14

Майстора

преди 2 години

Значи може да се забрани на човек да излиза от къщи, защото може да отиде да си купи цигари или алкохол и да увреди здравето си. По логиката на председателката на КС Павлина Панова.

13

SS

преди 2 години

В името на чий живот и здраве ? Аз не съм ви молил да се грижите за здравето ми нито на мен нито на семейството ми ! Ако много искате да се грижите за здравето на народа ,не го тъпчете с ваксини ,а му увеличете заплатите и стандарта му на живот ! А БЕ ТИЯ СЪВСЕМ ЛИ НИ МИСЛЯТ ЧЕ СМЕ ? Въоръжавайте се !

12

Анонимен

преди 2 години

Ужас.Така мислят жените.Та те са потенциални вдъхновители на тоталитарните режими.А вие искахте да им се даде властта.Уж да бъдело мирно.Тия са по-големи насилници от мъжете.

11

Анонимен

преди 2 години

Да ги почваме ли един по един, или да изчакаме една седмица?? Вече работата е око за око, зъб за зъб! Щом нямаме никакви права, няма какво да губим!

10

Интернет Конспиратор

преди 2 години

още преди 2 години ви казах - повече мирно решение е невъзможно, или се примирявате с новата си роля на лабораторни свинчета или реки от кръв ще се леят, а като се има предвид, че се саморазоражихте и им позволите да направят притежаването на оръжие незаконно, от преди това - свободно, кръвта ще е главно вашата...

9

Анонимен

преди 2 години

Тая да я разкарат веднага. Още една калинка за народен съд!

8

Анонимен

преди 2 години

Живота ни го застрашавате вие, не ковида! Ще ви смажем, да знаете!

7

Историк Фактолог

преди 2 години

винаги е ставало много страшно когато пр0стите вземат властта и управляват умните и способните чрез терор и сила, защото като нямат в главата само така могат...

6

Анонимен

преди 2 години

Въобще не съм изненадан от човек, който чете законите както дявола Библията. Най-долната прослойка в тази територия са съдийте

5

Бог Да ни Пази

преди 2 години

при такъв Конституционин Съд, защото не само Българската Конституция, но и Хартата на ООН по БиоЕтика и Човешки Права - Казват, че не Може!! Така, че със Свободният Свят е Свършено! За Бога - Американската Конституция е писано по време на Война, т.е. в Извънредно Положение, не за да Ограничава каквито и да е Права, а за да ги Гарантира! Тези хора нямат Мозък - това са прости Диктатури!

4

Анонимен

преди 2 години

Да, но ние ви плащаме заплатата. Така че ще дойде време да преосмислиш намеренията си. Вярно получаваш пари от някъде, но ще ти при седнат, с сигурност!

3

Мъдрец

преди 2 години

Ами, другарке, явно си *** на Фуражков и вече ясно заявяваш , че ще смяташ Главния прокурор за излишен ! *** си и на Черепа , и на Цветанов от Белград ! Горко и на България ! Застигна ни червената чума !

2

Анонимен

преди 2 години

Някой още да вярва на новините и правата, за които щяли да се борят? Вярвате ли още на обещания мили наивни българчета?

1

Анонимен

преди 2 години

Т.е. можете да ме убиете в името на живота ми, така ли? Т.е. можете да осакатявате лица под 18 год в името на това 70 год старци да живеят още 1 година? Т е. можете да разрешите узаконеното експериментиране, въпреки че Конституцията го забранява? Тази дама от квотата на коя партия е? Някой има ли идея? Живо ме интересува. А вас?