100

Анонимен

преди 2 години

Не е случайно че сте най бедния народ, нямате никакъв акъл в кратуните, ако сте шарани ще ви уловят с кука от кран, толкова сте зле.

99

Анонимен до 122

преди 2 години

Не знам какво количество мозъчно вещество трябва да имаш, че хем да пазиш равновесие, хем да приемаш за чиста монета фотосесиите с чекмеджето. Ами и аз не знам с какъв акъл продължавате да подкрепяте тази гротеска БорисоФ ? Понеже живея в чужбина и след като публикуваха снимките във вестниците и сайтовете, аз не видях никаква реакция от външно министерство дори и Боце беше безмълвен. Веднага след снимките медията беше намерила материал за мутренските времена на БорисоФ. Толкова за този ***.

98

Анонимен

преди 2 години

Бай Ставри му е в кърпа вързан на 2лупа.

97

О тигре тигре

преди 2 години

Колко ракия сме испили на тоя хитО тигре тигре имаш ли пари - хубави жени , нямаш ли пари - стари жигулиНаздраве на всички - напред сьс бистришките тигриЕх какви времена бяха - с бай миле , поли пантев , весо гребеца , маджоЕпохата на - мутрите

96

БАНко

преди 2 години

АБЕ МАЙ СЪМ МНОГО ПPOСТO А???

95

И почвам да бегам

преди 2 години

Герберастията е в потрес, прокуратурата изненадва! Да не би да обърнаха палачинката, ако е така баце да лети за Дубай, ако все още в зайчарника.

94

Анонимен

преди 2 години

Елементарните приммитиви, яко кълват на такива постановки, а в България с лопата да ги ринеш.

93

до 125

преди 2 години

"Кюлчетата са Божкови, както и пачките." Шехерезада знае най добре на кой са!

92

БАНко

преди 2 години

КЮЛЧЕТАТА И ПАЧКИТЕ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ НЕ СА ОТ ЗАПЛАТИ !!! ДАЛИ БОЖКОВ ИЛИ ДРУГИ , НО Е ИЗНУДВАНЕ И КОРУПЦИЯ !!!

91

Анонимен

преди 2 години

Постановката не е за Бойко, а за вас, и сега като го махнахте живеете ли по добре?

90

Другаря Радев

преди 2 години

За какво искат кспериза управляващите за кюлчетата и пачките нали техни хора ги туриха там айде мола ви са..

89

Ех минало

преди 2 години

Ех тоя хит от времето на - сик , когато бяха най мощната групировка в страната и другия - о тигре тигре , имаш ли пари - хубави жени

88

Анонимен

преди 2 години

Кюлчетата са Божкови, както и пачките.

87

Стар чалга хит

преди 2 години

За милони няма закони за кокошка няма прошка , имаш ли си мерцедес всеки те зачита днесС пачката дебела няма знай - пандела

86

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво количество мозъчно вещество трябва да имаш, че хем да пазиш равновесие, хем да приемаш за чиста монета фотосите с чекмеджето. Класическа ДС инсценировка да "сготвят" ББ - тъй ли не се научихте толкова години да им надушвате схемите. Че и пистолет сложили. Катурнаха ББ и турнаха Фигуранта с маймунката му. Не че ГЕРБ са стока - мнооого грехове имат, прекалиха за много неща. Но тия, дето катурнаха ББ и инсталираха Чорапа, са гладни като нарисувани вълци... Сещайте се какво ни чака.

85

Светът е джунгла

преди 2 години

ФАЩ уважават силата Буци. Зад теб кой стои? Глуповатият Гешев и шайка чакали. Не си Ким Чен Ун с милион бойци и балистични ракети, за да преговарят с теб. Бълха им се видиш. Малка бълха.

84

Анонимен

преди 2 години

Повече ми се ще следващата прокуратура да ги проверява. При сегашната нещата са ясни: "няма данни за извършено престъпление"... Каскета трябва да си ходи, иначе скоро няма да видим данни за извършено престъпление.

83

Какво е значението

преди 2 години

Амче ще привикват Мата Хари, ще и покажат камшика и тя ще пропее всички по веригата. С изключение на няколко тарикати.

82

Балък си Буци, гуям

преди 2 години

Простоватият Буци подценява ФАЩ и техните служби. Те не са много интелигентни, но изключително делови. Намекнаха му чрез агент Пардю преди две години да се оттегли. Той се ослуша и сега ще го пържат на сух тиган.

81

Анонимен

преди 2 години

Абе вярно ли,че Гешев щял да става защитен свидетел?