14

Анонимен

преди 2 години

Е те затова брадатите лекари и инДженери напират за там.

13

Това върви отдавна

преди 2 години

Всеки бежанец от Kriegsgebiet, район с конфликт получава и сега помощ за кввртирата. Ако е с дете/деца получава пари. Търсят му работа, но докато няма получава пари. И те започват за малко, докато има право пак на борса и излиза пак. Така че, този експеримент отдавна върви. И резултатът ще е пълна ислямизация на тази територия.

12

Анонимен

преди 2 години

Интересно а дали се замислят че тези пари при едно масово прилагане ще покриват покупката на определени стоки само, цените на стоките също ще тръгнат нагоре

11

Анонимен

преди 2 години

Хехехе, не мога да разбера зщо си хабят парите като могат директно да вземат статистиката от ромите в ьяла европа. Те са на държавна издъжка от години без да пипнат работа резултата го виждаме Масово изтъпяване и живот в нищета

10

Поредната много лоша

преди 2 години

идея! Всеки си мисли колко ще е яко да "набара" парите, но пропуска да стопли, че те идват с условия! Най-малкото е това, че ще дават интервюта" само на определени медии". Втори много важен въпрос: от къде идват парите за ББД? Вместо ББД е по-добре да има сума, която не се облага с данъци!!! Разликата е от тука до небето! Мислете! Мислете! ЧИначе скоро Arbeit macht frei ще се завърне!!!

9

Васко Далаверата

преди 2 години

Аз съм тираджия гастарбайтер и виза за по 3000 на месец, тези ако вземат по 1200 къде да се запиша за да не возя и да си правя кефа на село?

8

Анонимен

преди 2 години

То и сега няма кой да бачка в Германия и си вксрват българи и сирийци, а като вземат да раздават базов доход, ептен ще я втасат. Първо не е ясно откъде ще вземат парите, за да ги раздават, след като всеки ще лежундри и нищо няма да прави - скедователно иконоликата ще се срине. Второ, всичкото кумур от света ща тръгне към Дойчландия, в опит и то да висне на клона с безплатните кинти.

7

Анонимен

преди 2 години

Човек трябва сериозно да за очне да се замисля, когато властите му казват, че нещо носи "свобода". Казват ни гоза минималния гарантиран доход, преди ни го казваха за ваксините, а преди по-малко от сто години на едни хора са им казвали, че "работата ще ги направи свободни". Ако все още не ви е ясно за какво иде реч, поздравления. За вас важи правилото, че невежеството е блаженство.

6

дядо Прокопи

преди 2 години

Ще взема 12 кутии цигари за 60 лева да се напуша както никога.

5

Анонимен

преди 2 години

Експеримент в България: Всеки пенсионер с по 60 лева плюс. Който оцелее ще разказва за какво е похарчил 60-те лева.

4

Анонимен

преди 2 години

Експеримент в Германия: Всеки пенсионер с по 60 лева плюс. Който оцелее ще разказва за какво е похарчил 60-те лева.

3

Анонимен

преди 2 години

Малко ли ромей има които практикуват този занят та се нлага да правят експеримвнти.

2

Анонимен

преди 2 години

при нас базисен доход 300 лв,ко оцелееш -оцелееш

1

Анонимен

преди 2 години

Да!