459

Анонимен

преди 2 години

Ако хората се събудят, авторите на такива статии първи трябва да бъдат ваксинирани. Собствениците на медии също - за предпочитане с няколко дози от любимото им лекарство.

458

Анонимен

преди 2 години

"Как да говорим с хора, които не искат да се ваксинират?"С уважение разбира се!

457

Анонимен

преди 2 години

Как да говорим с хора, които не искат да се ваксинират? - С уважение!

456

Анонимен

преди 2 години

Предвид че няма нито епидемия, нито ваксина, а само масирана медийна пропаганда, какъв точно е смисълът на статията? Подтикване към самоубийство на големи групи от хора?

455

ToPhD

преди 2 години

Ще говорите с мен с уважение и ще внимавате да не ме изнервяте, че вече съм леко агресивен. Стига сте ни насилвали, моля! Занимавам се с наука, така че не я отричам, но към експерименталната част съм предубеден(там може да се манипулира яко). Изкарах тежко вируса (основно заради глупавата политика на лечение), още по-трудно ще ме принудите да се боцна сега! Всеки да прави, каквото прецени, но да не ми го навира в лицето!! Гилотини са необходими вече със сигурност и СЕЧ!!!

454

Анонимен

преди 2 години

Защо е необходимо да убеждавам някой в нещо.Просто трябва да има експертно мнение по даден въпрос и ако не се изпълняват нещата,да има сериозни глоби.Няма смисъл.В БГ има ограничение на скороста,но никой не ги спазва понеже глобите са малки.Ако наложат на хората задължителна ваксинация и ако не се ваксинират да нямат право да работят,тогава незнам дали ще е необходимо да се харчат средства и време за убеждение.Билбордове,медии,тв и др.Не сме толкова богати.

453

Анонимен

преди 2 години

Не желая да се ваксинирам срещу ковид, но аз и децата ми имаме всички други ваксини. Това какъв ме прави? Това желани на властите за ваксинация, не е право пропорционално с желанието им за борба срещу рак, спин, инсулт, инфаркт, наркомания, алкохолизъм и т.н. Което ми навява мисълтс за нещо изнасилено нередно

452

Котка

преди 2 години

До aa Точно така. Попадала съм на сектантски брошурки, указанията и стъпките са сходни. Една и съща методика. Грешката на новите сектанти е, че не осъзнават, че тези методи работят само върху слабите мозъци.

451

aa

преди 2 години

Тази статия ми звучи, като наръчник на сектанти

450

психопатЪ е на линия

преди 2 години

от пасольството.....опят.

449

Анонимен

преди 2 години

Божкеее, и наръчник за пропаганда са направили. Само кажете през коя година ще отпадне забраната за публикуване на съставките на файзера. Друга информация не ми трябва

448

Анонимен

преди 2 години

Като със здравомислещи хора!

447

Пинокио

преди 2 години

Всичко с което пробутваха "ваксините" се оказа лъжа! Предпазват ли от заразяване или пренасяне на вируса - НЕ! След две дози "напълно ваксинирани" ли сме - НЕ! Връща ли се нормалният живот след масова ваксинация (Португалия 90%) - НЕ! Сертификатът за "ваксинация" безсрочен ли е - НЕ! След толкова много лъжи - как да вярвам?!?!

446

шмatka

преди 2 години

Кратко и ясно! Щом нещо е задължително, значи не е препоръчително!

445

ганЮ е проста путка

преди 2 години

вЕрва на врачки, баячки, гледачки, външна тоалетна, руш0филеИцаричинаДупка.....пфу.

444

Нонстадамус

преди 2 години

Който вярва в науката, медицината, лекарствата, стероидите, операциите, клиничните пътеки, посещението при лекар, диетолог - лекар, ваксините и масовата ваксинация, който вярва, че е добре да го спасяват при това безплатно, който много обича да пътува и иска зелен сертификат за да го прави, който обожава да посещава кръчмите, ресторантите, баровете, дискотеките и казината, МОЛ - пеете, НЕЛА СЕ ВАКСИНИРА с 1,2,3 игла и 10 000 дози и дозички след това, всяка година поне по два, три пъти.

443

добрият анти идиот

преди 2 години

е сТръбиВдробовете

442

тидавиш

преди 2 години

А може ли и статия по темата "Как да направим всички като нас - умни, красиви и добри"?

441

тидавиш

преди 2 години

До тидавидиш колкоНе че нещо, но речниковият запас и правописа издават кой какъв е

440

Анонимен

преди 2 години

Нивото на статии, като тази зле преведената, е ниско, като проваксърска тема в бг мама. Десет коко шки, 2-3 от които платени, се друсат от страх и онанират на новини за умрели и повредени, като споделят една на друга болестната си психосоматика. И тез писачи -същите. Никой не им чете и статиите до края. Няма смисъл.