10

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да се разследват лекарите и да им се налага отговорност. То и аз мога да съм лекар при тези резултати.

9

Анонимен

преди 2 години

У нас да си мъж много често е свързано с изявления от рода - Аз никога не съм ходил на лекар, никога не съм пил хапчета, всички болести ги лекувам с ракия, чесън и туршия!Всеки носи в гените си потенциални заболявания, коит оедин ден може да станат хронични. Затова трябва да се заинтересува колко години са живяли и от какво са умирали близките му от три-четири поколения назад във времето.

8

Анонимен

преди 2 години

Комшията Кольо крика петима мъже наведнъж не можеха да му надвият в бой,но се гътна след втората доза на пфайзер..

7

Бay

преди 2 години

дали са били здрави не е ясно, но пак почти всички са неваксинирани. Не знам колко още ще ви се обяснява, че спасява животи.

6

Анонимен

преди 2 години

Искам да видя дали здрав млад лекар, упоен и обездвижен на легло, ежедневно тъпчен с шепи антибиотици, с унищожена храносмилателна с-*** ще оцелее 10 дена

5

Анонимен

преди 2 години

"За когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;" Ето това е ключовата реплика! В системата не са въведени! И аз имам диабет но никой никъде не ме е въвеждал! Мога да си контролирам нивата на глюкозата с домашен глюкомер, физическа активност и протеинова диета. Те и ендокринолозите горе-долу препоръчват същото, плюс хапчета при необходимост.Стига сте плашили хората!

4

Анонимен

преди 2 години

Белитемасови убийци нямат умора

3

Ken

преди 2 години

Като се сетя, и аз преди операцията на аортата, нямах данни за заболявания.

2

Анонимен

преди 2 години

Добре.

1

Анонимен

преди 2 години

Може да ги пишете здрави ако са преминали годишен профилактичен преглед при личен лекар. А липсата на информация за заболявания на 37,38 години може и да е защото са нямали личен лекар или никога не са го търсили. Просто спекулирате с думите с цел плашене