21

Анонимен

преди 2 години

Омикрон в тялото нахлува, омикрон дробето бяло атакува!Омикрон е вирус най-коварен, всеки без ваксина ще е яростно попарен!Ваксината спасението гарантира, вируса безмилостно матира! Сложете си ваксина днес и намаление на тока ще получите към ЧЕЗ! Ако антиваксъри сте вие, омикрон от раз ще ви затрие! Жената Ви на чужд ще се претрие, детето Ви с метилов алкохол ще се пропие!

20

22

преди 2 години

До номер 18 ми беше коментарът.

19

Анонимен

преди 2 години

Британски учени успешно доказаха, че противниците на ваксинирането са хора с крайно ниска интелигентност, вярващи в световна конспирация, ***, ходещи по врачки, убедени в съществуването на духове и паранормални явления. Антиваксър значи дегeнеpат! Ако всички бяха антиваксъри, щяхме да живеем в пещерите като скотове. Антиваксърът е враг на човечеството с крайно ограничени умствени способности.

18

Анонимен

преди 2 години

Гледайте предаването на Крум Савов от четвъртък , там ще чуите някои неща!

17

до 184

преди 2 години

А защо главният мангъропитек е още жив и здрав и нищо му няма, въпреки че работи с болни от КОВИД по цял ден? Сигурно е полубог-***, почти като Исус, друго обяснение няма нали?А главният дамаджанен инспектор, Ангел Кунчев ваксиниран с две дози и се разболя "леко" за цели два месеца! Явно едва прескочи трапа, Бойко Борисов го издаде, но той сега си трае и не говори за това!

16

Анонимен

преди 2 години

От други болести никой не умря за последните 24 часа. Трябва да се гордеем с професионализма на медиците ни.

15

24 см Писан

преди 2 години

Извършвам вътрешен антистрес масаж на далак и бъбреци на опечалени съпруги, изгубили наскоро своите антивакс мъжлета, покосени фатал - тотал от Ковид, вариант Делта. Народни цени! 100% медицински контрол! Дискретност! Възможност за страстен сеанс без контрацептиви само срещу представяне на Зелен Сертификат! Извозвам до всеки ваксинационен пункт с автомобила на покойния Ви съпруг! Почувствайте се отново Жена! Захвърлете Вашата забрадка и жалейка, с две ръце грабнете пулсиращата твърда змейка!

14

Анонимен

преди 2 години

Яко сеч по антиваксърите! Кеф!

13

Анонимен

преди 2 години

А сега плюйте против сертификатите, макачета!

12

Анонимен

преди 2 години

Когато фактите говорят антиваксърската c'гaн мълчи! Шшшшшшт!

11

Анонимен

преди 2 години

Значи "спечелиха" изборите и случаите намаляват..... :) После ми кажете, че вирусчето не е политическа манипулация :))) Все пак адмирации за Днес, престанаха да пишат за "излекувани" челяци :))

10

Анонимен

преди 2 години

Няма кой да брои в събота и неделя. Трупат ги в моргите и ще ги броят в понеделник.

9

Анонимен

преди 2 години

Съжаляваме за ваксинираните с две и три дози ,прекараха се )

8

Анонимен

преди 2 години

Намаляват защото вируса бяга от депутатите ,така ще ходят в НС без дада ваксинирани без сертификати и без маски ,професорите да кажат защо ковида не ходи в НС

7

Анонимен

преди 2 години

Журналята не хванаха ли, че тези новини са безсмислени? В болница се влиза около седмица до две след положителния тест, т.е. хващане на заразяване. В самата болница се лежи от седмица до месец спрямо пациента. Тогава идват и смъртните случаи или излекуваните в болница. Месец наред ще ни пускате, че намалелият брой заразени преди месец почва да се проявява като по-малко хора в болница?

6

Анонимен

преди 2 години

Нормално да намалява броя на приетите в болница, все пак Кацаров все още управлява. За съжаление хората умират по къщите се без възможност да получат медицинска помощ.

5

Анонимен

преди 2 години

COVID-19 е гаден, независимо дали ви харесва или не. Пазете се, избирайте разумно ваксини, болници, лекари, лекувайте се ако трябва, но НЕ ХОДЕТЕ в Пирогов при проф. Ник-олай Габ ровски и доц. За_фер Оркун Ток таш - Медикал Караджъ, Медикал парк Истанбул.Ще ви осакатят !!!Бъдете живи и здрави !

4

Хорцето

преди 2 години

Автобус и половина...оня с балалайката ще обяви ли национален траур?

3

Шопо

преди 2 години

,, План Калерги,,!!! Еврейски План Калерги за унищожаване на човечеството !!!

2

Вакс Ваксов

преди 2 години

71 съкоберачи мангърясаха...