медийно време, без пари? Че телевизиите се надпреварваха да го канят.Възражданчета...вие сте буквално същите атакистчета. Даже мисля че сте и едни и същи хора. Само сменяте работодателя. Където са копейките...там сте и вие.

71

absurd

преди 2 години

Предлагам на 12-ти направо да сменим обществения строй с нещо по-справедливо и по -ценностно

70

До 103

преди 2 години

Само пред парламента ли отговаряте на въпроси..от Възраждане?Отговорете и тук....защо го наричат копейкин, вашия т.н. лидер?Срещу какво точноще протестирате на 12ти? Убеди ме, да дойда и да ви подкрепя.

69

Анонимен

преди 2 години

До всички хора:Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах;не бях комунист. Когато затвориха социалдемократите,аз мълчах;не бях социалдемократ.Когато дойдоха за профсъюзите,аз мълчах;не членувах в профсъюз.Когато дойдоха за евреите,аз мълчах;не бях евреин.Когато дойдоха за мен-вече не бяха останали хора,които да ме защитят.

68

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Вие го наричате копейкин защото много сте искали и той да е като вас да взима всичко което пълни джоба само ,че ТОИ НЕ Е ВЗЕЛ и сега се чудите какъв етикет да му сложите .Нека човека да спечели следващитенизбори и ще видите собствените си копейки как изхвърчат от джобовете ви ,па бая долари евро и турски лири ще излетят ...

67

До 100

преди 2 години

И аз не съм виждал болен от корона. Но съм виждал слон. И теб не съм те виждал, но знам, че си платен нисък торл.