109

Анонимен

преди 2 години

Престанете да повтаряте че "ваксинацията" е за пари. Пари могат да си напечатат винаги. Така хората се бодат и си мислят че няма да има здравословни последици и усложнения за тях. Ваксинацията е за намаляване на населението. Изтребването му. И друго - не познавам нито един който си е набил тая отрова с цел да се предпазва от вируса. Всички се набодоха за сертификати. Кой за работа, кой за пътуване. Това не е ли малоумщина?

108

Анонимен

преди 2 години

Ваксината НЕ спира разпространението на SARS вирусите, а е средство за лична защита. Който е антиваксър, трябва да е сигурен в себе си и да се грижи, за да оцелее без ваксина.

107

Пурко

преди 2 години

Иванчо:Тате аз ще стана доктор,много пари вземат.Татко:Как ще станеш доктор ,като си пълен ***.Иванчо:Абе ,тате много е лесно.Сега има само една болест-ковид.

106

Анонимен

преди 2 години

Радка взе ли 75 лв., почнаха ли да ги дават?

105

Анонимен

преди 2 години

Искахте да кажете "всички ваксинирани болни" се върнаха от чужбина.

104

Анонимен

преди 2 години

Вчера и оня ден по ТВ нашироко ни обесняваха как имало 5-6 проби съмнителни за Омикрон в БГ, как били изпратени за секвениране в Центъра по заразни болести в Сф и как резултатите от това ще станат ясни в сряда, т.е. днес..... Е, не казаха дали в 08.45 ч. (часът на публикуване на статията по-горе).... Но стои въпроса: За какво определяне на омикрон в някаква си случайна БГ-лаборатория говори тази "експертка"? Май й се ще да е инфлуенсерка, ама издиша яко.......

103

Алооо

преди 2 години

До Приятел видя се, че няма как се опазим. Маски без маски, с ваксини не ваксини, все тая. Ония "великите" европейци се ваксинираха като за по последно и какво стана. Айде много заразени, локдауни и всякакви *** мерки. Всичко е лъжа за повече пари това е. Запомнете на никого не му пука за хората и за тяхното здраве. Ако им пукаше до сега щяха да измислят лекарства за много по-страшни и опасни болести от тази. Припомнете се интервюто на лекаря от Пирогов, дето го цензурираха нашите медии.

102

Анонимен

преди 2 години

Според мен статистиката на номер 55 не е манипулирана.

101

Анонимен

преди 2 години

Ама сложете снимка на баба Радка, та мотивацията за ваксиниране да бъде още по-силна!

100

Приятел

преди 2 години

Пазете се, за да не влезете в статистиката на заразените или умрелите. Това е.

99

Василев

преди 2 години

Българи са окрали други българи и имат 50 милиарда долара в чужди офшорни сметки и банки!Агент Бен Фафлек!ЦРУ!!!

98

Анонимен

преди 2 години

Защо публикувате мнение на човек без авторитет? Защо я правите за смях пред цяла България? Как ще погледне тая жена някой в очите по улиците?

97

Ромо Мраз

преди 2 години

Аз от месец ви разправям че завърналите се от чужбина от племето на друсащите кечеци вече домъкна вируса!А как минават границите като сертификатите и тестовете навсякъде са задължителни е въпроса!И защо толкова загрижените за здравето ни власти не ги затварят под карантина както самите власти са го измислили!?

96

Не знам

преди 2 години

Всички болни са дошли отвън, което показва че вируса не може да МУТИРА !!! Ако беше така той щеше да се появи в нашето "ГЕТО" !!! Продължават да ни "облъчват" с всевъзможни измислици и да ПУСКАТ всякакви ГАДОСТИ !!!

95

Алооо

преди 2 години

Ей, нямате търпение бе, нали февруари? Аре чакаме следващият вариант. Помислете му малко името да е нещо по-интересно, така по-запомнящо се и по-смъртоносно, разбира се.

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94 "какви мерки, пълна анархия, тез новите се покриха като мишоци. Сакън Коце лудия фа не щурмува Парламента. Жалка държава. С Делтата беше същото, седяха и гледаха при пол8жение че имаха време за реакция." В България се извършва умишлено геноцид срещу българския народ. Не знам какво трябва да стане, за да го разберете, но явно 45 хиляди души за по-мало от 2 години не са достатъчни. Седите отстрани и люпите семки, докато ви избиват с неадекватно управление и мерки само на хартия.

93

Анонимен

преди 2 години

Моят съвет е : гледайте си здравето.

92

Анонимен

преди 2 години

Не се тествайте заради едното кихане. Дано да са се осъзнали страхливите. Макар че, статистиката е планирана...

91

Омикронът

преди 2 години

вероятно отдавна си е тук, защото ваксинираните познати с половин уста признаха, че имат "лека реакция" от ваксината, но не било нищо страшно - зачервено гърло просто.Мислете бе, хора! преди две години докторите разубеждаваха за противогрипна ваксина, когато вече има епидемия. Пусти пари, преобърнаха медицината нагоре с краката

90

Зозо

преди 2 години

По кръчмите за сертификати проверяват само персонала, за да глобят фирмата. Клиентите ако ще с проказа и СПИН да са никой не ги закача, защото могат и бой да ядат тези от РЗИ-то проверяващите :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))