204

Хахаха

преди 2 години

Айде, да ви е честита промяната, хахахахахахахахахаххахахахахахах.

203

бонго

преди 2 години

А така... дойдохме си на думата - някои са по-равни. За простолюдието едни закони, за "богоизбраните" - други!!! Ето за това французите са измислили гилотината.

202

Анонимен

преди 2 години

Депутат отдавна е най омразната дума. Сега с това техно решение го и бетонираха за кои ли път. Вече на никакви избори няма да ходя. Всичките са еднакви щом става дума за техните привилегии, за техните заплати и пр.

201

Анонимен

преди 2 години

От тия не е имало по-големи наглеци.

200

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 210 Избрах единствените, които искат да махнат маскте, мерките и сетрификатите. Вие за кои гласувахте?

199

Лекарства за нос

преди 2 години

дупетатите с менте болнични веят вехти гъзере налево надесно, и са на заседание "онлайн". а едно време на кимон георгиев зет му се откачи сам от системите да иде да гласува за конституция. 3 поколения по късно, интернационалистите са се превърнали в еничари

198

Филип Тотю

преди 2 години

Протест пред Фигуранството, оставка! Как така тия 240 тариката ще са над закона?

197

Анонимен

преди 2 години

Българи гласувахте ли? и какво пак избрахте? Депутатите пак с превилегии , няма да имат зелен сертификат, ще си показва картата на депутат и ще влиза където си иска без сертификат, без да им бъркат в носа като простосмъртните. Е това е демакрацията вече 32 години.

196

Анонимен

преди 2 години

Къде е овцъта Бау да каже, че това е правилно? Тези сертификати трябва да отпаднат за всички.

195

Анонимен

преди 2 години

Щом всяка ържавна институция може сама да си определя мерките и ЗС значи и хоратаи бзнесите също трябва да могат.

194

Невежеството

преди 2 години

Когато невежеството КРЕЩИ , умът мълчи. Разумните хора в България отдавна са подложени на геноцид. Народното събрание го доказва, там се извършват престъпленията срещу разума. ....Едно единствено решение на парламента може да ви подскаже как ще се управлява страната в бъдеще. То ще бъде пак по "третия начин"

193

В качеството си на

преди 2 години

работодател на тези нищоправещи нареждам да се премахне фашисткия зеленсертификат и тестването на учениците! ВЕДНАГА! Щом за тези не важи на какво основание важи за децата, а? ИЗЗРОДИ! Дайте обосновка!!! Още не взели властта и започнахте с издънките! Вече заслужавате да ви псуваме!

192

Анонимен

преди 2 години

Тази заповед е подзаконов акт на Кацаров с който не сме длъжни да се съобразяваме защото не над закона в противен случай, Кацаров може да си ни диктува каквото иска чрез такива заповеди.

191

Анонимен

преди 2 години

Какво искате от депутатите?Те са в този състав от едва 1 седмица.Не са приемали те изискванията за Зелени сертификати!Напротив,поощрявам това им решение.Но оттука натам трябва да изискваме да приемат същото решение и за цялата държава!Надявам се че така ще стане,все пак в този парламент има доста противници на Зелените сертификати.

190

Анонимен

преди 2 години

Ваксърските добитъци съгласили се на ЗС трябва да им се иска такъв до живот, както и завинаги да носят маски.

189

Анонимен

преди 2 години

Обаче за овцете ще има, зашото депутатите са много загрижени за тях.

188

Такааа

преди 2 години

След като за тях няма да се изискват сертификати, тогава и за останалите трябва да отпаднат!!! С какво тези хрантутници са повече от народа?!?!?!!!!!???????

187

Mr . STARBUCKS

преди 2 години

News: От днес в Президентството се влиза само със зелен чорап!

186

Децата

преди 2 години

не могат на училище да ходят без да плащат тестове родителите им от мижавите си заплати, а в НС им се свиди на депутати с по 10 бона заплати да си платят за тест.

185

Анонимен

преди 2 години

Много правилно. НС сега да гласува по същия начин зеления сертификат и за народа да отпадне,защото е нарушение на правата на народа и Конституцията.