115

Анонимен

преди 2 години

И да падне и да бие - Рашков пак ще се напие. Олееее, олеее оле!

114

До Богаташ

преди 2 години

"....На мен само автопарка и имотите ми имат пазарна стойност над 30млн...." - написа "мильонера" с мъка нацелвайки бутоните на десетгодишната си Нокиа с Фенерче :))))

113

Тато из Правец

преди 2 години

Вече сгафиха с пенсиите,сега признаят ли Македония,си заминават за Канада !!!

112

Андрей Ляпчев

преди 2 години

Киро е много фейк отвсякъде.

111

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Имало 6 млрд. мъни повече в касата на правителството сега,в карая на годината в сравнение с кабинетите на Тиквун Кюлче Футбалероф.Ама то и тогава е...имало,ама Кююлчето раздаваше на своите...хорица и по министерствата за...премии.Сега не съм чул за премии.За това Петков да стои колкото си иска,защото каквото и да кажем,винаги става въпрос за...пари.

110

Анонимен

преди 2 години

В Русия в ресторанти,кина ,театри се влиза след показване на QR код за ваксинация .

109

Анонимен

преди 2 години

Възраждане ще има над 25% на следващите избори!

108

Herr Muller

преди 2 години

Що се касае до кабинетът "Харвард", то с положителност същият няма бъдеще. И ако Слави се усети и отказа навреме, тези са засилили шейната по ледената пързалка, водеща бързо надолу. Телевизионни рупори са в шаш и паника, тъй като нямат хабер какво става и кой накъде дърпа конците. България може да се разпадне. Червените рубашки да си направят губерния и да просперират, а НАТО-Европейците спретнат собствен европейски щат. Тогава рубашките ще се озъбят за броени дни, но .... too late. Loool

107

Гробарят Таласъм

преди 2 години

Колкото до това дали ще паднат,з ависи от това, дали ще разположат още натовски части тук. тези натовски части, требе сте наясно, не са за война срещу Русия. Смешно е, да се мисли, че натовските армейски части, дислоцирани тук, ще изплашат Русия или ще я сдържат. Натовските части ще бъдат разположени, за да извършат масова насилствена ваксинация.

106

Рашков-в затвора..

преди 2 години

Ако откаже да каже къде са 60 000 000 ЛВ от"Хемус"........ И правителството - пада

105

От Инголщад

преди 2 години

На кой му пука?

104

До Вызраждане

преди 2 години

"....Рэфэрэдум за присыэдиняванэ към матушка Россия!!!..." - Матушка що не спреш с водката ? За какво и е на Русия да хрантути България, още 7млн души основно от "индийски" произход . Оставете ни на мира, да си идем в Мглата на Историята , като гледам и целия Свят натам се е запътил.

103

Herr Muller

преди 2 години

До в Русия --- Колега, я вземи се поразходи из официалната преса - Руска и международна, за да си стиковаш мнението, защото живеем във втората декада на 21век и свободните съчинения не минават, като на партийно събрание през 70-те години на миналия век.

102

Анонимен

преди 2 години

Копейкин пак ли ти бе , Костя ?

101

Гробарят Таласъм

преди 2 години

Алтернатива? ПП не са алтернатива на никого, освен на самите себе си. Те са нелигитимни и непредставителни, защото трябва да се взема навпредвид ниската избирателна активност. Затова като цяло, който и да се появи, вече след Бойко, той ще е от посредствен, по-посредствен. Бойко им беше на тях основната фигура, но трябваше да го пожертват, за да няма излишни брожения по територията. Илюминати много държат на тази територия, затова до Краят ще наблюдаваме секви управленски куриози!

100

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВЪЗРАЖДАНЕ СА ГЛОБАЛИСТИ САМО ЧЕ РУСКИ

99

Сатир

преди 2 години

Хора бдете. Казал го е Юлиус Фучик. Можете ли да си спомнете за какво говори?

98

Анонимен

преди 2 години

КАБИНЕТА НА ПЕТКОВ ЩЕ ПАДНЕ И БЕЗ НОВА АЛТЕРНАТИВА. КИРО СЕ ОЛЯ ОТ САМОТО НАЧАЛО.

97

Гей Билтс

преди 2 години

Има ли официален отговор от Харвард дали дипломата на Кирчо е истинска? Да не се окаже като декларацията?

96

Анонимен

преди 2 години

Доброволната ваксинация е само за руснаци от 12 до 17години.